Nem számít, hogy Mark Salling megerőszakolt valakit: elévült az ügy
2016. november 04. 07:19
|
|
csokiscsuszavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.22. Hozzászólás: 121 Csatolások: 0 Azonosító: 259158 offline
|
Persze az én kedvencemet Michael Jackson szabad még vádolni az az ügy még nem zárult le úgye
2016. november 04. 07:27
|
|
I Love Paris |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.24. Hozzászólás: 600 Csatolások: 0 Azonosító: 164330 offline
|
Az ilyenekkel szokott az történni, hogy majd páran elkapják és levágják 'valamijét', ügy megoldva...
2016. november 04. 07:29
csokiscsusza én is imádtam Michael Jacksont és gyomorforgató, hogy nem hagyják nyugodni, még a halála után 7 évvel is az állítólagos pedofíliájáról cikkeznek. Ez a kis senkiházi tetű meg büntetlenül megúszhat egy ilyen esetet??? Az ilyet nem tudom férfinak tekinteni. Gyáva kis sz@r, lapít a fűben.
2016. november 04. 08:01
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Idealista, demagógia határát súroló évi egy felszólalásom következik. Röhög a vakbelem. Érdekes az igazságszolgáltatás olykor. Egy három gyerekes, békeszerető családapát öt rendőr döngölt bele a betonba, mert nem fújta meg a szondát. Ez a semmitérő, erőszakos, perverz valaki meg elsétálhat a legmocskosabb bűnnel is, ami valaha létezett. Gyerekekkel és nőkkel erőszakoskodik. Őt miért nem döngöli valaki a betonba?
2016. november 04. 18:45
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
Nos sajnálom a lányt ,de azért... khm... mondjuk ha vallásos vagyok meg minden akkor pl nemhagyom leitatni magam?..mert ákárhogyis van a dolog... azt már csak eldöntheti bárki,hogy igyon vagy nem..ha meg ráakarják erőszakolni,akkor otthaggya a barmot,ha meg nemtudja,hogy mert fél akkor szól valakinek... sose értettem az ilyet... nah mind1 ... Mark a cikkek alapján tényleg egy féreg és megérdemelne egy szép durva börtönt... de ami késik nem múlik..
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: