15 ritka történelmi fotó – IV. rész
2016. október 30. 00:11
|
|
Vikikee4♡Angel-chan♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 1203 Csatolások: 0 Azonosító: 200960 offline
|
Nagyon jó cikk lett, szeretem az ilyeneket
Olyan furcsa, hogy anno milyen büntetések voltak a bikinikért és a rövid fürdőruhákért, ahhoz képest, hogy ma szinte meztelenül járnak-kelnek a strandokon
Olyan furcsa, hogy anno milyen büntetések voltak a bikinikért és a rövid fürdőruhákért, ahhoz képest, hogy ma szinte meztelenül járnak-kelnek a strandokon
2016. október 30. 00:14
Azt hiszem most már kijelenthetem, hogy ez a kedvenc cikksorozatom az oldalon.
Nagyon érdekes belekukkantani ezeknek a képeknek a segítségével a múltba, amik sokadjára is bebizonyították, hogy mennyire másvilág volt nem is sokkal kevesebb, mint 100 évvel ezelőtt, mint most. Erre az első és a kilencedik kép is remek például szolgál, mai szemmel nézve furcsa belegondolni, hogy régen mennyi minden nem volt megengedett, amit ma már teljesen természetesnek veszünk. A többi kép pedig jóformán szívszorító, a negyedik, ötödik, hatodik és tizenegyedik fotó számomra nagyon megrázóan hatott. A tizenharmadik képet már láttam valahol, amiről eddig valamiért azt hittem, hogy Photoshop segítségével született, de jó tudni, semmi ilyesmiről nincs szó.
2016. október 30. 06:52
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Csodálatos(:
Egyik jobb,mint a másik
Egyik jobb,mint a másik
2016. október 30. 08:04
Megint szuper lett! 5.-ös és a 11.-es képen elborzadtam. Egyszerűen felháborító és undorító amit az emberek a II. világháború alatt műveltek.
2016. október 30. 08:18
Nagyon jó cikk lett. Az ilyen képek láttán elborzadok az emberi kegyetlenségen.
2016. október 30. 08:45
|
|
CocoChanelEszterrrka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.23. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 245257 offline
|
Nagyon szeretem ezt a cikksorozatot! A törit imádom, ezek pedig nagyon megrázó képek. Már csak ezért is megére használni a Starityt.
A mai modern ember számára kötelezővé kéne tennio ennek az olvasását, mert tényleg, remek.
A mai modern ember számára kötelezővé kéne tennio ennek az olvasását, mert tényleg, remek.
2016. október 30. 10:30
szeretem az ilyen cikksorozatot
nagyon èrdekessek!
2016. október 30. 13:09
|
|
mangalover43 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.27. Hozzászólás: 1117 Csatolások: 111 Azonosító: 236525 offline
|
Nagyon jó cikk lett de egyes eseteknél elgondolkozom hogy milyen undorító emberek is vannak... Egyrészt a kép miatt másrészt meg az aki készítette a képet a fényképezkedés helyett miért nem ment oda és segített?
2016. október 30. 14:33
némelyik eléggé szívszorító.
az Empire State Building- ről pedig a képek rendkívül érdekesek így egymás mellé rakva!
az Empire State Building- ről pedig a képek rendkívül érdekesek így egymás mellé rakva!
2016. október 31. 11:21
|
|
NóraMészáros |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.10. Hozzászólás: 546 Csatolások: 41 Azonosító: 208863 offline
|
Einsten lába és cipője
D Teteszik ez a cikksorozat...
2016. november 01. 08:26
|
|
HayameAngel of music ♫ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.02. Hozzászólás: 1160 Csatolások: 65 Azonosító: 211122 offline
|
Fantasztikus képsorozat!
Az első és a kilencedik képről: inkább az utóbbira mondanám, hogy „közszeméremsértés” az első szerintem még elmegy, én örülnék, ha most is ilyen "hosszabb"/'többettakaró" fürdőruhákat hordanának a nők.
A második képen elképsztő, milyen realisztikus maszkokat készítettek már akkor is.Nem is gondolná az ember, hogy nem igazi.
Az első és a kilencedik képről: inkább az utóbbira mondanám, hogy „közszeméremsértés” az első szerintem még elmegy, én örülnék, ha most is ilyen "hosszabb"/'többettakaró" fürdőruhákat hordanának a nők.
A második képen elképsztő, milyen realisztikus maszkokat készítettek már akkor is.Nem is gondolná az ember, hogy nem igazi.
2016. november 01. 18:40
Furcsa és érdekes egyszerre visszanézni az ilyen felvételeket. Hihetetlen, hogy egy kép milyen beszédes tud lenni (például szerintem a war is hell-eshez kommentár se kell
), egy egész korszakról árulkodhat. Mennyire más volt minden anno! Érdekes sorozat, várunk még cikkeket folytatásként!
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: