Szexista megnyilvánulásával kihúzta a gyufát Bella Thorne
2016. november 17. 18:36
Én nem értem miért kell bántani Bellat hiszen sok más ember is rak fel ilyesmit őket bezzeg nem bántják viszont ha egy sztár rak fel ilyesmit akkor meg egyből kígyót-békát momdanak rá
2016. november 17. 18:43
Elvileg boldog párkapcsolatban él.Akkorilyen feminista megnyilvánulásokat ne tegyen,egy kapcsolatban az a lényeg,hogy a felek egyenlőek.Senki sem több a másiknál.
2016. november 18. 19:07
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Ez felháborító!!!
2016. november 18. 19:28
|
Francesca100új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.27. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 259321 offline
|
De most komolyan!! nem kell olyan komolyan venni ezt a képet! nemrég szakított Tyler Posey vel. Szerelmi bánata van!!! Ezért ilyen mostanában.
Am más is tesz fel ilyen képeket csak szimplán viccből. Úgyh emberek LE LEHET HIGGADNI, hagyjátok békén
Am más is tesz fel ilyen képeket csak szimplán viccből. Úgyh emberek LE LEHET HIGGADNI, hagyjátok békén
2016. november 18. 19:38
|
|
Narrybitchbruhgirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.08. Hozzászólás: 9000 Csatolások: 6266 Azonosító: 253008 offline
|
Inkább már nem mondok semmit erre a lányra.
2016. november 19. 10:06
|
|
kaliforhnia= |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 1624 Csatolások: 65 Azonosító: 255526 offline
|
Szerintem még viccnek is rossz ez az egész. Attól mert ő átment egy stílusváltáson és ő nagy nőnek gondolja magát, attól még nem kell azt hitetni mindenkivel hogy ő feminista és ilyen ostoba képeket felrakni mert ez (is) árulta el, hogy szart se tud a feminizmusról. Hisz ő mit tudna? Mondhatni szinte teljesen egyenlő jogokban nőtt fel, járhatott iskolába és szavazhat, megválaszthatja hogy kivel kerül kapcsolatban. Nem hinném, hogy akár egyszer is elment esetleg egy hátrányos kis afrikai városba, és elbeszélgetett olyan fiatal lányokkal akik tanulnának és vinnék valamire, de nem lehet, mert ott nem tekintik egyenlőnek a nőket.
Száz szónak is egy a vége, hatalmasat csalódtam Bellában és undorítónak tartom a viselkedését.
Száz szónak is egy a vége, hatalmasat csalódtam Bellában és undorítónak tartom a viselkedését.
2016. november 19. 22:53
|
|
mikaelahvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.07. Hozzászólás: 312 Csatolások: 0 Azonosító: 257820 offline
|
Idézet (Dorinadd @ 2016.11.15. 17:37)
Először tök normális, aztán piercing, biszex lett, tetoválás majd ez...
Már nem azért, de ezek a dolgok miért nem lennének normálisak?
Amúgy meg hát egyeseknek ez a legnagyobb gondjuk... Ennyi erővel az összes facebookos ""viccoldal"" tele van szőke nős ésatöbbis ""poénokkal"", azokat is lehet támadni.
2016. november 19. 22:55
Idézet (Krumpligombóc @ 2016.11.16. 19:32)
Ott a pont 
Köszöntem.
2016. november 20. 19:43
Idézet (AliceLiza @ 2016.11.15. 20:30)
Íme egy újabb tömeghiszti. Igen, eléggé gáz, hogy egy olyan ember, akire annyian felnéznek, kirakott egy ilyen képet, mert tudhatná már, hogy minden szava minden cselekedete fel lesz nagyítva és már semmivel sem viccelhet... Oké, tudom a sok hűdefeminista csajszikák azon kapták fel a vizet, hogy ELVILEG a feminizus nevében rakta ki a képet. De könyörgöm, ha csak viccnek szánta? Bezzeg ha esetleg bíbőrke vagy nem tudom ki most a nagyon menő csávóka ebben a szezonban kirak egy olyan képet, hogy "én csak erre vágyom: és bumm kép egy kutyapózban sz*xelő pálcika emberek" akkor meg jön az "jaj de vicceske, hihike, hahika".
Legtöbb esetben nem is sztárokkal van a baj, hanem az utálkozókkal és a hisztikirályokkal/hisztikirálynőkkel.
Legtöbb esetben nem is sztárokkal van a baj, hanem az utálkozókkal és a hisztikirályokkal/hisztikirálynőkkel.
egyetértek
2016. november 23. 18:20
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
nagyon hisztiznek az emberek, mit foglalkoznak ilyenekkel, ugyanmár..
én úgy vagyok vele, hogy a neten levő dolgokat nem tudom komolyan venni.
én úgy vagyok vele, hogy a neten levő dolgokat nem tudom komolyan venni.
2016. november 25. 15:05
Nem azt mondom, hogy okos lépés volt, de az emberek kissé túlzásba esnek. Viccnek is szánhatta, nem feltétlenül kell komolyan venni.
2016. november 27. 20:18
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Egyre butább ez a lány...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: