Starity

Könnyek között búcsúzott a Pretty Little Liars nézőitől Shay Mitchell

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. november 02. 06:27 #1
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

StátuszIf you read, you'll judge.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2758
Csatolások: 689
Azonosító: 182219
Múlt héten fejeződtek be a Pretty Little Liars forgatási munkálatai, az utóbbi napokat pedig a búcsúnak szentelték a széria főszereplői.
A teljes cikkhez kattints ide!
2016. november 02. 06:37 #2
- törölt felhasználó -    
Annyira kár hogy vége sad.gif A videó pedig megható és cuki lett heart.gif
2016. november 02. 06:50 #3
- törölt felhasználó -    
Nagyon szomorú vagyok,amiért vége lesz cray.gif A videó tényleg nagyon megható volt,sírtam vele együtt heart.gif
2016. november 02. 07:43 #4
Gureka10
Gureka10
queen of clubs

StátuszVengeance
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7395
Csatolások: 566
Azonosító: 193928
Úúúgy elszomorít, hogy vége. Emlékszem, még 3-4 éve csak ezt néztem, annyira szerettem. Nem hiszem el, nem fogtam fel, hogy vége. cray.gif
2016. november 02. 09:09 #5
Pretty27
Pretty27

Státusz"Világ ki, Starity be"
Hozzászólás: 557
Csatolások: 79
Azonosító: 258931
Neee sad.gif Ez a sorozat megváltoztatta az életemet, teljesen máshogy gondolkodom, és ihleteket kapok nem is tudom mi leszek a sorozat nélkül sad.gif Troian, Ashley, Shay. Sasha, Lucy szeretlek titeket! heart.gif heart.gif :*
2016. november 02. 09:12 #6
- törölt felhasználó -    
Nagyon szomorú vagyok vége lesz sad.gif
2016. november 02. 09:36 #7
kaliforhnia
kaliforhnia
=

Státuszpeople go but how they left always stays.
Hozzászólás: 1624
Csatolások: 65
Azonosító: 255526
Én is szomorú vagyok, hogy vége lett de itt volt már az ideje, nem lehetett volna tovább húzni. 3 éve kezdtem el nézni, és tényleg mániám lett a sorozat, nagyon szerettem a hangulatát és a történetét, sajnos ez a végére már megváltozott de én ugyanúgy szerettem mint az elején.
2016. november 02. 09:59 #8
rosa82
rosa82
Hozzászólás: 2235
Csatolások: 0
Azonosító: 201674
Sokszor nem is a kollégákat síratják hanem a saját karrierjüket mert legyünk őszinték egyikőjük sem egy nagy színésznő aki filmekben is megállta volna a helyét ha nem lett volna a sorozat által szerzet népszerűsége vagy a kedves apuka befolyása (Troian)Sajnos nagy eséllyel rájuk is az a sors vár ami legtöbb olyan színésznőre akik sikersorozata befejeződött nyom nélkül eltűnnek vagy gagyi sorozatokban vendégszerepelnek. Tudom nem lehet évtizedekig folytatni a sorozatot ezt ők is tudják legjobb lett volna akkor befejezni amikor kiderült ki A és nem csinálni még egy csavart benne csak hogy ne érjen véget, nem mindig jó ha elhúzzák a sorozatot a végtelenségig akármennyire is szeretnék mert a végén csak egy nagy rakás sz..
2016. november 02. 10:25 #9
- törölt felhasználó -    
Én baromira sajnálom, hogy vége, de tényleg nagyon nyújtották már a végét, és már nagyon sok. De azért szeretettel várom a végét. smileeee.gif
2016. november 02. 12:23 #10
LadyAly
LadyAly
Mama Roach

Státusz♥★Love★♥ Viva La Cucaracha
Hozzászólás: 3203
Csatolások: 7322
Azonosító: 88389
[quote]Sokszor nem is a kollégákat síratják hanem a saját karrierjüket mert legyünk őszinték egyikőjük sem egy nagy színésznő aki filmekben is megállta volna a helyét ha nem lett volna a sorozat által szerzet népszerűsége vagy a kedves apuka befolyása (Troian)Sajnos nagy eséllyel rájuk is az a sors vár ami legtöbb olyan színésznőre akik sikersorozata befejeződött nyom nélkül eltűnnek vagy gagyi sorozatokban vendégszerepelnek. Tudom nem lehet évtizedekig folytatni a sorozatot ezt ők is tudják legjobb lett volna akkor befejezni amikor kiderült ki A és nem csinálni még egy csavart benne csak hogy ne érjen véget, nem mindig jó ha elhúzzák a sorozatot a végtelenségig akármennyire is szeretnék mert a végén csak egy nagy rakás sz..

Már nem azért, lehet, hogy nem nagy színésznők, de én eleve Lucy Hale miatt kezdtem el nézni a sorozatot, akienk igenis van sok filmje, mind a sorozat előtt. Akár csak Ashley Bensonnak, aki szintén nem ettől a sorozattól vált híressé, bár biztosan az ő karrierjének is csak jót tett.
2016. november 02. 13:05 #11
Divergent
Divergent
Dark witch

Státuszimmersed in the frenzy
Hozzászólás: 2157
Csatolások: 138
Azonosító: 242716
Neee...:"((((((
2016. november 02. 13:42 #12
Hajni és Gézacica
Hajni és Gézacica
Blackpink in your Ari-yuh

StátuszMindenről van véleményem. De mindenki más véleményét tiszteletben tartom.
Hozzászólás: 2038
Csatolások: 58
Azonosító: 252466
Jajj,szegény...meg ne sírassam
Én meg néztem egy sorozatot,amit 100.résznél abbahagytak,pedig 1400 másik rész lett volna még.
NA ÉS?
Afrikában meg éheznek.
rosa82-vel meg egyetértek
2016. november 02. 13:49 #13
Domi05
Domi05
Mгş. Ơβгเεŋ

StátuszValar Morghulis «» Valar Dohaeris
Hozzászólás: 5264
Csatolások: 52
Azonosító: 233671
Nagyon sajnálom, hogy vége, de itt volt már az ideje! Nehéz lesz megválni tőle! :cry:
Ráadásul a Teen Wolfnak is egy évada lesz csak..... Mit fogok majd nézni? Mostanában nincs semmi jó sorozat!
2016. november 02. 14:01 #14
mikaelah
mikaelah
visszatérő vendég

Státuszi protect the family
Hozzászólás: 312
Azonosító: 257820
Idézet (Hajni és Gézacica @ 2016.11.02. 13:42)
Jajj,szegény...meg ne sírassam
Én meg néztem egy sorozatot,amit 100.résznél abbahagytak,pedig 1400 másik rész lett volna még. 
NA ÉS?
Afrikában meg éheznek.
rosa82-vel meg egyetértek

Nem szokásom neten keresztül lehülyézni az embereket, de ne haragudj, de rád tényleg nem lehet mást mondani, azok alapján, amiket nyilatkozol.
Most azzal hogy Afrikában éheznek tényleg annyira okosnak hitted magad? rohog.gif Igen, éheznek. És ez most hogy jön ahhoz hogy valaki megsiratta azt, hogy valami, ami 6 éven keresztül az élete része volt, véget ért? Annyira tudjátok írni hogy Afrikában éheznek - mellesleg nem csak Afrikában éheznek, hanem a saját hazádban is - nyugodtan lehet adakozni. Mert képzeld attól, hogy ide leírtad még egy afrikai kisgyerek sem lakott jól, sajnos. (mielőtt még valaki megjegyzi, tudom nem mindenkinek van rá pénze, de akkor meg nem kell itt az észt osztani)
2016. november 02. 14:48 #15
rosa82
rosa82
Hozzászólás: 2235
Azonosító: 201674
LadyAly Én meg csak Piper (Holly Marie Combs) miatt néztem mert a sorozat előtt nem hallottam sokat egyik szereplőről sem Troina leszámítva aki szerepelt az NCIS-be féltestvére oldalán, oké szerepeltek több tv filmben is de kapásból egyet sem tudnék mondani amiket még a sorozat indulása előtt csináltak T. -t leszámítva de az ő esetében is inkább a protekció játszott közre nem a tehetség. A sorozatnak köszönhetik népszerűségüket és hogy felkerültek a térképre ha véget ér nem tudom lesz e esélyük még egy sikersorozatban szerepet főleg úgy hogy még Oscar díjas színészek és színésznők is tv sorozatban szerepelnek mert egyébként már nem kapnak felkérést, ha egy kritikusok által elismert ember sem kap szerepeket nekik mennyi esélyük van
2016. november 02. 15:04 #16
Hajni és Gézacica
Hajni és Gézacica

StátuszMindenről van véleményem. De mindenki más véleményét tiszteletben tartom.
mikaelah
Képzeld,nekem se szokásom lehülyézni az embert,de inkább te vagy hülye...
Komolyan azt hitted,hogy azért írom azt,hogy Afrikában éheznek,mert ezzel,valamelyik kisgyerek biztos kap enni? Remélem nem. Bár...kinézem belőled,ne haragudj
2. Ezt az Afrikásat azért írtam,mert van annál nagyobb problémája is az emberiségnek,kint ennek a csajnak. Értem,6 év után vége ennek a forgatásnak,és? Ha annyira híres és jó színésznő,fog,kapni még szerepeket,a volt kollégáival meg bármikor tud találkozni. Szóval ismétlem, nem azzal van a bajom,hogy sír,hanem hogy ez nem egy világrengető dolog.
2016. november 02. 15:54 #17
Loreen.
Loreen.
jeed

Státusznow my heart feels nothing at all
Hozzászólás: 3628
Csatolások: 314
Azonosító: 254798
Nem bírom, én is bele könnyeztem sad.gif
nem tudom mi lesz velem a sorozat nélkül sad.gif heart.gif
2016. november 02. 16:36 #18
mikaelah
mikaelah
visszatérő vendég

Státuszi protect the family
Hozzászólás: 312
Azonosító: 257820
Idézet (Hajni és Gézacica @ 2016.11.02. 15:04)
mikaelah
Képzeld,nekem se szokásom lehülyézni az embert,de inkább te vagy hülye...
Komolyan azt hitted,hogy azért írom azt,hogy Afrikában éheznek,mert ezzel,valamelyik kisgyerek biztos kap enni? Remélem nem. Bár...kinézem belőled,ne haragudj
2. Ezt az Afrikásat azért írtam,mert van annál nagyobb problémája is az emberiségnek,kint ennek a csajnak. Értem,6 év után vége ennek a forgatásnak,és? Ha annyira híres és jó színésznő,fog,kapni még szerepeket,a volt kollégáival meg bármikor tud találkozni. Szóval ismétlem, nem azzal van a bajom,hogy sír,hanem hogy ez nem egy világrengető dolog.

Nem arról van szó, hogy nem kap más szerepeket. Ha szereti az ember az iskoláját / osztálytársait, a ballagáson is elfogja magát sírni, mert azzal lezárul egy korszak, pedig lehet hogy tovább fog menni egy másik iskolába. Nem értem az neked miért fáj, hogy szerencsétlen lány elsírta magát, mert véget ér egy olyan dolog az életében, ami eddig a mindennapjaihoz tartozott. Ez már a rosszindulatúság netovábbja, hogy még egy ilyen cikk alá is ide kell vonulni utálkozni, mikor semmi negatív nem volt benne. Plusz miért kell rögtön az afrikai kisgyerekeket emlegetni, mikor köze nincs a témához? Értem én, nem nézted / szeretted a sorozatot, de attól még lehet hogy másnak hiányozni fog. Arról sem volt szó, hogy világrengető dolog lenne, de szerintem teljesen korrekt dolog, hogy készített egy búcsú videót.
2016. november 02. 17:15 #19
eszter05
eszter05
oпlγ ћυ₥αп

StátuszImagination is more important than knowledge.
Hozzászólás: 4786
Csatolások: 315
Azonosító: 227168
Nagyon sajnálom, hogy vége lett, bár már tényleg itt volt hamarosan az ideje. És azért tényleg szomorú lehet, ha vége annak, amit 7 éven keresztül csináltál. Én kívánok még nekik sok sikeres évet!
2016. november 02. 17:50 #20
Hajni és Gézacica
Hajni és Gézacica

mikaelah
Te teljesen félreértettél,de minek is magyarázzam...ha eddig nem éretted,mire akarok kilyukadno,akkor most már nem fogod.
Én nem szeretnék ismét kommentháborút indítani egy piti ügy miatt,tehát részemről vége. Remélem egyszer azért rájössz,semmilyen rosszindulat nem volt bennem ezen mondatok megírása közben
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok