Starity

Kelly Clarkson visszavágott azoknak, akik a súlya miatt kritizálják

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. november 02. 06:57 #1
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

StátuszIf you read, you'll judge.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2758
Csatolások: 689
Azonosító: 182219
Tény, hogy az énekesnő várandósságai következtében felszedett pár pluszkilót, de úgy véli, senkinek semmi köze ahhoz, mennyit mutat alatta a mérleg.
A teljes cikkhez kattints ide!
2016. november 02. 07:10 #2
Hajni és Gézacica
Hajni és Gézacica
Blackpink in your Ari-yuh

StátuszMindenről van véleményem. De mindenki más véleményét tiszteletben tartom.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2038
Csatolások: 58
Azonosító: 252466
Büszke vagyok erre a nőre(:
Csak 2 zenéjét ismerem,de azokat imádom!Csodálatos hangja van,és szerintem ez a +5 kg jól is áll neki(:,gyönyörű nő,és teljes mértékben egyet értek vele
2016. november 02. 07:39 #3
Gureka10
Gureka10
queen of clubs

StátuszVengeance
Hozzászólás: 7395
Csatolások: 566
Azonosító: 193928
Sose értettem miért kell valakit a testi adottságai miatt piszkálni. Van, aki könnyen lefogy, van, aki csak nagyon-nagyon nehezen. És van olyan is, aki nem tud. Örülök neki, hogy kiállt magáért. Akik pedig csesztetik azért teszik, mert irigyek arra, hogy Kelly elfogadta a testét, ők meg nem. cool.gif
2016. november 02. 07:39 #4
justanarianafan
justanarianafan
visszatérő vendég

StátuszAriana rajongók jelöljenek! :)
Hozzászólás: 443
Csatolások: 1
Azonosító: 257343
Nem értem azokat, akik belekötnek abba, hogy hány kiló Kelly. A testalkat nem függ össze sem a hangi adottságokkal sem a dalszerző képességgel. Most is ugyanúgy fel tudja szántani a színpadot mint a karrierje kezdetekor.
2016. november 02. 08:07 #5
anzi7
anzi7
Mrs. Tomlinson
Hozzászólás: 4240
Csatolások: 9
Azonosító: 191626
Annyira igaza van, imádom smileeee.gif
2016. november 02. 08:12 #6
Friday13
Friday13
visszatérő vendég

StátuszPéntek 13-a, a szerencse napom
Hozzászólás: 290
Csatolások: 0
Azonosító: 245527
Sose értettem, hogy miért kell valakit a külseje miatt piszkálni :/ Vagy túl sovány vagy vagy túl kövér sose lehetsz tökéletes mert mindig van egy olyan ember akinek nem tetszik a külsőd.. Például itt vannak még az Emo-k meg a Metalerek ők is sok kritikát kapnak, és olyanokat állítanak amik nem is igazak. Szerintem az a lényeg hogy te szeresd a külsődet, a többieket meg sz@rd le biggrin.gif Kellly-nek meg jól áll a "duciság". smileeee.gif
2016. november 02. 08:17 #7
- törölt felhasználó -    
Igazat adok Kellynek. A hangjába nem lehet belekötni, és nem a kórosan elhízott kategóriába tartozik, csak pár kiló feleslege van, nekem személy szerint így kiegyensúlyozottabbnak tűnik, mint amikor annyira vékony volt pár éve, még a szülései előtt.
2016. november 02. 08:57 #8
prettyll18
prettyll18
Infinity

StátuszA tett hangosabban beszél a szavaknál.
Hozzászólás: 2077
Csatolások: 3163
Azonosító: 253165
Sose tudtam felfogni, hogy miért ez alapján kell egy énekesnőt megítélni, mert lehet hogy van aki nála vékonyabb, de fele annyira se tehetséges. Pont ezekért szeretem Kelly-t, hogy így kiáll magáért, én se azzal foglalkoznék, hogy hány kiló vagyok, hanem a gyerekeimmel. Az biztos, hogy a színpadot most is ugyanúgy tudja uralni, mint 10 évvel ezelőtt. smileeee.gif
2016. november 02. 09:10 #9
- törölt felhasználó -    
Egyetértek prettyll18!
2016. november 02. 09:24 #10
- törölt felhasználó -    
Csak a cikk címére válaszolva; nagyon helyes! Undorító dolognak tartom, ha valaki a külső alapján ítél... Szerintem egy nő, ilyenkor nő. Mindig is az volt a megszokott, hogy a nők nem voltak izmosak, nem voltak kockáik...ez is csak pár éve lett ennyire felkapott...
2016. november 02. 12:38 #11
Sofy98
Sofy98
visszatérő vendég

Státusz"Az ördög nem alszik, csak relaxál" - Lucifer
Hozzászólás: 211
Azonosító: 165909
Egyáltalán mért ez alapján kell bárkit is megítélni? Akik ítélkeznek, nem tudják, hogy mi áll a háttérben..Kelly-nél pl a terhesség..de van akinek örökletes, van akinek betegség. Ha az egyén elfogadja magát, akkor a többi embernek semmi köze hozzá és nincs joga bántani ezért!
2016. november 02. 12:49 #12
- törölt felhasználó -    
Jól tetted Kelly! heart.gif
2016. november 02. 13:45 #13
SpecialError
SpecialError

Státuszccc
Hozzászólás: 664
Csatolások: 160
Azonosító: 192434
Ez a túlsúly dolog egy kétélű peng. Egyrészt totál igaz az, hogy mások csesztetni azért mert nem felelnek meg a standard elvárásoknak igenis gerinctelen dolog. Másrészt viszont a túlsúly nem egészséges dolog, amihez alapból persze senkinek semmi köze, mert a saját egészsége, de példát mutat embereknek és azt közvetíti, hogy a túlsúly okés dolog, ez viszont szerintem meg már megint nem jó.
2016. november 02. 14:38 #14
rosa82
rosa82
Hozzászólás: 2235
Azonosító: 201674
Kellynek a terhesség alatt derült ki pajzsmirigy betegsége aminek az egyik negatívuma a nagy mértékben lelassult anyagcsere szóval pokoli nehéz lefogynia még ha koplalna akkor is nehéz lenne pont mint Király Linda neki se megy könnyen pedig nagyon sokat küzd miatta. Persze egyszerűbb valakit a súlya miatt kritizálni mint belegondolni hogy betegség miatt olyan az illető
2016. november 03. 14:29 #15
SpecialError
SpecialError

Státuszccc
Hozzászólás: 664
Csatolások: 160
Azonosító: 192434
Idézet (rosa82 @ 2016.11.02. 14:38)
Kellynek a terhesség alatt derült ki pajzsmirigy betegsége aminek az egyik negatívuma a nagy mértékben lelassult anyagcsere szóval pokoli nehéz lefogynia még ha koplalna akkor is nehéz lenne pont mint Király Linda neki se megy könnyen pedig nagyon sokat küzd miatta. Persze egyszerűbb valakit a súlya miatt kritizálni mint belegondolni hogy betegség miatt olyan az illető

Igen, vannak emberek, akiknek betegség miatt gyarapszik meg a testsúlyok, de ők, mint ahogyan azt pl Király Linda is tette, elmennek orvoshoz és az ő segítségüket kérik, ugyanis a pajzsmirigy alulműködése komolyabb szövődményekkel is járhat mint az, hogy valaki L-es ruha helyett XXL-eset hord. Kelly egyébként nem kórosan kövér, van rajta husi, nem nádszál de ennyi. Viszont azt tudni kell, hogy sokan csak mondják, hogy pajzsmirigy gondjuk van és azért nem tudnak lefogyni, miközben csak az életmódjukkal van a baj.
2016. november 05. 23:18 #16
- törölt felhasználó -    
SpecialError, nézz be egy endokrinológiai szakrendelésre, hogy mennyien ülnek a váróban... persze ott az érem másik oldala, amikor valaki a pajzsmirigyére fogja a túlsúlyát, és közben csokin meg chipseken él, na annak tuti nem betegség okozta a plusz kilóit. Egy pajzsmirigybeteg ugyanis betartja a diétát és nem eszik szemetet.
2017. január 25. 18:38 #17
Bogica1224
Bogica1224
új tag
Hozzászólás: 1
Azonosító: 262127
Természetes, hogy a súly egyáltalán nem fogja Kelly hangját megváltoztatni és a személyét sem. Nem is értem ezen mit kell annyit beszélni. A probléma egy kicsit talán ott van, hogy egy nő igen is legyen nő és annyi önbecsülése legyen, hogy ad magára. Lehet, hogy most nem pont erre fog a legtöbb időt szánni és ezt tökéletesen meg is lehet érteni. Csak az a furcsa és megdöbbentő, hogy a szavaiból nem is érződik az, hogy ezen ő később változtatna. És mint már mondtam egy nő - főleg olyan csodálatos mint Kelly - igenis adjon magára! Mert saját magától mindenki megérdemli ezt a törődést.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok