A Soulbreakers és Dánielfy Gergő búcsúzott ma az X-Faktortól
2016. november 13. 10:06
Először ültem le megnézni az x-faktort, az első, amin elcsodálkoztam, az az, hogy mennyire gyenge a felhozatal. Kb. 5 ember az, akire azt tudom mondani, hogy okkal van itt... A csaj, aki most továbbment, hiába egyedi, de ha ránézel, a merő szerencsétlenség jut róla eszedbe, tök bátortalan (ami nem baj, csak ilyen műsorban nincs helye), plusz, ahogy most fel volt öltöztetve, az kritikán aluli szerintem. A csávó, aki kiesett, szerintem szintén olyan, hogy ezer meg egy van belőle, engem kifejezetten irritált... De még így is sok olyan van, aki nem tudom, mit keres ott.
2016. november 13. 10:24
|
|
nemérdekelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.28. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 255195 offline
|
Istenem annyira sajnálom az Alexet! Látszott rajta a műsor után ,hogy mennyire megviseli az ,hogy sorra esnek ki a zenekarok mikor pedig tök jók meg stílusosak.Szegény elhiszem ,hogy nem érti miért van ekkora ellenszenv az ilyen fajta zene iránt itt Magyarországon
2016. november 13. 10:40
Barbit annyira imádom, remélem döntőbe kerül majd.Viszont Liza,hogy mi a fenét keres még mindig ott azt nem értem.
2016. november 13. 11:21
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Behalok ezen a műsoron, komolyan
2016. november 13. 11:25
|
|
Dóri1996visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.04. Hozzászólás: 475 Csatolások: 68 Azonosító: 189093 offline
|
Barbi a kedvencem
Olyan jóó hangja van ennél a számnál amit most énekelt kirázott a hideg ... Sajnálom Gergőt hogy kiesett... szerintem a Lizának semmi keresnivalója nincs... egyszerűen kinézete sincs meg semmi hangja na az meg pláne nincs! nem is értem mit keres ott! !!! De szerintem akik öltöztetik őket azok sem tudnak vele mit kezdeni mert se fiú/se lány
olyan a kettő között van ami szerintem nem szép!!! most csináljanak már belőle egyszer lányt!!! póthaj stb... csak van annyi smink!
2016. november 13. 11:42
|
|
Ashbensonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.16. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 254819 offline
|
Nekem Barbi, Kinga és Dimitrij a kedvenc. Sajnálom, hogy a Gergő esett ki, de tényleg olyan tucat az egész. Lizát meg nem ertem mit keres még ott, a színpadon semmit nem csinált csak állt és egyszer felemelte a kezét. Már rég kikellett volna ,hogy essen.
2016. november 13. 11:47
Nagyon nem értetem egye a végeredménnyel, Gergőnek kellett volna bent maradnia.
2016. november 13. 11:47
|
|
Hushpushvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.30. Hozzászólás: 295 Csatolások: 0 Azonosító: 853 offline
|
Én is nézem a mostani X-faktort és egyelőre úgy érzem, azok esnek ki, akik nekem még nem számítanak ( ez a soulbreakerszes csaj irritált ). Személy szerint már kínosnak érzem ezt a Liza egy egyéniség stb. dumát, nem egyéniség, hanem értelmes csaj, akinek jó rekedt hangja lenne, ha olyan dalokat kapna, ahol ezt elő is tudja adni. Amúgy meg ez a Gergő gyerek sem volt rossz, de valakinek ki kellett esnie. Meg ezeket a beszólásokat is ki nem állhatom, hogy "na most már megérkeztél" meg "tökéletes volt a hangod, jól énekeltél, de nem adtál át érzelmeket" ezeket kántálják a mentorok állandóan, ideges vagyok tőle. Amúgy a legjobbak benn vannak még, csak nehogy ezekből rostáljön a jövőben az "intelligens" közönség...
2016. november 13. 11:57
|
|
kaliforhnia= |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 1624 Csatolások: 65 Azonosító: 255526 offline
|
Nagyon sajnáltam hogy Geri esett ki, nagyon tehetséges és alázatos srác aki megérdemelte volna az esélyt. Csodás hangja van, előadói készségei megvannak és egy nagyon tisztelettudó ember ami igenis számít - még mái napig is - ebben a szakmában. Ráadásul rajta látszott, hogy akarja. Liza az én szememben egyáltalán nem egy egyéniség, a hangja se fogott eddig meg. A hangszíne tényleg különleges, de nem adja át az érzéseket és mi volt az az előadás amit tegnap kanyarintott? Borzalmas volt, szörnyű volt nézni ahogy kínlódott ott, egy helyben állt és látszott hogy kellemetlenül érzi magát.
2016. november 13. 12:15
|
|
FeketeHollóvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.14. Hozzászólás: 164 Csatolások: 29 Azonosító: 259737 offline
|
Én nem értek egyet a nagy többséggel. Szerintem Lizának igenis van helye az X-Faktorban! Attól még, hogy a külseje nem szép, (többen írták ezt) attól még nem kéne elkönyvelni. Szerintem Asaf Avidan dalokat úgy el tudna énekelni, hogy mindenkinek tátva maradna a szája! Gergőt pedig nem kell sajnálni, annyira musicalszínész karaktere van, hogy szerintem pár év múlva már színházakban lehet majd őt látni. Bárki bármit mond, szerintem Lizának igenis jó hangja van, csak végre valami értelmes zenét adjon neki valaki! A Soulbreakers-t is sajnáltam, nem értem miért kellett egy soul/rock bandának Michael Jackson-t énekelni, főleg, hogy Écskának be volt rekedve a hangja...másnak kellett volna a bandából énekelnie. Mata Ricsinek egyébként nagyon tiszta hangja volt, de itt is a dalválasztáson bukott el minden tegnap. Ónódi Janikát meg valaki tanítsa már meg énekelni! Nekem ez a fiú annyira ellenszenves, mint Péter Srámek volt anno a Rising Star-ban.
2016. november 13. 12:39
|
|
Nelli00the chin thing™ tae does to jungoo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.03. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 2 Azonosító: 258594 offline
|
A Soulbreakerst pedig bírtam, azt hittem, sokáig jutnak majd. Nekem tetszett az amit ők csináltak, ellenben Lizával. ( egyébként csak a válogatót néztem meg, a sok hülye miatt, hogy röhögjek, de egyik este pont hallottam mikor Liza énekelt ) Szerintem nincs benne semmi különleges. A hangja sem tetszik. Hát, minden ember más, a mentorok a zeneiparban dolgoznak, biztos jobban tudják, mint mi "halandók". Mindenkinek megvan a maga véleménye.
2016. november 13. 12:44
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
A Soul Breakers-ön nem lepődtem meg, hogy kiestek, számomra nem sok vizet zavartak, és a produkciójuk sem volt jó.
Ellenben totálisan meglepett, hogy egy Gergővel szemben Lizát megmentették a mentorok. Miért? Ez nem személyiségverseny, hanem énekverseny, és ez a csaj már három dalban is bizonyította, hogy mennyire le van maradva a többiektől. Nem idevaló. Kiesik ellene egy olyan versenyző, aki meg tud énekelni... na hát, nem is értettem. Pedig a Gergő még csak nem is a kedvencem.
Ellenben totálisan meglepett, hogy egy Gergővel szemben Lizát megmentették a mentorok. Miért? Ez nem személyiségverseny, hanem énekverseny, és ez a csaj már három dalban is bizonyította, hogy mennyire le van maradva a többiektől. Nem idevaló. Kiesik ellene egy olyan versenyző, aki meg tud énekelni... na hát, nem is értettem. Pedig a Gergő még csak nem is a kedvencem.
2016. november 13. 14:41
|
|
Lisaxxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.26. Hozzászólás: 154 Csatolások: 0 Azonosító: 250109 offline
|
ja jó hangja volt a fiúnak, de annyira tucat volt, hogy én a kiesésig a nevét sme jegyeztem meg...Liza nekem bejon hangilag, egyéniségben is, de ez a majomparádé nem neki való szerintem, nem is érzi benne túl jól magát úgy látom. A műsor után biztosan lesz rajongótábora, mert megmarad az emberke fejében, szóval tök mindegy, hogy mikor esik ki.
2016. november 13. 15:09
Lizának kellett volna kiesni,mert ő csak károgott,mint egy szorulásos varjú.
2016. november 13. 15:10
|
|
XIXO tea |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.05. Hozzászólás: 845 Csatolások: 1 Azonosító: 256877 offline
|
Nekem Dmitrij, Fejes Szandra és Kinga a kedvencem!!! A Ricsi se rossz igazából.
Nagyon sajnálom, hogy ők estek ki, nekem tetszett az előadásuk!
Akinek ki kellett volna esni szerintem az az idióta Liza, akinek a kinézete is szar és a hangja is és az elkényeztetett rántott húsos Ónodi János.
De a Dmitrij a legjobb, amikor mondta, hogy megette a macskát és amikor elkezdte mondani azt a nyelvtörőt!
xDD
Nagyon sajnálom, hogy ők estek ki, nekem tetszett az előadásuk!
Akinek ki kellett volna esni szerintem az az idióta Liza, akinek a kinézete is szar és a hangja is és az elkényeztetett rántott húsos Ónodi János.
De a Dmitrij a legjobb, amikor mondta, hogy megette a macskát és amikor elkezdte mondani azt a nyelvtörőt!
2016. november 13. 15:17
|
|
Lanellaʚ♡ɞ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.28. Hozzászólás: 1022 Csatolások: 0 Azonosító: 255197 offline
|
nagyon sajnálom hogy Gergő kiesett, pedig nem volt egy nagy kedvencem. inkább azt sajnálom nagyon hogy Liza továbbjutott.
nekem egyébként 3 kedvencem van. Barbi a legnagyobb de Dmitrijt is ugyanúgy, sőt még jobban szeretem, csak az előbbi szerintem nagyobb tehetséggel lett megáldva. és a harmadik pedig Ricsi, ő is nagyon tehetséges
nekem egyébként 3 kedvencem van. Barbi a legnagyobb de Dmitrijt is ugyanúgy, sőt még jobban szeretem, csak az előbbi szerintem nagyobb tehetséggel lett megáldva. és a harmadik pedig Ricsi, ő is nagyon tehetséges
2016. november 13. 16:39
|
|
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline
|
Sajnálom Gergőt
Kezdem úgy érezni,hogy itt az X Faktorban már nem a jó hangot nézik hanem az egyéniséget
Viszont Dmitrij a legjobb nagyon szurkolok neki
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: