Igencsak rájár a rúd a 34 éves színészre – több évtizedre is rács mögé kerülhet.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nemi erőszak bűntettének elkövetése miatt is felelnie kell a Glee sztárjának
2016. november 01. 17:28
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. november 01. 18:47
|
|
tyrus94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.21. Hozzászólás: 131 Csatolások: 0 Azonosító: 202353 offline
|
Ohh,Puckermen....
Cory meghalt te pedig...Akárhányszor megjelenik a sorozatban csak arra tudok gondolni,hogy akkor vajon tényleg ilyen dolgokat csinált...
Cory miatt is fáj a szívem,de miatta összetört,mikor kiderült milyen ember. Sajnálatos.(Félreértés ne essék,nem őt sajnálom,hanem azt,hogy ilyet nagyot csalódtam benne)
Cory meghalt te pedig...Akárhányszor megjelenik a sorozatban csak arra tudok gondolni,hogy akkor vajon tényleg ilyen dolgokat csinált...
Cory miatt is fáj a szívem,de miatta összetört,mikor kiderült milyen ember. Sajnálatos.(Félreértés ne essék,nem őt sajnálom,hanem azt,hogy ilyet nagyot csalódtam benne)
2016. november 01. 19:44
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Én úgy olvastam még régebben hogy a hölgy aki feljelentette az ex barátnője és a feljelentés közvetlen az után jött hogy Mark kirúgta ettől függetlenül ha tényleg bűnös akkor megérdemli amit kap bár kétlem hogy olyan bűntetést kap mint egy ismeretlen ember még ha z listás színész is de
2016. november 01. 19:55
Én azon csodálkozom, hogy ez a pasi még szabadlábon van... Anyi balhéja volt már eddig is elvileg...
Egyébként a nő is mit képzel már magáról... Hitegeti, hogy beadta a derekát, aztán visszavonulót fúj? Szánalom, gondolja át kétszer a döntését, mielőtt beszél...
Egyébként a nő is mit képzel már magáról... Hitegeti, hogy beadta a derekát, aztán visszavonulót fúj? Szánalom, gondolja át kétszer a döntését, mielőtt beszél...
2016. november 01. 20:16
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Ha ez igaz, megérdemli az ítéleteket. Csak az a baj, hogy a hírességeknél sokszor enyhítenek a büntetéseken.
2016. november 02. 01:45
Idézet
Igencsak rájár a rúd a 34 éves színészre
MÉG JÓ HOGY, *******!! Úgy mondja a kedves író, mintha olyan szerencsétlenség lenne, hogy rács mögé kerül, azok után, amit tett... Hát tényleg, el ne sírjam magam. Remélem attól, hogy híres, még nem fogják enyhíteni a büntetését. Megérdemli az összes tetü, aki ilyeneket csinál.
2016. november 02. 12:13
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Idézet (AliceLiza @ 2016.11.01. 19:55)
Én azon csodálkozom, hogy ez a pasi még szabadlábon van... Anyi balhéja volt már eddig is elvileg...
Jogában van bármikor nemet mondani. Igen, még akkor is, ha már elkezdődött a dolog, de meggondolja magát. Egy értelmes ember pedig elfogadja ezt. Ha nem, az onnantól kezdve erőszak, akár jártak előtte, akár igent mondott az elején, akár lefeküdtek-e korábban! Mért ne bizonytalanodhatna el közben, hogy ezt ő mégsem szeretné? Ja tudom, tudom... mindig a nő a hibás.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: