Szexista megnyilvánulásával kihúzta a gyufát Bella Thorne
2016. november 15. 17:30
|
|
Girl23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.13. Hozzászólás: 754 Csatolások: 0 Azonosító: 240285 offline
|
Úgy tűnik, sokan félreértik a feminizmus szó jelentését, ugyanis azt nem azt jelenti, hogy a nők nyomják el a férfiakat, hanem hogy a két nem legyen egyenrangú. Úgy tűnik, ez Bella agyának túl magas szintű volt.
2016. november 15. 17:35
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Idézet (DeadRainbow @ 2016.11.14. 20:59)
Nem értem ezen miért kell kiakadni, simán lehet, hogy poén ez a kép. Ugyanolyan jót lehet nevetni egy "feminista" képen, mint egy "hímsoviniszta" képen (amiből valljuk be van bőven, hacsak a Facebookot nézzük)... A poént kell meglátni benne, nem pedig belemagyarázni dolgokat, és ilyen csúnyán leszidni őt..
2016. november 15. 17:51
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
Mondjuk cseppet sem vagyok oda a csajért
De egy ilyen képen ennyire felakadni?
Kismillió ilyen jellegű képet posztolnak a sztárok fb-on is, legtöbbször viccből vagy iróniából
Nemtudom ezen mért kell ennyire felháborodni...szerintem vicces a kép
2016. november 15. 18:47
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Pityang, teljesen igazad van, bár úgy gondolom ez egyáltalán nem poénos....csak figyelemfelkeltés és bár azért nálam nem veri ki a biztosítékot ez a kép, a viselkedésének a többi része borzalmas, amennyire szerettem és kedveltem régen most olyan irritálónak találom...
2016. november 15. 18:50
|
|
BloggerinaBella |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.18. Hozzászólás: 822 Csatolások: 495 Azonosító: 256455 offline
|
Ez a lány egyre szánalmasabb
2016. november 15. 20:24
Idézet (Pityang @ 2016.11.15. 14:14)
Kövezzetek meg engem, de nem látom, hogy ezen miért kellett annyira felháborodni, amikor nagy az esélye annak, hogy ez nem volt komolyan gondolva. Vicc az egész, nézzetek fel Facebook-ra, nézzetek szét minden második viccoldalon, és ugyan ezt fogjátok látni, csak a hímsoviniszta változatban. Ez ugyan ennek a logikának a fordítottja, aki utálja, csak okot talált arra, hogy lehurrogja. Nem azért mondom, mert érdekelne, konkrétan letojom a csajt, és látom, hogy a figyelemfelkeltésre megy ki a dolog, csak azt nem értem, hogy ezen miért kell mindenáron így fennakadni. Itt nem arról van (szerintem) szó, hogy félreértelmezte a feminizmus jelentését, hanem egyszerűen csak visszafelé sült el egy poénnak szánt dolog. (ha meg tévedek egyszerűen csak agyatlan a kedves szóban forgó nőszemély).
Amen. A számból vetted ki a szót, te is, és a többiek is, akik azt mondják, nem kell ezt az egészet annyira felfújni, mint ahogy azt sokan teszik, nem csak itt, hanem Instagramon, az eredeti kép alatt is, és főleg ott...
2016. november 15. 20:30
Íme egy újabb tömeghiszti. Igen, eléggé gáz, hogy egy olyan ember, akire annyian felnéznek, kirakott egy ilyen képet, mert tudhatná már, hogy minden szava minden cselekedete fel lesz nagyítva és már semmivel sem viccelhet... Oké, tudom a sok hűdefeminista csajszikák azon kapták fel a vizet, hogy ELVILEG a feminizus nevében rakta ki a képet. De könyörgöm, ha csak viccnek szánta? Bezzeg ha esetleg bíbőrke vagy nem tudom ki most a nagyon menő csávóka ebben a szezonban kirak egy olyan képet, hogy "én csak erre vágyom: és bumm kép egy kutyapózban sz*xelő pálcika emberek" akkor meg jön az "jaj de vicceske, hihike, hahika".
Legtöbb esetben nem is sztárokkal van a baj, hanem az utálkozókkal és a hisztikirályokkal/hisztikirálynőkkel.
Legtöbb esetben nem is sztárokkal van a baj, hanem az utálkozókkal és a hisztikirályokkal/hisztikirálynőkkel.
2016. november 16. 17:49
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Minden ember egyenlő! Bőrszín,stílus,NEM,vallás alapján aki elítél egy embert,az beteg...
2016. november 16. 19:32
Idézet (AliceLiza @ 2016.11.15. 20:30)
Íme egy újabb tömeghiszti. Igen, eléggé gáz, hogy egy olyan ember, akire annyian felnéznek, kirakott egy ilyen képet, mert tudhatná már, hogy minden szava minden cselekedete fel lesz nagyítva és már semmivel sem viccelhet... Oké, tudom a sok hűdefeminista csajszikák azon kapták fel a vizet, hogy ELVILEG a feminizus nevében rakta ki a képet. De könyörgöm, ha csak viccnek szánta? Bezzeg ha esetleg bíbőrke vagy nem tudom ki most a nagyon menő csávóka ebben a szezonban kirak egy olyan képet, hogy "én csak erre vágyom: és bumm kép egy kutyapózban sz*xelő pálcika emberek" akkor meg jön az "jaj de vicceske, hihike, hahika".
Ott a pont
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: