Adam Lambert megvédte kolléganőjét, akit sokan támadnak Ausztráliában.
A teljes cikkhez kattints ide!
Adam Lambert szerint Iggy Azalea fél, mert nem tud énekelni
2016. november 08. 19:40
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
Egyetértek vele, valóban nem tud énekelni
én is kellemetlenül érezném magam
2016. november 08. 19:44
|
|
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline
|
Elég finoman fogalmazott
2016. november 08. 20:01
Őszintén, de felnőttesen nyilatkozott Iggy-ről. Imádom Adamet!
Egyébként tényleg nem tud énekelni.
Egyébként tényleg nem tud énekelni.
2016. november 08. 20:45
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
Én imádom Iggyt de ha eleve tudják hogy RAPPER és nem ÉNEKES akkor egyáltalán miért kérték fel zsűrizni? Ezt nem lehetett volna hamarabb átgondolni? Most mindenki Iggyt szivatja közbe meg a műsor készítői választottak rosszul... Szerintem Iggy már azért nem veszi ezt komolyan mert úgyis mindenki utálja szinte főleg ott ausztráliában ki szeretne egy olyan országban dolgozni ahol mindenki utálja?? Hát senki... Szerintem ezért lehet ilyen mostanság.
2016. november 08. 21:53
|
|
chapshevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.30. Hozzászólás: 420 Csatolások: 19 Azonosító: 126090 offline
|
BLulu88
Attól,hogy valaki rapper,pop énekes vagy metál,attól még zenész és egy zenésznek illene lenni ritmusérzéknek,valamiféle zenei hallásnak. Ő sem hangszerelés nélkül rappel,hanem dallamra,az már más tészta,hogy amúgy hulladék a zene világában mert nagyon béna és olyan hozzáállása van,hogy nem csodálom,hogy piszkálják. Ahol énekel az is rettenet torz,ordít róla,hogy auto-tune az egész.
Attól,hogy valaki rapper,pop énekes vagy metál,attól még zenész és egy zenésznek illene lenni ritmusérzéknek,valamiféle zenei hallásnak. Ő sem hangszerelés nélkül rappel,hanem dallamra,az már más tészta,hogy amúgy hulladék a zene világában mert nagyon béna és olyan hozzáállása van,hogy nem csodálom,hogy piszkálják. Ahol énekel az is rettenet torz,ordít róla,hogy auto-tune az egész.
2016. november 08. 22:01
Egyre jobban bírom ezt Adamet, látszik rajta hogy nagyon jószívű, és tényleg kedvesen mondja el amit szeretne, nem gázol bele a másik ember lelkébe, amit szerintem nagyra lehet értékelni.
2016. november 08. 22:02
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
A múltkor még kritizálta most meg megvédi.
2016. november 09. 15:53
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Ez az, amikor a Sztárban Sztár zsűrijébe berakják Ábel Anitát, csak ez egy fokkal rosszabb.
2016. november 09. 18:49
|
|
vregi99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.29. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 207653 offline
|
Agüero10 a múltkor sem kritizálta. Azt mondta hogy sokat késik de hozzá tette azt is hogy neki semmi baja Iggy-vel sőt jól kijönnek.
überA "nem valami nagy szám" Hallottad már élőben énekelni? Meg nem hiába turnézott a Queen-nel csak úgy mondom...
überA "nem valami nagy szám" Hallottad már élőben énekelni? Meg nem hiába turnézott a Queen-nel csak úgy mondom...
2016. november 09. 19:21
|
|
Tiramisu02visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.07. Hozzászólás: 131 Csatolások: 0 Azonosító: 260791 offline
|
Én is egyre jobban bírom Adam-ot!
és Iggy hát nem is tudom mit mondjak...
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: