Nem számít, hogy történelmi helyszínt, híres embert, vagy csak egy hétköznapi személyt látunk – mindegyik egy történetet mesél el nekünk.
A teljes cikkhez kattints ide!
15 ritka történelmi fotó – IV. rész
2016. október 29. 21:09
Nagyon érdekesek! Ilyen cikkeket kellene készíteni, nem olyanokat hogy kinek mi a kedvenc zenéje, meg hogy kivel fekszik le... Ez a SZUPER cikk az pedig a SZÁNALMAS cikk
2016. október 29. 21:21
|
|
10antavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.26. Hozzászólás: 196 Csatolások: 68 Azonosító: 115644 offline
|
SelAri!
De ez a STARITY... ha történelmi cikkeket meg fun facteket akarsz olvasgatni, akkor elég rossz helyen jársz, itt alapjában véve sztár hírek vannak, meg néha ilyen zseniális cikkek (nem irónia, tényleg köszönet a cikk írójának!!) De szerintem mind a két 'műfaj' megfér egymás mellett, és akiket pedig nem érdekelnek a sztárpletyi, azok az arról szóló cikkeket mondjuk ne nyissa meg
a cím sokszor árulkodó tud lenni, a cikk tartalmáról :3
De ez a STARITY... ha történelmi cikkeket meg fun facteket akarsz olvasgatni, akkor elég rossz helyen jársz, itt alapjában véve sztár hírek vannak, meg néha ilyen zseniális cikkek (nem irónia, tényleg köszönet a cikk írójának!!) De szerintem mind a két 'műfaj' megfér egymás mellett, és akiket pedig nem érdekelnek a sztárpletyi, azok az arról szóló cikkeket mondjuk ne nyissa meg
2016. október 29. 21:22
Kitűnő cikk lett, érdekes és egyben néha sokkoló is. Köszönjük!
2016. október 29. 21:24
|
|
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline
|
Nagyon jó cikk lett! A "Várj meg, Apuci"-s résznél szabályosan bekönnyeztem!
Várom a folytatást!
2016. október 29. 21:25
|
|
VictoriaPolicevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.10. Hozzászólás: 142 Csatolások: 2 Azonosító: 250535 offline
|
Nagyon érdekesek.
Szeretem ezeket a cikkeket
Szeretem ezeket a cikkeket
2016. október 29. 21:32
Na igen. Ezeket a képeket nézve látom azt, hogy volt értem a fénykép feltalálásának.
2016. október 29. 21:35
Imádom ezeket a cikkeket! ♥
Igazán érdekes képek!
Igazán érdekes képek!
2016. október 29. 22:14
|
|
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline
|
Szeretem az ilyen cikkeket
Sokkal jobb erről olvasni,mint inkább arról hogy Kim Kardashian mit csinált tegnap.
2016. október 29. 22:25
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
A szovjet katonáktól a gyomrom is felfordul, undorító, amit a megszállásuk alatt műveltek Európa szerte. Ugyanis nem csak a német nőket zaklatták, erőszakolták meg, de amikor bevonultak Magyarországra, a magyar nőkkel is ugyanezt csinálták. Hányinger. Pont emiatt tartom többre a német náci katonákat, ugyanis Hitler ide vagy oda, de ők nem erőszakoltak nőket, sőt mi több a német katona fejbe lőtte a németet egy ilyenért. Valamint a Crossroads hadműveletről nagyon sokat olvastam, kár, hogy itt két sorban el lett intézve.
2016. október 29. 22:52
|
Bbb8visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.10. Hozzászólás: 106 Csatolások: 0 Azonosító: 253080 offline
|
Hogy az az olasz nó mennyire gyönyörű! Csak én nem tudom felfogni hogy ez hogy lehetséges?
Persze a többi kép is nagyon jó, és mint az eddigiek ez is nagyon érdekes lett.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: