A szupermodell nemrég ünnepelte 21. születésnapját, ám úgy tűnik, egyre jobban összecsaptak felette a hullámok, amit azzal próbált kivédeni, hogy nővéréhez hasonlóan leköszönt a közösségi oldalakról.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kendall Jenner, hová tűntél? A modell törölte magát az Instagramról
2016. november 14. 10:37
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. november 14. 10:51
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Törölte? Nem hiszem... Megnéztem, és ismereteim alapján ugyanez a felület köszönt, ha "befagyasztod" a profilod. Nem tud senki más rajtad kívül hozzáférni, amennyiben pedig eleged van az önkéntes száműzetésből fel tudod oldani a profilod.
2016. november 14. 11:30
Nem hiszem hogy törölte magát.. de ha mégis, az ő dolga. Majd egyszer csak visszajön
2016. november 14. 19:47
|
|
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline
|
Jó lenne ha végre eltűnne a Kardashian-Jenner family
2016. november 14. 19:49
Ha ennyi problémája van a sok munka miatt, akkor miért nem vesz ki ő is egy kis szünetet? Neki és nekünk is jó lenne.
2016. november 14. 20:54
|
|
Wendy17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.04. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 220562 offline
|
Szerintem az úgy sem merné meg tenni hogy végleg törli magát egy ilyen apróság miatt úgy értem hogy ha több magánéletet akar akkor ne használja nem kell rögtön törölni.
Szerintem csak befagyasztotta egy időre hogy legyen miről beszélni nem hinném hogy a több mint 65 millió követőjét hagyná elveszni aztán ha újra gondolja akkor kezdheti a 0-ról
Szerintem csak befagyasztotta egy időre hogy legyen miről beszélni nem hinném hogy a több mint 65 millió követőjét hagyná elveszni aztán ha újra gondolja akkor kezdheti a 0-ról
2016. november 20. 20:33
|
|
Tiramisu02visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.07. Hozzászólás: 131 Csatolások: 0 Azonosító: 260791 offline
|
E is eltűnik mint Justin Bieber érdekes...
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: