Harry Styles szíve valóban aranyból van: ahogy értesült a négy éves kislány állapotáról, rögtön felvette a kórházzal a kapcsolatot.
A teljes cikkhez kattints ide!
Harry Styles újabb rákos gyermeknek váltja valóra az álmát
2016. november 02. 20:47
|
|
sandorreka2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.23. Hozzászólás: 670 Csatolások: 233 Azonosító: 236388 offline
|
Ez nagyon aranyos Harry-től!! ♥ Mindig is tudtam hogy nagyon jó szívű srác!♥
A kislányt pedig borzasztóan sajnálom és a szülőket is! Hihetetlen hogy lehet ezt túlélni! Rettentess lehet!
♥
A kislányt pedig borzasztóan sajnálom és a szülőket is! Hihetetlen hogy lehet ezt túlélni! Rettentess lehet!
2016. november 02. 20:49
|
|
Zeniivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.23. Hozzászólás: 152 Csatolások: 0 Azonosító: 247070 offline
|
Szegény kislány!
Szomorú, hogy még csak 4 éves, és sajnos már csak egy rövid idő van hátra az életéből...
Harry-től pedig valóban szép, hogy megpróbálja szebbé tenni a kislány hátralévő idejét.
Szomorú, hogy még csak 4 éves, és sajnos már csak egy rövid idő van hátra az életéből...
Harry-től pedig valóban szép, hogy megpróbálja szebbé tenni a kislány hátralévő idejét.
2016. november 02. 20:58
Szegény kislány Szomórú Hogy Még Csak 4.éves és ilyenel külzd meg olyan nagy szíve van Harrynek
2016. november 02. 21:13
Harryhez fogható kevés sztár él a Földön. Nem mondom, hogy nincs, de ritka. Szeretünk Harry! A kislányt pedig őszintén sajnálom, ha most lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, gyógyuljon meg az összes hasonló betegséggel küzdő társával együtt, hisz még előttük az élet. Ilyenkor is átértékelem a saját helyzetemet, hogy én nem küzdök ilyen betegséggel. Kitartás neki és a családjának is!
2016. november 02. 21:19
|
|
Friday13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.29. Hozzászólás: 290 Csatolások: 0 Azonosító: 245527 offline
|
Szegény kislány!
Bárcsak meggyógyulna az összes hasonló betegséggel küzdő emberrel együtt! Egyébként gyönyörű a kislány nagyon aranyos!
Harry-től meg nagyon rendes dolog volt ez:)
2016. november 02. 21:31
|
|
Wendy17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.04. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 220562 offline
|
Ezt imádom Harryben hogy akármennyire is nagy híresség és elfoglalt mindig tud időd szánni arra hogy segítsen... és ő az az ember aki mind ezt nem azért teszi mert jó fényben akarja feltüntetni magát vagy a hírnevét... nem posztoltja tele az instagramot ezer képpel hogy "ma egy beteg kislánnyal beszélgettem"
Szerintem még jó sok jó cselekedetéről nem tud a világ mert ő nem veri nagydobra hanem szerényen adományoz.
Az egyetlen híresség akinek a 6 év karrierje alatt egy botránya sem volt nem veszekedett senkivel nem mondott rosszat senkiről...
Harry a kedvességével az alázatosságával és a tehetségével vívta ki magának a több millió ember szeretetét és támogatását.
Szerintem még jó sok jó cselekedetéről nem tud a világ mert ő nem veri nagydobra hanem szerényen adományoz.
Az egyetlen híresség akinek a 6 év karrierje alatt egy botránya sem volt nem veszekedett senkivel nem mondott rosszat senkiről...
Harry a kedvességével az alázatosságával és a tehetségével vívta ki magának a több millió ember szeretetét és támogatását.
2016. november 02. 22:03
Hatalmas szíve van Harrynek!
Szegény kislányt, pedig rettenetesen sajnálom!
2016. november 02. 22:08
|
|
Lillllcsikeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.20. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 249885 offline
|
Hatalmas szìve van♥
2016. november 02. 22:48
|
|
Seli Stoneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.04. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 255421 offline
|
Ezért is szeretem Harry Styles-t!
2016. november 02. 22:49
|
FairyGirl04új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.12. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 252229 offline
|
És ha ezek után valaki azt mondja, hogy rossz ember és minden lányt meg akar fektetni(nem rég olvastam ilyen hozzászólásokat), akkor az az ember saját szegénységi bizonyítványa, hiszen nem lát az irigységtől és az indokolatlan haragtól. Hatalmas szíve van és ezt mindig bebizonyítja. Ő az a híresség, aki a közösségi felületein nagyon ritkán posztol magáról, van mögötte iszonyat tehetség és közben nem szállt el a hírnévtől, csillogástól, ami ránehezedik. Sokszor gondolkozok, hogy mi lett volna, ha nem lenne híres. De erre nincs épkéz válasz, mert erre született. Sztáralkat, de nagyon sok emberség van benne. Még több ilyen ember kéne a földre és akkor az emberiségnek még lenne jövője is. A kislánynak pedig kitartást kívánok, mert nagy álmom, hogy valaki feltalálja a rák ellenszerét!❤
2016. november 02. 23:01
|
|
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline
|
De aranyos ❤❤Mindig is tudtam,hogy Harrynek aranyból van a szíve ❤❤
2016. november 03. 07:27
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Olyan büszke vagyok rá!
Tehetséges énekes és színész!
Karriert épít!
A rajongóknak pedi örömet okoz!
Tisztelem őt.
(nem vagyok rajongó)
Tehetséges énekes és színész!
Karriert épít!
A rajongóknak pedi örömet okoz!
Tisztelem őt.
(nem vagyok rajongó)
2016. november 03. 08:47
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Nagyon büszke vagyok rá, ő egy csodálatos ember, akárki akármit mond, az ő szíve tényleg aranyból van!
Wendy 17, te pedig elmondtál mindent, s minden egyes szavad igaz!
2016. november 03. 08:48
|
|
I Love Paris |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.24. Hozzászólás: 600 Csatolások: 0 Azonosító: 164330 offline
|
Szeintem a kislány első és legfontosabb kívánsága az lehet, hogy meggyógyuljon, nehogy már ez elé vegyük herrit, mert lemegyek hídba...
2016. november 03. 10:03
|
Aniko_Aneszúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.27. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 259983 offline
|
Hogy honnan is tudta meg Harry? Twitter-en trend lett így jutott el hozzá Jessica kívánsága.
ezel felül nagyon büszke vagyok rá!♥
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: