Kendall Jenner nem aprózta el: mind a három exe részt vett a szülinapján
2016. november 05. 16:20
|
|
BlackVeilBrides-26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.30. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 249167 offline
|
Hányszor kell még elmondanom, hogy Harry nem rocksztár, oké, hogy sok embernek kicsi a szókincse de azért lehetne más jelzőt használni rá
2016. november 05. 16:23
|
|
BlackVeilBrides-26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.30. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 249167 offline
|
Kincses Bogi tudod egyáltalán mennyi 9000$, nem olyan bonyolult ki számolni, hogy annyiért nem lehet egy jobb házát venni de ha neked jó egy putri szintű gratulálok az igényeségedhez
2016. november 05. 16:39
|
|
Narrybitchbruhgirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.08. Hozzászólás: 9000 Csatolások: 6266 Azonosító: 253008 offline
|
Harryvel nagyon jó kapcsolatot ápolnak a mai napig például. Nem értem, ez miért baj.
2016. november 05. 16:44
|
|
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline
|
Szegény Harry
Remélem nem lesz több Hendall..
2016. november 05. 17:30
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Idézet
Kendall reménykedett komolyabb elkötelezettségben Harry részéről, de megérti, hogy ő nem áll készen a megállapodásra. Egyszerűen ilyen, van egy rocksztár életmódja
Na ezen szakadtam.
Kezdjük ott, hogy köszönő viszonyba sincsen a gyerek a rockzenével.
2016. november 05. 18:06
Emberek, rocksztár életmódja a rocksztároknak van (durva, nem?). Amint bármelyik One Direction tag rocksztár lesz, én levetem magam a Tajgetoszról, addig meg ne használjunk már olyan kifejezéseket a POPzenészekre, ami nem rájuk illik. Köszöntem.
2016. november 05. 18:41
|
|
Kittyblack1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.28. Hozzászólás: 134 Csatolások: 0 Azonosító: 243209 offline
|
Szerintem ez a ruha nagyon ízléstelen.
A rocksztár életmód, szerintem arra utal az ő esetében hogy, zenél, és szabadon nőzik,(olykor) botrányokba keveredik. Ergo eszében sincs megállapodni Kendall mellett.
A rocksztár életmód, szerintem arra utal az ő esetében hogy, zenél, és szabadon nőzik,(olykor) botrányokba keveredik. Ergo eszében sincs megállapodni Kendall mellett.
2016. november 05. 19:56
|
|
Nelli00the chin thing™ tae does to jungoo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.03. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 2 Azonosító: 258594 offline
|
Édes jó Istenem! Azért mert az az állítólag barát/bennfentes azt mondta, hogy rocksztár életmód, az nem jelenti azt, hogy rocksztár. Gyerekek, azt csak azért mondta, mert gondolom hasonló életmódja van Harrynek, magyarán az amit Kittyblack1 leírt. Na mindegy hagyjuk... Mindig lesznek emberek, akik nem értenek dolgokat.
Kendall nagyon szép volt, a ruha viszont nem tetszik. Egyébként az első képen szerintem tuti módosították a feltöltést megelőzően, mert elég érdekesen néz ki a nő orra.
Kendall nagyon szép volt, a ruha viszont nem tetszik. Egyébként az első képen szerintem tuti módosították a feltöltést megelőzően, mert elég érdekesen néz ki a nő orra.
2016. november 05. 23:46
|
|
Abbey Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.28. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 250185 offline
|
Nagyon várom azt a pillanatot mikor az emberek rájönnek hogy Harry és Kendall csak barátok.
2016. november 06. 12:11
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Mai napig nem étem Harryt...hogy szerethetett egy ilyen mű libát? Semmi természetes szépsége nincs ennek a csajnak...vakolat az egész arca
2016. november 06. 13:58
Ugyan már..csak azért, mert meghívta őket, az nem azt jelenti, hogy akarna bármelyiktől is valamit, avagy a srácok Kendalltól. Könnyen lehet, hogy egyszerűen jó haveri viszonyban maradtak és kész. De persze könnyebb megint a lehető legrosszabb dolgot és a legszaftosabb pletykát kihozni az esetből.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.

0 felhasználónak tetszik: