30 dolog, amit csak a fázós emberek értenek
2016. november 13. 07:29
Nagyon jó cikk lett, ismerős szituációk.
Bár mindezek ellenére is a nagy meleget bírom kevésbé, szóval inkább a tél és a hideg.
2016. november 13. 07:54
Én hála istennek nem vagyok fázós. Mikor melóhelyen már szinte mindenki melegebb kabátot és lábbelit viselt, én még mindig csak egy farmerdzsekiben és tornacipőben jártam. A kezem pedig 40 fokban is jéghideg, a tea meg még melegben is a barátom.
A családom többi tagjára viszont minden egyes pont igaz, néha úgy érzem, nem is ide tartozom.
A családom többi tagjára viszont minden egyes pont igaz, néha úgy érzem, nem is ide tartozom.
2016. november 13. 08:27
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
De sokat nevettem! Oké, így előadva vicces a dolog, és az ismerőseim is előszeretettel röhögnek rajtam, de igazából nem valami jó, hogy mind a 30 pont totál igaz rám. Az idei legjobb kérdés, ami irányomba elhangzott október közepe táján: "mik a terveid télire?" Én: "előreláthatóan fázni fogok."
2016. november 13. 08:51
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Én nem vagyok fázó tipus,de sokat tapasztaltam ezek közül.
Pld a 2-es. Van egy dundi kabátom,amibe kétszer kövérebbnek nézek ki,és már meg is jegyezték! Néha nem merek a suliba menni amiatt a kabát miatt. Várom,hogy hidegebb legyen,mert akkor már felvehetem a másik kabátomat,ami jobban áll rajtam:D
A zuhanyzóból való kiszállást én is rühellem
A kezem alapból hideg,még nyáron is:D
A szellőztetést én is gyűlölöm...pedig messze ülök az ablaktól. A legjobb az,hogy az nyitja ki mindig,aki az ablaknál ül...nothinglogic
A pulóvereken mennyit röhögtem:D
Pld a 2-es. Van egy dundi kabátom,amibe kétszer kövérebbnek nézek ki,és már meg is jegyezték! Néha nem merek a suliba menni amiatt a kabát miatt. Várom,hogy hidegebb legyen,mert akkor már felvehetem a másik kabátomat,ami jobban áll rajtam:D
A zuhanyzóból való kiszállást én is rühellem
A kezem alapból hideg,még nyáron is:D
A szellőztetést én is gyűlölöm...pedig messze ülök az ablaktól. A legjobb az,hogy az nyitja ki mindig,aki az ablaknál ül...nothinglogic
A pulóvereken mennyit röhögtem:D
2016. november 13. 10:02
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
ELtaláltátok
Gratula a cikkhez, remek lett
2016. november 13. 10:02
Nagyon jó cikk lett. Rám a 4. igaz, mindig jéghideg a kezem
de amúgy a többi annyira nem igaz rám...
2016. november 13. 10:14
Azért ennyire nem vagyok fázós. És szeretem a telet.
Na meg soha nem húznék fel harisnyát nadrág alá.
Még a gondolattól is kiráz a hideg, elég meleg az a nadrág.
Az utolsó kettő meg azokra is igaz, akik nem fázósak sztem.
Na meg soha nem húznék fel harisnyát nadrág alá.
Még a gondolattól is kiráz a hideg, elég meleg az a nadrág.
Az utolsó kettő meg azokra is igaz, akik nem fázósak sztem.
2016. november 13. 11:11
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
Én annyira szerencsére nem vagyok fázós. Mondjuk néha tényleg valamiért hideg van a házunkban és akkor utálom hogy fázik a lábam de mind1. xD Nekem igazából nem a tea a kedvenc melegítő italom hanem a forrócsoki és a mézeskalács latte. Ezek nélkül nincsen tél se meleg takaróba bújás!
2016. november 13. 11:40
Ezek közül csak egy nem igaz rám: annak ellenére, hogy állandóan fázom, rajongok az őszért és a télért.
2016. november 13. 11:45
Én is nagyon fázós vagyok, szóval a legtöbb pont ismerős.
2016. november 13. 11:52
|
|
Thessaoniki01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.28. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 259999 offline
|
mintha én írtam volna....
2016. november 13. 12:46
Isten a tanúm hogy nem vagyok fázós, de a 21.-est mintha csak én írtam volna...
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: