Ezeknek öltöztek be a sztárok az idei halloweenre – III. rész
2016. november 01. 20:15
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
Toni Mahfud -ot nemismerem ,hogy kicsoda...de nagyon jó!
Snopp Dog meg xDD háát azon jót nevettem xD Vanessa és Austin is nagyon jók! *-*
2016. november 01. 20:53
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
Nem tudom hogy jött Taylornak ez a Deadpool ötlet de nagyon cool volt a kinézete! Kris Jenner meg jázusom!
Mint egy idősödő prosti! Paris és Ariana cukik voltak Halsey meg tök Harley-es! Sarah Samaraként nagyon ijesztő olyan mint a filmben, Perrie meg szokás szerint gyönyörű!
2016. november 01. 21:52
Abszolúte Lucy volt a kedvencem.
Viszont meg kell hagyni, hogy Beyonceék is zseniálisan néztek ki, ahogy igazából mindenki. Legalábbis nekem mind a 3 cikkben felsorakoztatott jelmezek tetszettek. Viszont szerintem csak úgy a nagyvilágból is lehetne hozni kiemelkedően jó jelmezeket, a közösségi oldalakon most sok jelenik meg, és olyan szívesen néznék még jelmezeket egy-egy cikkben... "-"
2016. november 01. 23:13
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Demi jelmeze nagyon dögös lett:D
2016. november 01. 23:36
tetszik ez a cikksorozat ^^
az 5SOS fiúk a legjobbak
az 5SOS fiúk a legjobbak
2016. november 02. 01:33
Hm, érdekes jelmezek, de annyira nem szörnyen eredetiek. Habár még senkit nem láttam Deadpool-ként, úgyhogy Taylor-é itt a legjobb a felsoroltak közül. Ja és persze Ellen. Imádom.
2016. november 02. 09:42
|
|
Chrisgirlhazzaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.12. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 257958 offline
|
Szerintem mindenki eszméletlen jól nézett ki❤
2016. november 02. 16:53
|
|
Sütikexddvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.25. Hozzászólás: 417 Csatolások: 0 Azonosító: 255101 offline
|
G-eazy is Joker volt az egyik fellepesen ot is bele lehetne rakni vagy olyan sztarokat akik nem annyira ismertek meg Magyarorszagon mivel van olyan sztar aki mind a 3 ilyen cikkbe szerepelt csak mas mas ruhaba ...
2016. november 02. 17:33
|
|
liliom555qυееห Ν |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.13. Hozzászólás: 1370 Csatolások: 1 Azonosító: 244832 offline
|
én is Harley Quinnek öltöztem
de amugy ez nem feltétlen ide tartozik de láttam pár vicces oldalon (persze instagramon) hogy "mindenki Harley Quinnek fog öltözni".értem a viccet meg minden, de Halloweenkor a vámpír jelmezesből is sok szokott lenni, nem értem miért vannak úgy fenn akadva hogy Harley Quinnből tök sok volt
logika
2016. november 02. 19:24
|
|
XIXO tea |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.05. Hozzászólás: 845 Csatolások: 1 Azonosító: 256877 offline
|
Demi-é ismét nagyon király, de a keze... mért pont ott van?!
A sellő is egész jó.
Keshának az az unikornis szarv olyan, mintha egy fagyi tölcsér lenne a fején!
Arii!!! 1. Olyan szép az alakja, és ez a macska jelmez még jobban kiemeli❤❤❤ 2. a gyilkos nyuszi se rossz, de inkább az előző jobb szerintem.
Freddie a kis farkas! irtó cuki <3
Beyoncé jelmeze kifejezetten tetszetős számomra!!! Sikerült utánoznia a Barbie-babákat
naggyon menő!!!!
Leona jelmeze is szörnyen bejön
Egyre többen öltöznek be Siának. Ennyire fel kapaszkodott vagy csak a külsejét könnyű lemásolni??
A Csingiling-nek tudtommal kontyban van a haja, de nem baj, jó ez úgy ahogy van...
Keke most melyik Selenát akarja utánozni??? Selena Gomezt vagy Selena Quintanilla Zamora-t?????????? De tök mindegy, mert egyikhez sem hasonlít. xdd Mert Selly G. 1000000000x szebb, de Selena Zamora viszont csúnyább!
Tori!!! Ha ezt a nagybátyám látná!!! *.* (imádja az elefántokat) Rohadtul szuper jelmez, és a kisbaba is aranyos
A múmia is klassz.
Giginek is menő ez a camboy-os cucc, jól áll neki!
Madonnának is tetszik a bohóc jelmeze, ijesztő így az arca, de jó.
A baba is haláli ötlet volt ^-^
Ellie-nek le kellett volna feküdnie és halottnak tettetni magát, de mind1!
A kutyák túl egyszerűek :/
Lucy ♥ az övé a legjobb és a tesója!!! A csokit vagy csalunk játék sokkal fontosabb, mint a beöltözés ◕‿◕
A sellő is egész jó.
Keshának az az unikornis szarv olyan, mintha egy fagyi tölcsér lenne a fején!
Arii!!! 1. Olyan szép az alakja, és ez a macska jelmez még jobban kiemeli❤❤❤ 2. a gyilkos nyuszi se rossz, de inkább az előző jobb szerintem.
Freddie a kis farkas! irtó cuki <3
Beyoncé jelmeze kifejezetten tetszetős számomra!!! Sikerült utánoznia a Barbie-babákat
Leona jelmeze is szörnyen bejön
Egyre többen öltöznek be Siának. Ennyire fel kapaszkodott vagy csak a külsejét könnyű lemásolni??
A Csingiling-nek tudtommal kontyban van a haja, de nem baj, jó ez úgy ahogy van...
Keke most melyik Selenát akarja utánozni??? Selena Gomezt vagy Selena Quintanilla Zamora-t?????????? De tök mindegy, mert egyikhez sem hasonlít. xdd Mert Selly G. 1000000000x szebb, de Selena Zamora viszont csúnyább!
Tori!!! Ha ezt a nagybátyám látná!!! *.* (imádja az elefántokat) Rohadtul szuper jelmez, és a kisbaba is aranyos
A múmia is klassz.
Giginek is menő ez a camboy-os cucc, jól áll neki!
Madonnának is tetszik a bohóc jelmeze, ijesztő így az arca, de jó.
A baba is haláli ötlet volt ^-^
Ellie-nek le kellett volna feküdnie és halottnak tettetni magát, de mind1!
A kutyák túl egyszerűek :/
Lucy ♥ az övé a legjobb és a tesója!!! A csokit vagy csalunk játék sokkal fontosabb, mint a beöltözés ◕‿◕
2016. november 02. 19:29
A híres nők többsége miért nem tud nem r*bancos ruhákban feszíteni? Őszintén szólva némelyik inkább néz ki úgy, mintha az utcasarokra készült volna, mintsem egy halloween buliba.
2016. november 03. 19:53
|
|
Lanellaʚ♡ɞ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.28. Hozzászólás: 1022 Csatolások: 0 Azonosító: 255197 offline
|
Istenem, Arin már aznap este meghaltam mikor feltette a képeket. esküszöm, olyan alakja van, hogy nem igaz, kioffol.
amúgy be kell valljam, Kendall egész szép volt, tetszik a jelmeze. egyedül őt kedvelem az egész Jenner/Kardashian családból.
amúgy be kell valljam, Kendall egész szép volt, tetszik a jelmeze. egyedül őt kedvelem az egész Jenner/Kardashian családból.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: