A 60 éves valósághow-sztár úgy véli, hasznot is hozhatna az, hogy lányát kirabolták Párizsban.
A teljes cikkhez kattints ide!
Beindultak a fogaskerekek: Kris Jenner így húzna hasznot Kim Kardashian kirablásából
2016. november 04. 08:01
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. november 04. 08:33
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Are you fckin kidding with me?
Ez a nő tisztára kattant, egy kis figyelemért a lelkét eladná (vagy már megtette?)! Őszintén sajnálom a gyerekeit, hiszen nem véletlenül lettek olyanok, amilyenek...
Egy komoly, minimum Oscarra jelölt színésznőnek pedig szerintem meg sem fordulna a fejében ennek a szerepnek az elvállalása. Egy világ dőlne bennem össze, ha a diplomás Natalie Portman megtenné!
Ez a nő tisztára kattant, egy kis figyelemért a lelkét eladná (vagy már megtette?)! Őszintén sajnálom a gyerekeit, hiszen nem véletlenül lettek olyanok, amilyenek...
Egy komoly, minimum Oscarra jelölt színésznőnek pedig szerintem meg sem fordulna a fejében ennek a szerepnek az elvállalása. Egy világ dőlne bennem össze, ha a diplomás Natalie Portman megtenné!
2016. november 04. 09:09
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Igen igen, mert Natalie Portman és Mila Kunis biztos azok a színészek, akik elvállalnák ezt.
A film zenéjét pedig már maga Hans Zimmer szerzi, a narrátor pedig Morgan Freeman lesz, aki a drámai epilógusban a megható zenével együtt karöltve ríkatja meg a nézőket olyan hatásvadász szövegekkel mint: Az esetet túlélte....de a mai napig nem épült fel. Férjével és két gyermekükkel élik mindennapjaikat Los Angeles egyik eldugott városrészében, Hollywoodban. Kim ma 36 éves.
Na jó, elég a szarkazmusból, különben is megfogadtam már, hogy egy Kardashian cikkre nem reagálok, hiszen polgárpukkasztás az egész. A hrek 80%-a kamu, csak hogy az emberek róluk beszéljenek. Szánalmas. Továbbá jöhettek nekem azzal, hogy a Jenner lányok is milyen tehetségesek, modellek meg szépségcuccokat terveznek, de ennyi pénzből, ekkora tőkével én is különb céget rittyentenék össze. Úgy, hogy nem neked kell megmásznod a szamárlétrát, csak minden a kezedbe hullik, úgy nem nehéz.
A film zenéjét pedig már maga Hans Zimmer szerzi, a narrátor pedig Morgan Freeman lesz, aki a drámai epilógusban a megható zenével együtt karöltve ríkatja meg a nézőket olyan hatásvadász szövegekkel mint: Az esetet túlélte....de a mai napig nem épült fel. Férjével és két gyermekükkel élik mindennapjaikat Los Angeles egyik eldugott városrészében, Hollywoodban. Kim ma 36 éves.
Na jó, elég a szarkazmusból, különben is megfogadtam már, hogy egy Kardashian cikkre nem reagálok, hiszen polgárpukkasztás az egész. A hrek 80%-a kamu, csak hogy az emberek róluk beszéljenek. Szánalmas. Továbbá jöhettek nekem azzal, hogy a Jenner lányok is milyen tehetségesek, modellek meg szépségcuccokat terveznek, de ennyi pénzből, ekkora tőkével én is különb céget rittyentenék össze. Úgy, hogy nem neked kell megmásznod a szamárlétrát, csak minden a kezedbe hullik, úgy nem nehéz.
2016. november 04. 09:39
Alison Lerman: Istenem, de jól szórakoztam így reggel.
Minden szavaddal egyetértek, még annak ellenére is, hogy kedvelem a JENNER lányokat. Fontos, hogy Kris nem épp a kedvencem... Az meg egyenesen gusztustalan, hogy ezzel a filmmel akar mégtöbb pénzt szerezni. Elrettentés, mi? A-listás sztárokkal... Ha annyira a figyelemfelhívás lenne a célja, már megtette volna mind a nemtomhány közösségi oldalán, a követői hallgatnának rá (többé kevésbé). De hasznot húzni Kim szerencsétlenségéből, aki a saját lánya.... Ehhez kell egyfajta arrogancia és érzéketlenség...
2016. november 04. 13:21
Nem hinném, hogy ez jót tenne Kim lelkivilágának.
2016. november 04. 14:43
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Na,persze...
Pont Natalie vagy Mila vállalná el...hahaha,rohadt vicces
Amúgy nem szégyenli ez magát? A saját lánya történetét filmre vinni?
Kerüljön süllyesztőbe! Gerinctelen gondolat...
Eleve az,hogy csak A osztályú színszekkel akarja ezt...nem az a jó színész,aki híres...
Mégis hogyan kezdték szerinte a híres színészek?
Pont Natalie vagy Mila vállalná el...hahaha,rohadt vicces
Amúgy nem szégyenli ez magát? A saját lánya történetét filmre vinni?
Kerüljön süllyesztőbe! Gerinctelen gondolat...
Eleve az,hogy csak A osztályú színszekkel akarja ezt...nem az a jó színész,aki híres...
Mégis hogyan kezdték szerinte a híres színészek?
2016. november 04. 14:44
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Alison Lerman
Teljesem egyetértek...ott a pont!
Teljesem egyetértek...ott a pont!
2016. november 04. 14:45
|
|
|
Vikikee4 | Ma, 11:18
Minta anya... Kiraboltak kislányom? Majdnem megöltek? Nem baj, szívem, filmet csinálok belőle, oszt jó lesz nekünk!
sírva röhögök
Minta anya... Kiraboltak kislányom? Majdnem megöltek? Nem baj, szívem, filmet csinálok belőle, oszt jó lesz nekünk!
2016. november 04. 16:52
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
Ezen már csak nevetni lehet esküszöm! Számomra annyira taszító hogy így felfújják ezt az ügyet! Komolyan ebből filmet csinálni?? Szerintem ezt még ő sem gondolta át! Hagyjuk már! Úgy állítják be mintha csak azért mert Kimmel történt attól már mindennél nagyobb dolog lenne! Van hogy akikkel ez történik még élve sem ússzák meg arról meg senki se csinál filmet csak az ilyen jelentéktelenebb dolgokról! Attól még hogy Kimmel történt mitől különb naponta több ezer emberrel megeshet csak hogy őket senki sem tartja olyan nagyra... Ezen el lehetne gondolkozni...
2016. november 10. 12:25
Igen, Natalie a diplomájával, a műveltségével, a beszélt nyelveivel meg a tehetségével és az Oscar díjával együtt biztos örömmel asszisztálna egy ilyen kaliberű moslékhoz. Gratula Kris, ismét alulmúltad önmagadat.
Ha pedig mégsem lenne igaz, akkor annak jár a taps, aki kitalálta ezt.
Ha pedig mégsem lenne igaz, akkor annak jár a taps, aki kitalálta ezt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: