Lebukott a Fifth Harmony énekesnője: lánnyal csókolózott egy buliban
2016. november 14. 16:04
Az hogy lebukott tényleg erős kifejezés, mintha valami bűnözőről beszélnénk... Egyáltalán nincs semmi rossz ebben, manapság meg sok ilyen van, szóval ez nem meglepő. Azt viszont nem értem hogy miért Perez Hilton osztotta meg a képet a nagyvilággal, miért nem Lauren? Nem tudom Lauren hogy van vele, de én nem örülnék ha ilyen képeket osztanának meg rólam, ezt szerintem Laurennek kellett volna megosztani velünk, mert Perez Hilton-nak nincs köze ehhez. (Ne értsetek félre, csak a fiúkat szeretem.)
2016. november 14. 16:05
Attól, hogy csókolózott egy lánnyal, még nem biztos, hogy biszexuális.
Simán lehetett a "buli" kedvéért is, de különben tök mindegy, ha az is, akkor sem hiszem, hogy ez olyan fontos dolog volna, amit érdemes cikkbe szedni.
2016. november 14. 17:34
|
|
Loreen.jeed |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.15. Hozzászólás: 3628 Csatolások: 314 Azonosító: 254798 offline
|
lool "lebukott" okkk:D
nem érdekel, ha biszex, bár nem tudom ez még nem azt jelenti, főleg azért nem mert nem bizonyította, de igazából tök mindegy. Én szeretem Laurent, bár nem tudom, mostanában eltávolodtam tőle. A lényeg, hogy lehet csak a figyelem kedvéért csinálták idk. De viszont, ha nem ,és kiderül, hogy tényleg az, akkor sem értem, hogy mi az, hogy "lebukott"? Kirabolt valami boltot vagy mizu? Nem értem ezt a címet, na mindegy. Nekem ez a véleményem, én addig nem tudok mit mondani, míg Lauren be nem bizonyítja.
nem érdekel, ha biszex, bár nem tudom ez még nem azt jelenti, főleg azért nem mert nem bizonyította, de igazából tök mindegy. Én szeretem Laurent, bár nem tudom, mostanában eltávolodtam tőle. A lényeg, hogy lehet csak a figyelem kedvéért csinálták idk. De viszont, ha nem ,és kiderül, hogy tényleg az, akkor sem értem, hogy mi az, hogy "lebukott"? Kirabolt valami boltot vagy mizu? Nem értem ezt a címet, na mindegy. Nekem ez a véleményem, én addig nem tudok mit mondani, míg Lauren be nem bizonyítja.
2016. november 14. 17:37
|
|
NóraMészáros |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.10. Hozzászólás: 546 Csatolások: 41 Azonosító: 208863 offline
|
Lehetett a kép kedvéért is!
2016. november 14. 17:39
Amíg Lauren nem reagál, én nem hiszek el semmit; de mint az lmbt+-társadalom tagja, kib*szottul kegyetlennek tartom, hogy így bujtassanak elő valakit. Különösen őt, aki kifejezetten érzékeny a magánéletével kapcsolatban.
Engem őszintén nem érdekel, hogy leszbikus, biszex (egyáltalán honnan szedték, hogy az?), pán, akármi, vagy csak a buli és a pia hatása volt, de ez egyszerűen nem fair sem vele, sem Lucyval szemben.
Engem őszintén nem érdekel, hogy leszbikus, biszex (egyáltalán honnan szedték, hogy az?), pán, akármi, vagy csak a buli és a pia hatása volt, de ez egyszerűen nem fair sem vele, sem Lucyval szemben.
2016. november 14. 17:47
|
|
old stuff.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.09. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 254651 offline
|
Nem egy lányt ismerek, akik részegen smároltak az azonos nemmel, de mégsem bik. Ez még nem jelent semmit. Ennyike.
2016. november 14. 18:03
Szerintem ez csak egy hülye poén :DDD Perez Hilton meg bújjon el... sosem bírtam.
2016. november 14. 18:45
|
|
Vadonka 16visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.13. Hozzászólás: 342 Csatolások: 0 Azonosító: 143242 offline
|
mai világban ebből felesleges hírt kreálni.
2016. november 14. 18:45
Nincs abban semmi rossz,ha biszexuális, nem is értem, miért bántanak oly sok embert emiatt...
2016. november 14. 19:02
Nem hinném.. de ha az, akkor meg nem kell titkolni, elfogadjuk őt olyannak, amilyen.
2016. november 14. 20:02
|
|
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline
|
Engem nem zavar
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: