Az ünnepek és a Freeform népszerű drámasorozata végetértének jegyében igen érzelmes hangulatba került a 27 éves színésznő, aki most, Halloween alkalmából megmutatta több mint tízmilliós rajongótáborának az édesanyját.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megmutatta bájos édesanyját a Pretty Little Liars sztárja
2016. november 01. 07:51
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. november 01. 08:18
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Aranyosak!
2016. november 01. 09:37
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Nem ez az első alkalom, hogy a közös képet tesz fel az anyukájával a közösségi oldalaira...
2016. november 01. 15:13
|
|
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline
|
Idézet (Jenny Lawliet @ 2016.11.01. 09:37)
Nem ez az első alkalom, hogy a közös képet tesz fel az anyukájával a közösségi oldalaira...
És ebből adódóan ennek a cikknek sincs semmi értelme
2016. november 01. 16:01
Általában nem kötök bele ilyenek miatt egy cikkbe, de:
Most komolyan ennek mi a f*sz értelme van? Többször posztolt már képet a Mutterról, születésnapokkor, sőt tavaly karácsonykor. Minek kellett most erről írni? Egy már alapból a semmire feltárolt kis senkit minek kell még jobban nyomatni? Értem én, hogy mivel ő elég híres sokan kattintanak rá a cikkre és olvassák el, főleg hogy utálója is akad bőven -pl én- és azok is jönnek ide kommentelni, ezzel nézettséget és olvasottságot generálnak... De basszus. .___.
Ne süllyedjünk már ilyen mélyre. Miért kell Lulukáról naponta 6 cikket olvasni, másról meg nem lehet "hétköznapi" dolgokat írni?
Most komolyan ennek mi a f*sz értelme van? Többször posztolt már képet a Mutterról, születésnapokkor, sőt tavaly karácsonykor. Minek kellett most erről írni? Egy már alapból a semmire feltárolt kis senkit minek kell még jobban nyomatni? Értem én, hogy mivel ő elég híres sokan kattintanak rá a cikkre és olvassák el, főleg hogy utálója is akad bőven -pl én- és azok is jönnek ide kommentelni, ezzel nézettséget és olvasottságot generálnak... De basszus. .___.
Ne süllyedjünk már ilyen mélyre. Miért kell Lulukáról naponta 6 cikket olvasni, másról meg nem lehet "hétköznapi" dolgokat írni?
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: