Kiakadtak a rajongók Istenes Bence poénján
2016. november 13. 20:10
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Nem most lát ilyet először, hiszen valószínűleg szopizik, de ha nem is, biztos látta már az anyján. Nem kell ezt ennyire felfújni..
2016. november 13. 22:13
|
|
kami98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 1305 Csatolások: 0 Azonosító: 137470 offline
|
Igen, valoszinu, hogy egy feleves kisfiu felfogja, hogy eppen mit olvas.. Meg a 8 honapos unokahugom sem fogja fel teljesen, hogy mi folyik korulotte, nem hogy egy 6 honapos kisbaba..
2016. november 13. 23:20
Mert egy 6 hónapos kisbaba felfogja amit éppen lát...
2016. november 14. 06:44
|
|
kikijo18visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.16. Hozzászólás: 267 Csatolások: 0 Azonosító: 180479 offline
|
Istenem
D mit tudtak ezen kiakadni a "rajongók"
istenem szánalmas ...
tiszta aranyos képecske a poénal együtt
a kis lurkó azt sem tudja mivan a képen ...
de nem baj akadjatok ki ilyeneken
de amin tényleg ki kellene, hogy akadjatok az meg nektek természetes anyámot ...
:D sokk milyen emberek vannak... tisztelet a kivétel
2016. november 14. 07:52
|
Lilisztarvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.09. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 244672 offline
|
Semmi gaz nincs benne
Meg amúgy is ha talán kicsit is hasonlítani fog az apjára akkor úgyis nagyobb korában el fogja lopni es nézegetni....
(Bár nemtom hogy Bence ilyen volt e de hat akk is értitek)
Meg amúgy is ha talán kicsit is hasonlítani fog az apjára akkor úgyis nagyobb korában el fogja lopni es nézegetni....
(Bár nemtom hogy Bence ilyen volt e de hat akk is értitek)
2016. november 14. 16:26
|
|
Benczúr Heniriettvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.25. Hozzászólás: 179 Csatolások: 2 Azonosító: 247162 offline
|
Jajj istenem!egy ilyen kicsi cserek nem érti!
2016. november 14. 19:14
Én azon vagyok kiakadva, hogy már ilyen fiatal korban is belénk erőltetik a heteroszexualitást. Nem mintha eddig bírtam volna őket, na mindegy.
2016. november 14. 19:27
|
|
viktória loveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.02. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 257650 offline
|
Mért nem lehet békén hagyni egy kis ártatlan vicc miatt az x faktorban is elsütött egy poént az a hülye dagadt hájas disznó nő meg kiakadt és még szegény Bencének kellett virágcsokrot adnia egy bocsánat kéréssel és még a víziló volt megsértődve meg felháborodva.
2016. november 15. 14:25
|
|
Vikikee4♡Angel-chan♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 1203 Csatolások: 0 Azonosító: 200960 offline
|
Annyira nem értem az ilyen embereket... Nekem meg olyan képem van, ahol az üres sörös üvegből iszom (ami akkor már ki is volt mosva és szörp volt benne), és azon senki nem háborodott fel. Most akkor az én szüleim is idióták? Meg különben is, egy normális kisbaba többször is lát melleket, elvégre abból táplálkozik! Nagyobb korára meg úgyis elfelejti. De ki tudja, 20 év múlva nem-e posztol a már felnőtt Nátán egy hasonló képet, hogy akkor és most.
2016. november 20. 13:55
Ezen kiakadni..tipikusan a bolhából elefánt című esetet.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: