Szexista megnyilvánulásával kihúzta a gyufát Bella Thorne
2016. november 14. 19:36
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
Attól még hogy hirtelen leszbikus lett nem kéne alsóbb rendűnek tartani a pasikat mert igenis vannak dolgok amikben a pasik jobbak ezt el kell fogadni. Most ezek után hogy álljanak hozzá ehhez az emberek? Ezzel szerintem végképp elvágta magát a pasiknál egyik se szeretné ha így gondolnának rá!
2016. november 14. 20:04
EZ a csaj is undorító lett. Nem is értem mire ez a nagy felhajtás most, semmihez se ért.
2016. november 14. 20:17
|
|
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline
|
Feltűnési viszketegség
2016. november 14. 20:43
Ez kész! Ez a nő az utóbbi időben egyre szánalmasabb és szánalmasabb lett. Ezzel meg végképp betelt a pohár. Undorító. Tényleg nem érdemli meg Tylert!
2016. november 14. 20:48
|
|
BTR fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.12. Hozzászólás: 240 Csatolások: 0 Azonosító: 150961 offline
|
Eloszor kitalalja hogy o tulajdonkeppen biszex,aztan ilyen undorito bejegyzest tesz kozze.Ez mar reg nem arrol szol hogy a nok egyenlo jogokat erdemelnek,nem nagyon tudja ez a lanyka hogy hol a helye,legyen valaki akarmekkora feminista,nem tekinti a masik nemet alsobbrendunek,hiszen epp ez az,ami ellen o is fellep,hogy az o nemet alsobbrendunek tekintsek... Kezd egyre ellenszenvesebb lenni
2016. november 14. 20:50
|
|
Kingaisavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.14. Hozzászólás: 313 Csatolások: 0 Azonosító: 222658 offline
|
Mert így inkább csak magadat minősíted és tünteted fel rossz színben! De mindegy! Csak így tovább! Már elég sokan megutáltak így is,de ha így haladsz akkor lassan már senki nem fog kedvelni.
2016. november 14. 20:52
|
|
Kingaisavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.14. Hozzászólás: 313 Csatolások: 0 Azonosító: 222658 offline
|
Komolyan mondom majdnem az összes sztár ezt csinálja. Most hogy már botrány-botrány hátán Miley Cyrus hoz,elkezdi ez a csaj. Mondjuk van honnan ötletet merítenie.
2016. november 14. 20:59
|
|
DeadRainbowúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.13. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 255630 offline
|
Nem értem ezen miért kell kiakadni, simán lehet, hogy poén ez a kép. Ugyanolyan jót lehet nevetni egy "feminista" képen, mint egy "hímsoviniszta" képen (amiből valljuk be van bőven, hacsak a Facebookot nézzük)... A poént kell meglátni benne, nem pedig belemagyarázni dolgokat, és ilyen csúnyán leszidni őt..
2016. november 14. 21:23
|
|
mangalover43 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.27. Hozzászólás: 1117 Csatolások: 111 Azonosító: 236525 offline
|
Ezt tisztára túlreagálják az emberek.
2016. november 14. 22:06
|
|
lola97122×Jigoku Shoujo× |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 3206 Csatolások: 685 Azonosító: 143769 offline
|
Idézet (DeadRainbow @ 2016.11.14. 20:59)
Nem értem ezen miért kell kiakadni, simán lehet, hogy poén ez a kép. Ugyanolyan jót lehet nevetni egy "feminista" képen, mint egy "hímsoviniszta" képen (amiből valljuk be van bőven, hacsak a Facebookot nézzük)... A poént kell meglátni benne, nem pedig belemagyarázni dolgokat, és ilyen csúnyán leszidni őt..
Egyértelműen poén, ezt a kép alján lévő szöveg is tanúsítja. Az embereknek az erre való reakciója pedig sok mást bizonyít...
2016. november 15. 07:23
Fuh....eddig imádtam de már értem miért utálják....lehet hogy ez egy vicc de ilyenekkel nem kéne...én nem látok benne poént. Viszont nekem ez a kép azt sugalja hogy Bella is pórázon rángatja Tylert....most nagyot csalódtam
2016. november 15. 10:45
|
|
Bellarina.19visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.07. Hozzászólás: 112 Csatolások: 0 Azonosító: 231021 offline
|
Én szerettem Bellát , de egyre jobban kezd idegesíteni ez a viselkedése :/ régen olyan normális volt , most meg folyton magára akarja a figyelmet terelni :S
2016. november 15. 14:14
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
Kövezzetek meg engem, de nem látom, hogy ezen miért kellett annyira felháborodni, amikor nagy az esélye annak, hogy ez nem volt komolyan gondolva. Vicc az egész, nézzetek fel Facebook-ra, nézzetek szét minden második viccoldalon, és ugyan ezt fogjátok látni, csak a hímsoviniszta változatban. Ez ugyan ennek a logikának a fordítottja, aki utálja, csak okot talált arra, hogy lehurrogja. Nem azért mondom, mert érdekelne, konkrétan letojom a csajt, és látom, hogy a figyelemfelkeltésre megy ki a dolog, csak azt nem értem, hogy ezen miért kell mindenáron így fennakadni. Itt nem arról van (szerintem) szó, hogy félreértelmezte a feminizmus jelentését, hanem egyszerűen csak visszafelé sült el egy poénnak szánt dolog. (ha meg tévedek egyszerűen csak agyatlan a kedves szóban forgó nőszemély).
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: