Múlt héten fejeződtek be a Pretty Little Liars forgatási munkálatai, az utóbbi napokat pedig a búcsúnak szentelték a széria főszereplői.
A teljes cikkhez kattints ide!
Könnyek között búcsúzott a Pretty Little Liars nézőitől Shay Mitchell
2016. november 02. 06:27
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. november 02. 06:37
Annyira kár hogy vége
A videó pedig megható és cuki lett
2016. november 02. 06:50
Nagyon szomorú vagyok,amiért vége lesz
A videó tényleg nagyon megható volt,sírtam vele együtt
2016. november 02. 09:09
|
|
Pretty27 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.15. Hozzászólás: 557 Csatolások: 79 Azonosító: 258931 offline
|
Neee
Ez a sorozat megváltoztatta az életemet, teljesen máshogy gondolkodom, és ihleteket kapok nem is tudom mi leszek a sorozat nélkül
Troian, Ashley, Shay. Sasha, Lucy szeretlek titeket!
:*
2016. november 02. 09:36
|
|
kaliforhnia= |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 1624 Csatolások: 65 Azonosító: 255526 offline
|
Én is szomorú vagyok, hogy vége lett de itt volt már az ideje, nem lehetett volna tovább húzni. 3 éve kezdtem el nézni, és tényleg mániám lett a sorozat, nagyon szerettem a hangulatát és a történetét, sajnos ez a végére már megváltozott de én ugyanúgy szerettem mint az elején.
2016. november 02. 09:59
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Sokszor nem is a kollégákat síratják hanem a saját karrierjüket mert legyünk őszinték egyikőjük sem egy nagy színésznő aki filmekben is megállta volna a helyét ha nem lett volna a sorozat által szerzet népszerűsége vagy a kedves apuka befolyása (Troian)Sajnos nagy eséllyel rájuk is az a sors vár ami legtöbb olyan színésznőre akik sikersorozata befejeződött nyom nélkül eltűnnek vagy gagyi sorozatokban vendégszerepelnek. Tudom nem lehet évtizedekig folytatni a sorozatot ezt ők is tudják legjobb lett volna akkor befejezni amikor kiderült ki A és nem csinálni még egy csavart benne csak hogy ne érjen véget, nem mindig jó ha elhúzzák a sorozatot a végtelenségig akármennyire is szeretnék mert a végén csak egy nagy rakás sz..
2016. november 02. 10:25
Én baromira sajnálom, hogy vége, de tényleg nagyon nyújtották már a végét, és már nagyon sok. De azért szeretettel várom a végét.
2016. november 02. 12:23
|
|
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3203 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline
|
[quote]Sokszor nem is a kollégákat síratják hanem a saját karrierjüket mert legyünk őszinték egyikőjük sem egy nagy színésznő aki filmekben is megállta volna a helyét ha nem lett volna a sorozat által szerzet népszerűsége vagy a kedves apuka befolyása (Troian)Sajnos nagy eséllyel rájuk is az a sors vár ami legtöbb olyan színésznőre akik sikersorozata befejeződött nyom nélkül eltűnnek vagy gagyi sorozatokban vendégszerepelnek. Tudom nem lehet évtizedekig folytatni a sorozatot ezt ők is tudják legjobb lett volna akkor befejezni amikor kiderült ki A és nem csinálni még egy csavart benne csak hogy ne érjen véget, nem mindig jó ha elhúzzák a sorozatot a végtelenségig akármennyire is szeretnék mert a végén csak egy nagy rakás sz..
Már nem azért, lehet, hogy nem nagy színésznők, de én eleve Lucy Hale miatt kezdtem el nézni a sorozatot, akienk igenis van sok filmje, mind a sorozat előtt. Akár csak Ashley Bensonnak, aki szintén nem ettől a sorozattól vált híressé, bár biztosan az ő karrierjének is csak jót tett.
Már nem azért, lehet, hogy nem nagy színésznők, de én eleve Lucy Hale miatt kezdtem el nézni a sorozatot, akienk igenis van sok filmje, mind a sorozat előtt. Akár csak Ashley Bensonnak, aki szintén nem ettől a sorozattól vált híressé, bár biztosan az ő karrierjének is csak jót tett.
2016. november 02. 13:42
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Jajj,szegény...meg ne sírassam
Én meg néztem egy sorozatot,amit 100.résznél abbahagytak,pedig 1400 másik rész lett volna még.
NA ÉS?
Afrikában meg éheznek.
rosa82-vel meg egyetértek
Én meg néztem egy sorozatot,amit 100.résznél abbahagytak,pedig 1400 másik rész lett volna még.
NA ÉS?
Afrikában meg éheznek.
2016. november 02. 13:49
|
|
Domi05Mгş. Ơβгเεŋ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 5264 Csatolások: 52 Azonosító: 233671 offline
|
Nagyon sajnálom, hogy vége, de itt volt már az ideje! Nehéz lesz megválni tőle! :cry:
Ráadásul a Teen Wolfnak is egy évada lesz csak..... Mit fogok majd nézni? Mostanában nincs semmi jó sorozat!
Ráadásul a Teen Wolfnak is egy évada lesz csak..... Mit fogok majd nézni? Mostanában nincs semmi jó sorozat!
2016. november 02. 14:01
|
|
mikaelahvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.07. Hozzászólás: 312 Csatolások: 0 Azonosító: 257820 offline
|
Idézet (Hajni és Gézacica @ 2016.11.02. 13:42)
Jajj,szegény...meg ne sírassam
NA ÉS?
Afrikában meg éheznek.
NA ÉS?
Afrikában meg éheznek.
Nem szokásom neten keresztül lehülyézni az embereket, de ne haragudj, de rád tényleg nem lehet mást mondani, azok alapján, amiket nyilatkozol.
Most azzal hogy Afrikában éheznek tényleg annyira okosnak hitted magad?
2016. november 02. 14:48
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
LadyAly Én meg csak Piper (Holly Marie Combs) miatt néztem mert a sorozat előtt nem hallottam sokat egyik szereplőről sem Troina leszámítva aki szerepelt az NCIS-be féltestvére oldalán, oké szerepeltek több tv filmben is de kapásból egyet sem tudnék mondani amiket még a sorozat indulása előtt csináltak T. -t leszámítva de az ő esetében is inkább a protekció játszott közre nem a tehetség. A sorozatnak köszönhetik népszerűségüket és hogy felkerültek a térképre ha véget ér nem tudom lesz e esélyük még egy sikersorozatban szerepet főleg úgy hogy még Oscar díjas színészek és színésznők is tv sorozatban szerepelnek mert egyébként már nem kapnak felkérést, ha egy kritikusok által elismert ember sem kap szerepeket nekik mennyi esélyük van
2016. november 02. 15:04
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
mikaelah
Képzeld,nekem se szokásom lehülyézni az embert,de inkább te vagy hülye...
Komolyan azt hitted,hogy azért írom azt,hogy Afrikában éheznek,mert ezzel,valamelyik kisgyerek biztos kap enni? Remélem nem. Bár...kinézem belőled,ne haragudj
2. Ezt az Afrikásat azért írtam,mert van annál nagyobb problémája is az emberiségnek,kint ennek a csajnak. Értem,6 év után vége ennek a forgatásnak,és? Ha annyira híres és jó színésznő,fog,kapni még szerepeket,a volt kollégáival meg bármikor tud találkozni. Szóval ismétlem, nem azzal van a bajom,hogy sír,hanem hogy ez nem egy világrengető dolog.
Komolyan azt hitted,hogy azért írom azt,hogy Afrikában éheznek,mert ezzel,valamelyik kisgyerek biztos kap enni? Remélem nem. Bár...kinézem belőled,ne haragudj
2. Ezt az Afrikásat azért írtam,mert van annál nagyobb problémája is az emberiségnek,kint ennek a csajnak. Értem,6 év után vége ennek a forgatásnak,és? Ha annyira híres és jó színésznő,fog,kapni még szerepeket,a volt kollégáival meg bármikor tud találkozni. Szóval ismétlem, nem azzal van a bajom,hogy sír,hanem hogy ez nem egy világrengető dolog.
2016. november 02. 16:36
|
|
mikaelahvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.07. Hozzászólás: 312 Csatolások: 0 Azonosító: 257820 offline
|
Idézet (Hajni és Gézacica @ 2016.11.02. 15:04)
mikaelah
Nem arról van szó, hogy nem kap más szerepeket. Ha szereti az ember az iskoláját / osztálytársait, a ballagáson is elfogja magát sírni, mert azzal lezárul egy korszak, pedig lehet hogy tovább fog menni egy másik iskolába. Nem értem az neked miért fáj, hogy szerencsétlen lány elsírta magát, mert véget ér egy olyan dolog az életében, ami eddig a mindennapjaihoz tartozott. Ez már a rosszindulatúság netovábbja, hogy még egy ilyen cikk alá is ide kell vonulni utálkozni, mikor semmi negatív nem volt benne. Plusz miért kell rögtön az afrikai kisgyerekeket emlegetni, mikor köze nincs a témához? Értem én, nem nézted / szeretted a sorozatot, de attól még lehet hogy másnak hiányozni fog. Arról sem volt szó, hogy világrengető dolog lenne, de szerintem teljesen korrekt dolog, hogy készített egy búcsú videót.
2016. november 02. 17:15
|
|
eszter05oпlγ ћυ₥αп |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.06. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 315 Azonosító: 227168 offline
|
Nagyon sajnálom, hogy vége lett, bár már tényleg itt volt hamarosan az ideje. És azért tényleg szomorú lehet, ha vége annak, amit 7 éven keresztül csináltál. Én kívánok még nekik sok sikeres évet!
2016. november 02. 17:50
|
|
|
mikaelah
Te teljesen félreértettél,de minek is magyarázzam...ha eddig nem éretted,mire akarok kilyukadno,akkor most már nem fogod.
Én nem szeretnék ismét kommentháborút indítani egy piti ügy miatt,tehát részemről vége. Remélem egyszer azért rájössz,semmilyen rosszindulat nem volt bennem ezen mondatok megírása közben
Te teljesen félreértettél,de minek is magyarázzam...ha eddig nem éretted,mire akarok kilyukadno,akkor most már nem fogod.
Én nem szeretnék ismét kommentháborút indítani egy piti ügy miatt,tehát részemről vége. Remélem egyszer azért rájössz,semmilyen rosszindulat nem volt bennem ezen mondatok megírása közben
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: