Az aranytorkú brit énekesnő kisfia, Angelo 2012-ben látta meg a napvilágot, és bár az anyaság a legszebb hivatása lehet egy nőnek, Adele nyíltan beszélt a szülés utáni depresszióról.
A teljes cikkhez kattints ide!
Adele élete legrosszabb döntésének tartotta az anyává válását
2016. november 02. 09:16
2016. november 02. 09:25
Hát én megérte hogy egy kis magány is jár neki,de az tény hogy ő akart gyereket
2016. november 02. 10:01
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
Egy kezdő anyukának tényleg nem könnyű főleg egy olyannak aki egészen addig maga alakította az időbeosztását. Egy gyerek ezt felborítja így megérthető amit mondott és sok kezdő anyuka érez így csak ők nem merik kimondani Adele meg megmondta ennyi.
2016. november 02. 11:08
|
|
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline
|
megértem, de azért nem kéne ilyet mondania egy kisgyerekről,főleg a saját fiáról
2016. november 02. 12:19
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Idézet (Gureka10 @ 2016.11.02. 12:04)
Ezért kell 2x átgondolni azt, hogy tényleg szeretnénk-e gyereket. 
Ezt szülés utáni depressziónak hívják, amihez vajmi kevés köze van annak, hogy átgondolta-e a dolgot 5464434557szer. Gondolod nem? lol
2016. november 02. 12:26
Senki nem tudhatja előre, hogy megtalálja-e a szülés utáni depresszió. Nővérem sosem volt egy borongós alkat, mégis két hónapig volt ebben az állapotban. És volt olyan ismerősöm, aki gyerekkora óta pánikbeteg és depressziós volt, a szülés után meg 180 fokban megváltozott, egy életvidám, mindig vigyorgó, nyugodt nő lett.
2016. november 02. 12:32
|
|
SpecialError |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 664 Csatolások: 160 Azonosító: 192434 offline
|
Hát nem tudom, szerintem az sem véletlen, hogy mostanában ennyi a szülés utáni depresszió, ugyanis egy kicsit elfajultak a dolgok a gyereknevelés, pontosabban nem nevelés témában. Most az a trendi, az az elfogadott, hogy élted minden pillanatát, minden igényedet, vágyadat, tervedet alárendeled a gyermeknek, ami baromira nem egészséges és a depresszióhoz vezető egyenes út. A szülő feladata nem a gyerek fenekének fényesre nyalása, hanem felnevelés, az életre való felkészítése stb. és ez nem azt jelenti, hogy a hét mind a hét napján a nap 24 órájában ugrása készen kell állni hátha a gyerek eltátja a száját valamiért. Egy anyukának is jár heti pár óra, amikor csak magára tud figyelni, ez nem kellene, hogy lehetetlen feladat legyen...
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2016. november 02. 13:04
Az ilyen manapság többekkel is megesik, szóval teljesen megértem őt. Idén például Hayden Panettiere szülés utáni depressziótól szenvedett, de pár hónap alatt sikerült legyőznie.
2016. november 02. 13:06
SpecialError, egyetértek Veled. Manapság az megy, ha nem rendelsz mindent alá a gyereknek, akkor te vagy a nagy magyar szaranya. Ha egy héten egyszer kávézol a barátnőiddel, miközben más figyel a gyerekre, link vagy. Ha elkezdesz a szülés után 3-4 hónappal tornázni, hogy lemenjen a felesleg, akkor felszínes vagy, mert csinos akarsz lenni, és ettől elmegy a tejed (tévhit amúgy...). Ha fodrászhoz mész vagy kozmetikushoz, dettó csak a külsőd érdekel. Egy anyának mióta kell otthonkában, zsíros, lenőtt hajjal, +40 kilóval mászkálnia? Sosem bírtam az ilyen felfogást megérteni.
2016. november 02. 13:37
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Sajnálom,hogy ezt át kellett élnie):
2016. november 02. 16:25
Hat valamilyen szinten szerintem minden anya érzi ezt csak nem mondja ki
2016. november 02. 16:39
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Juresz @ 2016.11.02. 13:06)
SpecialError, egyetértek Veled. Manapság az megy, ha nem rendelsz mindent alá a gyereknek, akkor te vagy a nagy magyar szaranya. Ha egy héten egyszer kávézol a barátnőiddel, miközben más figyel a gyerekre, link vagy. Ha elkezdesz a szülés után 3-4 hónappal tornázni, hogy lemenjen a felesleg, akkor felszínes vagy, mert csinos akarsz lenni, és ettől elmegy a tejed (tévhit amúgy...). Ha fodrászhoz mész vagy kozmetikushoz, dettó csak a külsőd érdekel. Egy anyának mióta kell otthonkában, zsíros, lenőtt hajjal, +40 kilóval mászkálnia? Sosem bírtam az ilyen felfogást megérteni.
Szerintem meg a legegyszerűbb az, ha mindenki lesz*rja mások véleményét. Miért van az, hogy mindig másoknak, olyan embereknek akarunk megfelelni, akiket nem is ismerünk? Mindenki úgy öltözködik, annyit ad magára amennyit akar és úgy neveli a gyerekét, ahogyan csak akarja. Ehhez nincsen senkinek semmi köze. Az a baj, hogy az emberek többsége túl sokat ad vadidegen emberek véleményére. Ha valaki a terhesség után adni akar magára, akkor adjon, ha pedig neki a lenőtt, zsíros haj a kényelmes, akkor egészségére. Egyszerűen ezek olyan dolgok, amikbe nincsen beleszólásunk, kivéve, ha saját magunkról van szó. Manapság sajnos a legtöbb szülő beleesik abba a kelepcébe, hogy a gyermek irányít. Ő adja meg, hogy mikor, mit, hol, miként kell csinálni, a szülő pedig, mintha rabszolga lenne. Ezt kellene megszüntetni, nem pedig aszerint ítélkezni, hogy ki hogyan néz ki a szülés, terhesség után x idővel.
2016. november 03. 12:05
Sok nőnek borul fel ilyen szinten a hormonrendszere és a belső egyensúlya szülés után, de mint ahogy Adele-lel is történt, segítséggel ki lehet lábalni belőle. Örülök, hogy felismerték a bajt és így történt
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.