2017 júliusában kerül a mozikba a brit színész főszereplésével készült első rész.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kiderült, hány Pókember-film készül Tom Holland főszereplésével
2016. november 11. 10:47
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. november 11. 16:37
|
|
BloggerinaBella |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.18. Hozzászólás: 822 Csatolások: 495 Azonosító: 256455 offline
|
Miezakép te jó ég... Szerintem egyáltalán nem való Pókembernek, tuti nem nézem meg egyik részt sem
2016. november 11. 17:01
|
|
viharsolyomúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.19. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 259835 offline
|
Illil hozzá pókember szerepe
2016. november 11. 19:25
|
|
Zoey28új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.21. Hozzászólás: 75 Csatolások: 0 Azonosító: 233635 offline
|
Kíváncsi leszek rá,
De csak megjegyzem Zendaya nem MJ fogja játszani ezt egy nem régi interjú során ő maga mondta
http://www.cosmicbooknews.com/content/spider-man-homecoming-zendaya-not-mary-jane
De csak megjegyzem Zendaya nem MJ fogja játszani ezt egy nem régi interjú során ő maga mondta
2016. november 12. 13:20
|
|
XerdeLili10visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.07. Hozzászólás: 160 Csatolások: 0 Azonosító: 254590 offline
|
Kiderült? 3 hetes infó...
De sírok a kommenteken
Valószínűleg nem is olvasnak képregényt... Hát basszus.
Tobey tényleg jól alakított, de egy szerencsétlen idióta volt, a képregényben meg teljesen nem ilyen Peter. Andrew szar volt, ez tény, Tom pedig teljesen hozza Petert. Nem szerencsétlen, mégsem tökéletes, kinézetre mintha csak ráöntötték volna, huoros, de mégsem a bénaságával.
Azzal egyetértek ,hogy Zendaya szar lesz... Ő örökké egy gyereksztár maad a szememben.
DEEEE aki nem olvas képregényt, arra kérem, hogy ne is okoskodjon olyanról, amiről fogalma sincs...
Mint az index (vagy hvg? egy kutya) cikke az Doctor Strange-ról:
Az egész cikkben az boncolgatják, hogy miért csináltak még egy újabb filmet a Marvelesek?
Nem hallottak még a végtelen háborúról basszus?
De sírok a kommenteken
Valószínűleg nem is olvasnak képregényt... Hát basszus.
Tobey tényleg jól alakított, de egy szerencsétlen idióta volt, a képregényben meg teljesen nem ilyen Peter. Andrew szar volt, ez tény, Tom pedig teljesen hozza Petert. Nem szerencsétlen, mégsem tökéletes, kinézetre mintha csak ráöntötték volna, huoros, de mégsem a bénaságával.
Azzal egyetértek ,hogy Zendaya szar lesz... Ő örökké egy gyereksztár maad a szememben.
DEEEE aki nem olvas képregényt, arra kérem, hogy ne is okoskodjon olyanról, amiről fogalma sincs...
Mint az index (vagy hvg? egy kutya) cikke az Doctor Strange-ról:
Az egész cikkben az boncolgatják, hogy miért csináltak még egy újabb filmet a Marvelesek?
Nem hallottak még a végtelen háborúról basszus?
2016. december 14. 22:35
|
|
Renee08visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.14. Hozzászólás: 206 Csatolások: 1 Azonosító: 211774 offline
|
Amint kiadták az előzetest nem bírtam levenni a kezemet a replay gombról *---* Most meg ez a hír *---* Feldobta az estémet
Nem értem ezt a sok negatív kommentet. Tom nagyon jó színész, én például ismertem őt korábban is a The Impossible című filmből, ahol bár még gyerek volt, de nagyon jól alakított és számomra mint ember nagyon de nagyon szimpatikus és nagyon szeretem.
Adjatok már egy esélyt neki! Különben is, már a Polgárháborúban megmutatta milyen az igazi Peter Parker❤ Én is szeretem Tobey-t és Andrewot is, de most eljött Tom ideje, get over it and give him a chance.
Nem értem ezt a sok negatív kommentet. Tom nagyon jó színész, én például ismertem őt korábban is a The Impossible című filmből, ahol bár még gyerek volt, de nagyon jól alakított és számomra mint ember nagyon de nagyon szimpatikus és nagyon szeretem.
Adjatok már egy esélyt neki! Különben is, már a Polgárháborúban megmutatta milyen az igazi Peter Parker❤ Én is szeretem Tobey-t és Andrewot is, de most eljött Tom ideje, get over it and give him a chance.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: