A színésznő saját bevallása szerint már nagyon unja, hogy folyton kivételeznek vele csak mert nem úgy alakult az élete, ahogy tervezte.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jennifer Anistonnak elege van abból, hogy egy gyermektelen szerencsétlenként kezelik
2016. november 09. 14:16
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. november 09. 14:25
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Teljesen megértem Őt. Nem kéne Jennyt ilyenekkel illetni, mivel, mint ahogyan ő is mondja, boldog a férje mellett. És igenis nagyon sokat dolgozott a karrierje miatt, ennek meg is lett a gyümölcse. Ugyan még nincs gyereke, de még lehet. Sajnálom ez miatt, de csodálom is! Már korábbi interjúkban is mondta, hogy már szeretne gyereket, és igaz, még nem jött össze neki, de mégis erős maradt. Kitartást Jennifernek, drukkolok neki!
2016. november 09. 15:12
|
|
nemérdekelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.28. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 255195 offline
|
Olyan élettel teli és erős nő. Megértem ,hogy elege lett miszerint Hollywood szerencsétlenségének tartják és nagyon örülök ,hogy kiállt magáért. A férjével pedig nagyon szép párt alkotnak
2016. november 09. 15:30
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Megértem a helyzetét,de erősnek kell maradni és ne foglalkozon mások véleményével!
2016. november 09. 15:46
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
A média márcsak ilyen, a legegyszerűbb lesz*rni az egészet, úgy, ahogy van. Mi tudjuk, hogy Jen nagyszerű színésznő, és bár a párkapcsolatai nem úgy alakultak, ahogy szerette volna, ettől még igenis lehet boldog.
2016. november 09. 16:34
Megértem, fárasztó lehet, hogy még mindig folyton felkapják az ügyhöz, ha Angelina és Brad között történik valami. Már régen tovább lépett és jól érzi magát, le lehetne róla szállni...
A másik dolog meg: Ő maga nyilatkozta, hogy nem akar gyereket, akkor meg ezért sem kellene szekírozni vagy "lesajnálni". Ez az ő döntése volt és tiszteletben kell tartani.
A másik dolog meg: Ő maga nyilatkozta, hogy nem akar gyereket, akkor meg ezért sem kellene szekírozni vagy "lesajnálni". Ez az ő döntése volt és tiszteletben kell tartani.
2016. november 09. 16:55
Teljesen megértem! Szegényt mindig sajnálgatják, mert Brad elhagyta. De könyörgöm, az már 10 éve volt. Továbblépett, újra megházasodott és jelenleg boldogabb, mint valaha. Ha pedig nem akar gyereket, akkor azt hagyják tiszteletbben. Az élete ettől még lehet teljes.
2016. november 09. 17:10
Nagyon egyetértek vele, mert az én életem is ilyen.
2016. november 09. 18:18
Idézet (Gothic01 @ 2016.11.09. 16:34)
Megértem, fárasztó lehet, hogy még mindig folyton felkapják az ügyhöz, ha Angelina és Brad között történik valami. Már régen tovább lépett és jól érzi magát, le lehetne róla szállni...
Egyetértek
2016. november 09. 18:56
|
|
Diccivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.12. Hozzászólás: 360 Csatolások: 0 Azonosító: 169110 offline
|
A társadalom és az emberek ilyenek. Fáj nekik h Braddel szétmentek, hiszen ők voltak vmilyen szinten Barbi és Ken, egy álompár. Mindettől függetlenül igaza van, csak a probléma az h mindenki olvassa, hallja tőle ezeket a nyilatkozatokat, mégsem jut el a tudatukig.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: