Starity

Könnyek között búcsúzott a Pretty Little Liars nézőitől Shay Mitchell

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. november 02. 19:18 #21
- törölt felhasználó -    
Azt, hogy tényleg lezárult ez a korszak, mi csak a finálé után fogjuk igazán átérezni. sad.gif
2016. november 02. 20:28 #22
Hailie95
Hailie95
Ani_1D

StátuszSome people are blessings in your life, some are lessons.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7221
Csatolások: 0
Azonosító: 158900
Istenem de aranyos :') Latszott mennyit jelentett neki meg a tobbieknek is. Nekem is nagyon fog fajni a szivem, mikor vege lesz, mert irtozatosan megszoktam, hogy 'igen, van PLL ekkor es ekkore es mi fog tortenni, jaj de varom'
Nekem is fura lesz es szokatlan, hogy vege van sad.gif De ennek is elkellett jonnie.
Szerencsere nekunk, rajongoknak meg azert hatra vannak a reszek a bucsuzashoz smileeee.gif
2016. november 02. 21:53 #23
KitCat
KitCat
új tag
Hozzászólás: 40
Csatolások: 3
Azonosító: 248992
már túl sokat siránkoznak hogy vége lett mintha vki meghalt volna komolyan...ugyanúgy találkozhatnak majd stb az hogy vége hát sajnos ez van egymás között megbeszélhetik elmondhatják mit éreznek nekünk is elmondhatják h sajnálják de mindennap nem kell a szánkba rágniuk felfogtuk...nekem is hiányozni fog de bőven van mit csinálnom a mindennapjaimban hogy azért túléljem
áprilisba folytatódik tovább nem kell aggódni nem jutnak még feledésbe...addig biztosan nem...de a sok sajnálkozással nem kéne fenntartani továbbra is a sorozatot..amíg ez a kis szünet tart...lemerem fogadni amint véget ért teljesen, újrakezdődnek ezek a nem hiszem el h véget ért ez szörnyű sirnom kell......
bár már mindent a közösség előtt teszünk tehát nyilván a napi érzelmeinket muszáj folyton kinyilvánítani a világ előtt és persze muszáj annyira ragaszkodnunk egy sorozathoz hogy a mániánká váljon...ha meg az a probléma hogy nincs más sorozat akkor fellehet állni a gép meg a tv elől és kicsit élni ..
2016. november 03. 17:31 #24
dettus7
dettus7
Hozzászólás: 1996
Csatolások: 18
Azonosító: 131164
nagyon aranyos. szegény. nagyon szeretem PLL-t de ideje volt véget vetni. remélem látom majd őket másik filmben. sok sikert csajok <3
2016. november 03. 19:05 #25
- törölt felhasználó -    
Idézet (KitCat @ 2016.11.02. 21:53)
már túl sokat siránkoznak hogy vége lett mintha vki meghalt volna komolyan...ugyanúgy találkozhatnak majd stb az hogy vége hát sajnos ez van egymás között megbeszélhetik elmondhatják mit éreznek nekünk is elmondhatják h sajnálják de mindennap nem kell a szánkba rágniuk felfogtuk...nekem is hiányozni fog de bőven van mit csinálnom a mindennapjaimban hogy azért túléljem 
áprilisba folytatódik tovább nem kell aggódni nem jutnak még feledésbe...addig biztosan nem...de a sok sajnálkozással nem kéne fenntartani továbbra is a sorozatot..amíg ez a kis szünet tart...lemerem fogadni amint véget ért teljesen, újrakezdődnek ezek a nem hiszem el h véget ért ez szörnyű sirnom kell......
bár már mindent a közösség előtt teszünk tehát nyilván a napi érzelmeinket muszáj folyton kinyilvánítani a világ előtt és persze muszáj annyira ragaszkodnunk egy sorozathoz hogy a mániánká váljon...ha meg az a probléma hogy nincs más sorozat akkor fellehet állni a gép meg a tv elől és kicsit élni ..

Igazad van!
2016. november 03. 20:49 #26
- törölt felhasználó -    
Idézet (KitCat @ 2016.11.02. 21:53)

Teljesen igazad van!
2016. november 04. 11:15 #27
- törölt felhasználó -    
KitCat:
Nem kötözködni akarok, de nem értek egyet. Biztos nagyon mások vagyunk, de én úgy gondolom, hogy ez a sorozat egy nagyon komoly korszak volt a stáb életében. 7 évadot forgattak le és éltek meg együtt. Ezek a videók, a sok "siránkozás"... Nem azoknak az embereknek szól, akik valójában soha nem foglalkoztak a PLL-lel, vagy nézik, de nem hatja meg őket különösebben. Ez azoknak szól, akik a kezdetektől a sorozattal voltak, nézték, szerették, kiálltak mellette, és most hirtelen vége van. Nem arról van szó, hogy ne tudnának élni nélküle, és nincs szociális életük, egyszerűen csak szomorú dolog, hogy vége van, és most, ahogy eddig az örömökben, a szomorúságban is osztoznak a rajongókkal. És ez megint csak a személyes véleményem, de szerintem ha tehetnék, nem interneten keresztül akarnának erről kommunikálni a tömeggel, egyszerűen elég nehéz lenne egy helyre összeterelni Ausztráliából, Ázsiából, és a világ minden tájáról az embereket. Így az interneten keresztül kommunikálnak. Vége lesz ennek a nagy felhajtásnak a sorozat vége körül hamarosan, szerintem egy hét múlva már nem erről lesz szó. De addig is, hagyni kell, mert abbahagyni nem fogják, csak ideges lesz tőle az az ember, akit ez nem érdekel. Tény, hogy én ennyire még nem tudtam kötődni sorozathoz, hogyha vége van, hetekig depressziózom, de nekem is van pár sorozatom, aminek rettegek a végétől, mert mondjuk 11 évad alatt hozzám nőttek. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: mikaelah
2016. november 04. 14:39 #28
Mária Maslow
Mária Maslow
visszatérő vendég
Hozzászólás: 348
Azonosító: 221185
Hiányozni fognak nagyon,de a mi részünkről még nem tudjuk lezárni ezt mert csak áprilisban jön a folytatás. De az biztos hogy az utolsó részen én is sírni fogok. Na majd ott fogjuk mi rajongók átélni a búcsú érzetét ♥♥♥
2016. november 04. 20:43 #29
Zs00
Zs00

StátuszFeel the fear in my enemy's eyes
Hozzászólás: 935
Azonosító: 205886
egyet értek shay-el.nekem is nagyon fognak hiányozni,hát akkor még ők mit érezhetnek
2016. november 05. 07:17 #30
- törölt felhasználó -    
De aranyos, még be is könnyeztem alatta. cray.gif
2016. november 05. 07:48 #31
- törölt felhasználó -    
Már bocsánat, de annyira mű nekem ez az egész sorozat, a szereplőivel együtt... Egyszer minden véget ér.
2016. november 05. 10:00 #32
Helga27
Helga27
Queen of Nothing

StátuszBirth is begin of death
Hozzászólás: 1099
Csatolások: 5
Azonosító: 244743
Nagyon sajnálom hogy véget ért ez a sorozat rettenetesen a szívemhez nőtt. sad.gif :'(
Viszont (ha jól tudom)még magyarul nem ment le az 5.évad sem.Tehát itt Magyarországon még nem zárult le a Pretty Little Liars. smileeee.gif
2016. november 05. 18:41 #33
Fallengirl
Fallengirl

Státusz" Hey! Write you´re own story! " - The Book of Life
Hozzászólás: 887
Azonosító: 164007
Jesszusom most komolyan? Sose láttam a sorozatot és nemis szándékozom belenézni ,de ez már cseppet túlzás! Ha véget ér egy sorozat az nem azt jelenti,hogy világ vége ven könyörgöm! Továbbra is találkozhatnak a színészek! Sőtt! Gondolom majd még szerepelnek együtt filmben vagy más sorozatban ..ez már röhejes biggrin.gif a Teen Wolf-nak is vége lesz ,amit nagyon sajnálok,de akkorse bőgöm tele a párnám min. 3 évig minden este ,mert jaj atya ég! ohmy.gif biggrin.gif
2016. november 06. 08:43 #34
FatAmyMermaid867
FatAmyMermaid867
visszatérő vendég

Státusz#ShoutOutToMyEx
Hozzászólás: 212
Azonosító: 251619
Legalább Magyarországon még adják. Na majd ha itt lesz vége! Akkor én sírok.
2016. november 06. 15:19 #35
Brigike0109
Brigike0109
visszatérő vendég

StátuszEverybody seems a world a little differently, When It's Dark Out.
Hozzászólás: 479
Azonosító: 202486
Mindig amikor láttam bejegyzéseket, amiket a színészek/színésznők posztoltak, könnyeztem. Minden egyes alkalommal. És sz*r ezt látni, hogy konkrétan ez a sorozat mennyit jelentett annyi ember számára. Nagyon sajnálom higy vége lett, nagyon fog hiányozni ez a sorozat, de egy kis örömöm még van: hogy áprilisban még láthatjuk őket, igaz, már nem sok részre, de legalább még láthatjuk őket smileeee.gif
2016. november 11. 09:59 #36
meyah_
meyah_
• bite for fun •

StátuszHa bejelölsz, üzenetben indokold meg miért! Ha nem teszed, felkérésed törlöm!
Hozzászólás: 5305
Csatolások: 2
Azonosító: 131197
Sajnálom hogy véget ér, minden évadot követtem eddig.
2016. december 10. 14:10 #37
- törölt felhasználó -    
Istenem de cuki heart.gif
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok