A dél koreai lányegyüttes, a 11 tagú I.O.I, nagy népszerűségnek örvend, ám a csapat csak 10 hónapig maradhat együtt. A Very Very Very volt utolsó vissza térésük feloszlásuk előtt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Befejezte utolsó dalának promotálását az I.O.I
2016. november 06. 20:29
|
|
TokyoGhoullelstayourself |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.07. Hozzászólás: 1301 Csatolások: 8182 Azonosító: 250454 offline
|
Még mindig nem igazán értem, hogy ennek a műsornak mi is volt az értelme.. ha már 10 hónap után szét is megy a csapat:o Meg az nem tiszta még, hogy ha szét megy a csapat, akkor miért mennek jövőre koncertezni? lel Nekem ez már magasxD Azért remélem, hogy a többiek is kialakítják majd a saját zenei karrierjüket, ha már így alakul ez az egész
2016. november 06. 22:38
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Somi a Twice-ba? Hát köszönöm szépen, én abból nem kérnék.
2016. november 07. 21:31
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Idézet (TokyoGhoullel @ 2016.11.06. 20:29)
Még mindig nem igazán értem, hogy ennek a műsornak mi is volt az értelme.. ha már 10 hónap után szét is megy a csapat:o Meg az nem tiszta még, hogy ha szét megy a csapat, akkor miért mennek jövőre koncertezni? lel Nekem ez már magasxD Azért remélem, hogy a többiek is kialakítják majd a saját zenei karrierjüket, ha már így alakul ez az egész 
Project :/ És elvileg jövőre jön még egy, csak az fiúkkal
Sajnálom a lányokat, a Whatta man feldolgozásuk eszméletlen jó lett. Azt a fogatot (mikor heten voltak) én nem is hagynám szétesni, de hát ez sajnos ilyen.
2016. november 16. 19:16
Az elején én sem nagyon értettem a műsornak a létjogosultságát és a csapat sem nagyon fogott meg. Aztán a Whata Mannel csak sikerült belopniuk magukat a szívembe
Sajnálatos, hogy ennek vége, de ésszerűen ennél tovább nem lehetne fenn tartani. Hisz a lányok külön ügynökségnél vannak és a csapat maga is más céghez tartozott így szerintem ez a tíz hónap is határeset volt. Főleg, hogy több tag már debütált a saját ügynökségénél, így őket sem lehetne tovább ennyire leterhelni.
Személy szerint nagyon megszerettem mind a 11 lányt hiszen mindannyian tehetségesek és megérdemelnék végre a debütálást (már aki még vissza van). Somiról meg csak annyit, hogy szeretem, de remélem a JYP nem akarja tovább bővíteni a TWICE legénységét. Igaz a JYP elnökéből ezt is kinézem, hisz Tzuyu és Momo sem kerültek volna a csapatba, hacsak a Sixteen kimenetelét nézzük. Sajnos kilenc és tíz taggal is már megint máshogy hárulnának a tagokra a szerepek és nem szeretnék hasonló funkció cseréket, mint amik pl. a CLC-nél végbe mentek...
De én tényleg csak jót kívánok minden lánynak, aki még a debütálása előtt áll.
Sajnálatos, hogy ennek vége, de ésszerűen ennél tovább nem lehetne fenn tartani. Hisz a lányok külön ügynökségnél vannak és a csapat maga is más céghez tartozott így szerintem ez a tíz hónap is határeset volt. Főleg, hogy több tag már debütált a saját ügynökségénél, így őket sem lehetne tovább ennyire leterhelni.
Személy szerint nagyon megszerettem mind a 11 lányt hiszen mindannyian tehetségesek és megérdemelnék végre a debütálást (már aki még vissza van). Somiról meg csak annyit, hogy szeretem, de remélem a JYP nem akarja tovább bővíteni a TWICE legénységét. Igaz a JYP elnökéből ezt is kinézem, hisz Tzuyu és Momo sem kerültek volna a csapatba, hacsak a Sixteen kimenetelét nézzük. Sajnos kilenc és tíz taggal is már megint máshogy hárulnának a tagokra a szerepek és nem szeretnék hasonló funkció cseréket, mint amik pl. a CLC-nél végbe mentek...
De én tényleg csak jót kívánok minden lánynak, aki még a debütálása előtt áll.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: