Elkezdődött a sárdobálás az exek körül: Calvin Harris visszavágott Taylor Swiftnek új videoklipjével.
A teljes cikkhez kattints ide!
Calvin Harris új videoklipjében megjelenik Taylor Swift
2016. október 30. 22:13
|
|
justanarianafanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.24. Hozzászólás: 443 Csatolások: 1 Azonosító: 257343 offline
|
Hülyeség az egész. A lóra nem úgy áll fel, a ruha nem ugyanaz, nem egy asztalon fekszik, hanem lebeg a levegőben. Nagyon próbálja a média mindenhez Taylor nevét odatenni.
A videó amúgy baromi ötletes, ötletesebb mint Taylor bármelyik kisfilmje. Szóval erről ennyit.
A videó amúgy baromi ötletes, ötletesebb mint Taylor bármelyik kisfilmje. Szóval erről ennyit.
2016. október 31. 00:54
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Mibe, hogy mindketten profitálnak ebből a szakítós-botrányból? Régen is voltak celeb szakítások, sőt mi több, olyan is, ami nem éppen békés elválás volt, mégis képesek voltak megtartani a magánéletüket és egymás között lerendezni. Téjlorkát meg minden áldott alkalommal (akár az exeivel háborúzik, akár Kardashianékkal) körüllengi a marketing rothadó szaga. Úgy, ahogyan Kimmel csinálták a műbalhét, ez is pont ugyanaz a kategória. Tépik egymás haját a médiában, oszt' mindketten örülnek annak, hogy a botrány okán népszerűbbek a kukába való slágereik. Ki van ez találva, kérem szépen!
2016. október 31. 01:34
|
|
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline
|
Amikor unatkoznak a sztárok..
2016. október 31. 07:15
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
De jó...Kálvin is kezdi...
Egyébként a dal is pocsék,de nem baj...
Egyébként a dal is pocsék,de nem baj...
2016. október 31. 09:42
|
|
samudzsenifervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.01. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 185285 offline
|
Nekem tetszik a dal, és a vidó klipp is. Nekem nem az jut legelőször eszembe hogy Taylornak írta, de hát ha így van akkor?!
Miért kell ezt nagy dobra verni? Ezáltal csak ad a rajongóinak valami jót
2016. október 31. 09:53
|
|
Nelli00the chin thing™ tae does to jungoo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.03. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 2 Azonosító: 258594 offline
|
Igazából szerintem semmi értelme annak, ha ezt csinálja valaki. Taylortól ez konkrétan megszokás, ha új dalát hallgatom, már keresem az utalásokat, melyik exről van szó. Mostanában már amúgy is ellenszenvessé vált a csajszi, pedig korábban szerettem. Tartsák meg ezt maguknak, tudtommal ez magánéleti probléma. Üljenek le egy zacskó popcornal és chipsel, nézzenek meg egy csöpögős filmet és heverjék ki. Így is, úgy is dugig tömik őket pénzel, tök felesleges ezt csinálni, mert Taylorka úgy is vissza fog vágni, és megint elkezdődik egy végeláthatatlan celeb párbaj, aminek semmi értelme, mert a kutya se kíváncsi rá. A zene nekem egyébként nem jön be, ettől függetlenül nem lett rossz. A klipben volt néhány jelenet amit nem értettem, de összességében nagyon tetszett, ötletes.
2016. október 31. 11:02
|
|
NóraMészáros |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.10. Hozzászólás: 546 Csatolások: 41 Azonosító: 208863 offline
|
Kedves énekesek!Kérlek ne süllyedjetek le Taylor szintjére!
2016. október 31. 11:09
|
|
NóraMészáros |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.10. Hozzászólás: 546 Csatolások: 41 Azonosító: 208863 offline
|
Plusz észrevétel,hogy a csaj ruhájára van vetítve mint Taylor-Style(ugye ami Harryről szól) videójában.
2016. október 31. 11:11
A dal jó és a klipp is, de szerintem felesleges újból kezdeni a sárdobálást a másikra.
2016. október 31. 16:56
Teljesen mindegy, hogy kiről, miről, kinek szól a szám mert értékelhetetlen, gagyi, selejt. Calvin is jobban teszi ha az éneklést énekesekre hagyja mert hiába csak "You were the 1 thing in my way" x100 a szöveg, az ő 0 hangjával még ezt sem lehet(ne) eladni.
Persze - ahogy lentebb már Beyla is megjegyezte-, ha Taylort belekeveri, akkor elméletileg még ez a vacak is eladhatóvá válhat a média által.
Persze - ahogy lentebb már Beyla is megjegyezte-, ha Taylort belekeveri, akkor elméletileg még ez a vacak is eladhatóvá válhat a média által.
2016. október 31. 18:45
Hát Calvin sem különb Taylornál, ám nekem tetszik a dal
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: