Két népszerű tinisztár és egy halott gorilla is szerepelt a tegnap egyéb listán. Az egyik jelölt ráadásul brit.
A teljes cikkhez kattints ide!
Sosem fogod elhinni, kikre szavaztak több tízezren az elnökválasztáson
2016. november 09. 19:21
Ez hihetetlen!
Egyébként nem tudom elhinni, hogy ennyi hülye ember van. Inkább mennének csak azok szavazni, akik komolyan gondolják ezt az egészet.
2016. november 09. 19:22
Kicsit rossz starity-n is az amerikai elnökválasztásokról olvasni, hisz részben ez politizálásnak minősül. Nem?
A sztáros részt még csak-csak megértem, de a hozzáfűzött "amúgy Trump nyert" dolog sok egy oldalra, aminek felhasználási feltételei kimondják, hogy a politizálás tilos. Igaz, ha mindent be szeretnénk tartatni, már tagok sem lennének az oldalon.
A sztáros részt még csak-csak megértem, de a hozzáfűzött "amúgy Trump nyert" dolog sok egy oldalra, aminek felhasználási feltételei kimondják, hogy a politizálás tilos. Igaz, ha mindent be szeretnénk tartatni, már tagok sem lennének az oldalon.
2016. november 09. 19:23
Idézet (Porkéz @ 2016.11.09. 19:22)
Kicsit rossz starity-n is az amerikai elnökválasztásokról olvasni, hisz részben ez politizálásnak minősül. Nem?
Hírmoderátor írta a cikket, ha szerinte belefér...
2016. november 09. 19:25
|
|
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline
|
Mi a fuck ?
Harry biztos jó elnök lenne
Olyan nehéz elképzelni,de a halott gorilla nah ő egy jó döntés lett volna
2016. november 09. 19:54
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Haha, ez feldobta a napom
2016. november 09. 19:56
|
|
bestgirlevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.06. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 256897 offline
|
Idézet (pinkrebel @ 2016.11.09. 19:21)
Ilyenkor szoktam azt gondolni, hogy a szavazati jogot IQ-hoz kéne kötni. 
Pontosan
2016. november 09. 20:02
|
|
BloggerinaBella |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.18. Hozzászólás: 822 Csatolások: 495 Azonosító: 256455 offline
|
na ez szééép
2016. november 09. 20:14
Bármelyikük jobb végeredmény lett volna, mint Trump...
Ez valamennyire sértő szegény halott gorillára, de a végső választott kb. vele van egy szinten.
2016. november 09. 20:22
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
Hát
Bármelyik jobb mint Trump már nem azért XD
2016. november 09. 20:23
Szerintem bármelyik jelölt jobb munkát végezne mint Trump. Harryt azért megnézném elnökként
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: