Ezek Kendall Jenner kedvenc dalai most
2016. október 29. 18:29
Engem is meglepett a zenei ízlése. Nem gondoltam volna, hogy a régebbi számokat preferálja.
2016. október 29. 19:04
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
1-2-őt nem ismerek közülük, de amit ismerek nem rosszak.
2016. október 29. 21:01
Forever208,nem igazán értem hogy az ízlésemnek mi köze van két ember összehasonlításához.Nem a libám,nem is vagyok valami nagy fanja,csak ha már egyszer híres akkor nem kell azt mondani hogy senkit nem érdekel,mert az hogy téged nem érdekel az nem egyenlő a mindenkivel.Elmondom mégegyszer:Nem Harry Styles a világ közepe,ahhoz hasonlítom akihez akarom,nem kell mindenkinek szeretnie(ahogy Kendallt sem).
2016. október 29. 22:53
Snoppy04,nem te mondod meg hogy kit kihez hasonlíthatok,egyébként meg ez a ,,ronda liba" szupermodell és a Vogue címlapján szerepelt
Harryt meg nem kell ennyire agyon dicsérni,mert a srácban nincs semmi különleges.Nem kell folyton hangoztatni hogy milyen szent és hogy jó meg tökéletes,kezd nagyon unalmas lenni,volt egy fotózása,egy új filmje amiben nem is tudjuk hogy hogy alakít és egy tinibandában énekel(t) ,de még sokat nem tett le az asztalra hogy ennyire megkülönböztesd őt Kendalltől vagy akárkitől
2016. október 30. 08:17
nekem már elegem van ebből a sok értelmes cikkből. Őszintén, ez kit érdekelt?
Najo eskü én el fogok kezdeni egy ilyesmi cikk-sorozatot: ,,Kedvenceink kedvenc dalai''
Najo eskü én el fogok kezdeni egy ilyesmi cikk-sorozatot: ,,Kedvenceink kedvenc dalai''
2016. október 30. 12:36
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Igen...és?
Ezért is tuti kapott lóvét
Ezért is tuti kapott lóvét
2016. október 30. 20:09
|
|
timi5 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.13. Hozzászólás: 2701 Csatolások: 81 Azonosító: 211719 offline
|
Michael Bublé – Haven't Met You Yet- ez nagyon jó
Nekem az aktuális kedvenceim: alvaro soler: sofia, két avril lavigne-dal és jay ax és fedez: vorrei ma nin troppo
Erről nem lesz cikk?
Nekem az aktuális kedvenceim: alvaro soler: sofia, két avril lavigne-dal és jay ax és fedez: vorrei ma nin troppo
Erről nem lesz cikk?
2016. október 30. 22:06
A legtöbb számot nem is ismerem!
De vannak közte jó dalok is!
2016. október 31. 01:35
|
|
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline
|
De jó neki.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: