Könnyek között búcsúzott a Pretty Little Liars nézőitől Shay Mitchell
2016. november 02. 19:18
Azt, hogy tényleg lezárult ez a korszak, mi csak a finálé után fogjuk igazán átérezni.
2016. november 02. 20:28
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Istenem de aranyos :') Latszott mennyit jelentett neki meg a tobbieknek is. Nekem is nagyon fog fajni a szivem, mikor vege lesz, mert irtozatosan megszoktam, hogy 'igen, van PLL ekkor es ekkore es mi fog tortenni, jaj de varom'
Nekem is fura lesz es szokatlan, hogy vege van
De ennek is elkellett jonnie.
Szerencsere nekunk, rajongoknak meg azert hatra vannak a reszek a bucsuzashoz
Nekem is fura lesz es szokatlan, hogy vege van
Szerencsere nekunk, rajongoknak meg azert hatra vannak a reszek a bucsuzashoz
2016. november 02. 21:53
|
|
KitCatúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.27. Hozzászólás: 40 Csatolások: 3 Azonosító: 248992 offline
|
már túl sokat siránkoznak hogy vége lett mintha vki meghalt volna komolyan...ugyanúgy találkozhatnak majd stb az hogy vége hát sajnos ez van egymás között megbeszélhetik elmondhatják mit éreznek nekünk is elmondhatják h sajnálják de mindennap nem kell a szánkba rágniuk felfogtuk...nekem is hiányozni fog de bőven van mit csinálnom a mindennapjaimban hogy azért túléljem
áprilisba folytatódik tovább nem kell aggódni nem jutnak még feledésbe...addig biztosan nem...de a sok sajnálkozással nem kéne fenntartani továbbra is a sorozatot..amíg ez a kis szünet tart...lemerem fogadni amint véget ért teljesen, újrakezdődnek ezek a nem hiszem el h véget ért ez szörnyű sirnom kell......
bár már mindent a közösség előtt teszünk tehát nyilván a napi érzelmeinket muszáj folyton kinyilvánítani a világ előtt és persze muszáj annyira ragaszkodnunk egy sorozathoz hogy a mániánká váljon...ha meg az a probléma hogy nincs más sorozat akkor fellehet állni a gép meg a tv elől és kicsit élni ..
áprilisba folytatódik tovább nem kell aggódni nem jutnak még feledésbe...addig biztosan nem...de a sok sajnálkozással nem kéne fenntartani továbbra is a sorozatot..amíg ez a kis szünet tart...lemerem fogadni amint véget ért teljesen, újrakezdődnek ezek a nem hiszem el h véget ért ez szörnyű sirnom kell......
bár már mindent a közösség előtt teszünk tehát nyilván a napi érzelmeinket muszáj folyton kinyilvánítani a világ előtt és persze muszáj annyira ragaszkodnunk egy sorozathoz hogy a mániánká váljon...ha meg az a probléma hogy nincs más sorozat akkor fellehet állni a gép meg a tv elől és kicsit élni ..
2016. november 03. 19:05
Idézet (KitCat @ 2016.11.02. 21:53)
már túl sokat siránkoznak hogy vége lett mintha vki meghalt volna komolyan...ugyanúgy találkozhatnak majd stb az hogy vége hát sajnos ez van egymás között megbeszélhetik elmondhatják mit éreznek nekünk is elmondhatják h sajnálják de mindennap nem kell a szánkba rágniuk felfogtuk...nekem is hiányozni fog de bőven van mit csinálnom a mindennapjaimban hogy azért túléljem
Igazad van!
2016. november 03. 20:49
Idézet (KitCat @ 2016.11.02. 21:53)
Teljesen igazad van!
2016. november 04. 11:15
KitCat:
Nem kötözködni akarok, de nem értek egyet. Biztos nagyon mások vagyunk, de én úgy gondolom, hogy ez a sorozat egy nagyon komoly korszak volt a stáb életében. 7 évadot forgattak le és éltek meg együtt. Ezek a videók, a sok "siránkozás"... Nem azoknak az embereknek szól, akik valójában soha nem foglalkoztak a PLL-lel, vagy nézik, de nem hatja meg őket különösebben. Ez azoknak szól, akik a kezdetektől a sorozattal voltak, nézték, szerették, kiálltak mellette, és most hirtelen vége van. Nem arról van szó, hogy ne tudnának élni nélküle, és nincs szociális életük, egyszerűen csak szomorú dolog, hogy vége van, és most, ahogy eddig az örömökben, a szomorúságban is osztoznak a rajongókkal. És ez megint csak a személyes véleményem, de szerintem ha tehetnék, nem interneten keresztül akarnának erről kommunikálni a tömeggel, egyszerűen elég nehéz lenne egy helyre összeterelni Ausztráliából, Ázsiából, és a világ minden tájáról az embereket. Így az interneten keresztül kommunikálnak. Vége lesz ennek a nagy felhajtásnak a sorozat vége körül hamarosan, szerintem egy hét múlva már nem erről lesz szó. De addig is, hagyni kell, mert abbahagyni nem fogják, csak ideges lesz tőle az az ember, akit ez nem érdekel. Tény, hogy én ennyire még nem tudtam kötődni sorozathoz, hogyha vége van, hetekig depressziózom, de nekem is van pár sorozatom, aminek rettegek a végétől, mert mondjuk 11 évad alatt hozzám nőttek.
Nem kötözködni akarok, de nem értek egyet. Biztos nagyon mások vagyunk, de én úgy gondolom, hogy ez a sorozat egy nagyon komoly korszak volt a stáb életében. 7 évadot forgattak le és éltek meg együtt. Ezek a videók, a sok "siránkozás"... Nem azoknak az embereknek szól, akik valójában soha nem foglalkoztak a PLL-lel, vagy nézik, de nem hatja meg őket különösebben. Ez azoknak szól, akik a kezdetektől a sorozattal voltak, nézték, szerették, kiálltak mellette, és most hirtelen vége van. Nem arról van szó, hogy ne tudnának élni nélküle, és nincs szociális életük, egyszerűen csak szomorú dolog, hogy vége van, és most, ahogy eddig az örömökben, a szomorúságban is osztoznak a rajongókkal. És ez megint csak a személyes véleményem, de szerintem ha tehetnék, nem interneten keresztül akarnának erről kommunikálni a tömeggel, egyszerűen elég nehéz lenne egy helyre összeterelni Ausztráliából, Ázsiából, és a világ minden tájáról az embereket. Így az interneten keresztül kommunikálnak. Vége lesz ennek a nagy felhajtásnak a sorozat vége körül hamarosan, szerintem egy hét múlva már nem erről lesz szó. De addig is, hagyni kell, mert abbahagyni nem fogják, csak ideges lesz tőle az az ember, akit ez nem érdekel. Tény, hogy én ennyire még nem tudtam kötődni sorozathoz, hogyha vége van, hetekig depressziózom, de nekem is van pár sorozatom, aminek rettegek a végétől, mert mondjuk 11 évad alatt hozzám nőttek.
1 felhasználónak tetszik:
mikaelah
2016. november 04. 14:39
|
|
Mária Maslowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.15. Hozzászólás: 348 Csatolások: 0 Azonosító: 221185 offline
|
Hiányozni fognak nagyon,de a mi részünkről még nem tudjuk lezárni ezt mert csak áprilisban jön a folytatás. De az biztos hogy az utolsó részen én is sírni fogok. Na majd ott fogjuk mi rajongók átélni a búcsú érzetét ♥♥♥
2016. november 05. 07:48
Már bocsánat, de annyira mű nekem ez az egész sorozat, a szereplőivel együtt... Egyszer minden véget ér.
2016. november 05. 10:00
|
|
Helga27Queen of Nothing |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.11. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 5 Azonosító: 244743 offline
|
Nagyon sajnálom hogy véget ért ez a sorozat rettenetesen a szívemhez nőtt.
:'(
Viszont (ha jól tudom)még magyarul nem ment le az 5.évad sem.Tehát itt Magyarországon még nem zárult le a Pretty Little Liars.
Viszont (ha jól tudom)még magyarul nem ment le az 5.évad sem.Tehát itt Magyarországon még nem zárult le a Pretty Little Liars.
2016. november 05. 18:41
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
Jesszusom most komolyan? Sose láttam a sorozatot és nemis szándékozom belenézni ,de ez már cseppet túlzás! Ha véget ér egy sorozat az nem azt jelenti,hogy világ vége ven könyörgöm! Továbbra is találkozhatnak a színészek! Sőtt! Gondolom majd még szerepelnek együtt filmben vagy más sorozatban ..ez már röhejes
a Teen Wolf-nak is vége lesz ,amit nagyon sajnálok,de akkorse bőgöm tele a párnám min. 3 évig minden este ,mert jaj atya ég!
2016. november 06. 08:43
|
|
FatAmyMermaid867visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.14. Hozzászólás: 212 Csatolások: 0 Azonosító: 251619 offline
|
Legalább Magyarországon még adják. Na majd ha itt lesz vége! Akkor én sírok.
2016. november 06. 15:19
|
|
Brigike0109visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 479 Csatolások: 0 Azonosító: 202486 offline
|
Mindig amikor láttam bejegyzéseket, amiket a színészek/színésznők posztoltak, könnyeztem. Minden egyes alkalommal. És sz*r ezt látni, hogy konkrétan ez a sorozat mennyit jelentett annyi ember számára. Nagyon sajnálom higy vége lett, nagyon fog hiányozni ez a sorozat, de egy kis örömöm még van: hogy áprilisban még láthatjuk őket, igaz, már nem sok részre, de legalább még láthatjuk őket
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.