Hiába a srácok elképzelései, hogy létrehozzák saját független kiadójukat, úgy néz ki a Cube nem fogja megkönnyíteni a csapat kilépését.
A teljes cikkhez kattints ide!
A Cube Entertainment nélkül BEAST sem lesz
2016. november 03. 05:25
2016. november 03. 11:22
Ami azt illeti elég nagy parasztság, mondjuk a koreai(és így hozzátenném h biztos máshol is csak hát Dél Koreáról van szó) kiadók mindenről csak éppen nem a kedvességükről híresek...
2016. november 03. 12:09
A CUBE bekeményített
Mocsok egy lépés, de meg lehet érteni. Foggal-körömmel próbálják menteni a menthetőt. A rajongóknak a BEAST attól még BEAST, hogy máshogy fogják hívni. Erre hamarosan a cég is rájön.
Bár mi tagadás, ha más lesz a nevük, nekem is nagyon fura lesz látni. Egy jó értelemben ezer éves bandáról beszélünk. Kíváncsi vagyok, hány embernek fog ösztönösen a régi név a szájára jönni, ha meglátják őket. ^^
Mocsok egy lépés, de meg lehet érteni. Foggal-körömmel próbálják menteni a menthetőt. A rajongóknak a BEAST attól még BEAST, hogy máshogy fogják hívni. Erre hamarosan a cég is rájön.
Bár mi tagadás, ha más lesz a nevük, nekem is nagyon fura lesz látni. Egy jó értelemben ezer éves bandáról beszélünk. Kíváncsi vagyok, hány embernek fog ösztönösen a régi név a szájára jönni, ha meglátják őket. ^^
2016. november 03. 13:07
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Idézet (Sica @ 2016.11.03. 11:22)
Ami azt illeti elég nagy p*r*sztság, mondjuk a koreai(és így hozzátenném h biztos máshol is csak hát Dél Koreáról van szó) kiadók mindenről csak éppen nem a kedvességükről híresek...
Mért kéne kedvesnek lenniük? Ez egy cég, könyörgöm. Nyilvánvalóan a saját hasznukat lesik.
A cikkhez szól: legyenek Beauty, a fandomnév meg Beast, és megvan oldva. :3 Na jó nem, amúgy sajnálom, hogy elvesztik a nevet, de szerencsére senki nem az miatt szereti csak őket.
2016. november 03. 13:54
Reméltem, hogy nem, de valahol sejthető volt, hogy a Cube nem fogja csak úgy elengedni a majdhogynem legnagyobb bevételi forrását...
Kíváncsi leszek mi lesz ennek az egésznek a vége... Lényegében most a srácokon múlik, hogy új névvel folytatják vagy esetleg perre mennek (bár nem tudom, hogy ennek lenne-e bármi értelme). Vagy esetleg szerződés módosítással ugyan, de maradnának.
2016. november 03. 15:22
Nagyon szemét ez a Cube,csak nevetni tudok ratja
Én is csodálkoztam volna azon,hogy csak úgy elenged egy ilyen népszerű bandát,mint a BEAST. Én remélem,hogy elmennek onnan és maximum új névvel folytatják tovább. Nem a nevük miatt lettek sikeresek és nem amiatt szereti őket egy rajongó.
2016. november 03. 19:05
Cube Ent. jelenleg:
- Kinyírták az egyik legsikeresebb bandájukat, a 4Minute-t.
- Ott hagyta őket az APink.
- Ott hagyta őket G.NA
- Itt van a BEAST-es hülyeségük
- A BTOB-t is elcseszték (Pedig imádom a kis nyomikat,de CUBE egyszerűen nem tudja hogy kell rendesen menedzselni :/ )
- A CLC kevés pénzt hoz.
Más szóval jelenleg Hyunából tartják fent magukat? .-. (Vagy kihagytam valakit, mert nem ismerem az összes CUBE-os előadót.) Ja, meg van a Pentagon,de még rookiek so...
Ha így folytatják, és nem lesz hirtelen baromi sikeres a CLC vagy a Pentagon, nem sokáig fog létezni a CUBE...
- Kinyírták az egyik legsikeresebb bandájukat, a 4Minute-t.
- Ott hagyta őket az APink.
- Ott hagyta őket G.NA
- Itt van a BEAST-es hülyeségük
- A BTOB-t is elcseszték (Pedig imádom a kis nyomikat,de CUBE egyszerűen nem tudja hogy kell rendesen menedzselni :/ )
- A CLC kevés pénzt hoz.
Más szóval jelenleg Hyunából tartják fent magukat? .-. (Vagy kihagytam valakit, mert nem ismerem az összes CUBE-os előadót.) Ja, meg van a Pentagon,de még rookiek so...
Ha így folytatják, és nem lesz hirtelen baromi sikeres a CLC vagy a Pentagon, nem sokáig fog létezni a CUBE...
2016. november 03. 19:43
|
|
Lianda♥♥ chingu ♥♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.20. Hozzászólás: 1472 Csatolások: 373 Azonosító: 233579 online
|
Nem tudom hogy most mi lenne a legjobb a BEASTnak hogy el hadja az ügynökséget és a nevüket nem használhatnák. Vagy maradnak az ügynökségnél és ezzel meg maradna a nevük. Remélem hogy mind a két oldalt a legjobbat válasszák mert sajnálnám ha a rosszul alakulna az egész
BEAST FIGHTING!! <3
BEAST FIGHTING!! <3
2016. november 03. 20:42
|
|
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1069 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 offline
|
Kár, hogy a CUBE is az SM "nyomdokaiba" lép. Sorra rontja el az összes bandát. Szánalmas egy lépés volt, de hát kapaszkodnak még a BEAST-be. Pár éven belül a CUBE lehúzhatja a rolót....
Csak remélem, hogy a többi bandának sikerül időben kapcsolni, és kiadót váltanak...
Csak remélem, hogy a többi bandának sikerül időben kapcsolni, és kiadót váltanak...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: