Kívülállóként azt gondolhatnánk, hogy szoros barátságot ápol egymással a Grammy-díjas énekesnő és a valóságshow-sztár, hiszen sok időt töltenek együtt, ám a valóságban épp csak elviselik egymást.
A teljes cikkhez kattints ide!
Beyoncé nem kedveli Kim Kardashiant, mégis sok időt tölt vele – kiderült, miért!
2016. október 28. 09:20
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. október 28. 09:24
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Bár én Beyoncét sem bírom különösebben, valahol megértem a fenntartásait Kimmel kapcsolatban. Mondjuk, ahogy hallom, Kim számára sorsfordító volt a párizsi út, szóval lehet, jócskán megváltozott emberileg azóta...
2016. október 28. 10:14
Kapásból több ismerősöm is eszembe jutott, akik ebben a helyzetben vannak. Nem elvárható, hogy a barátok házastársai is szívleljék egymást, bár ebben az esetben úgy tűnik, nem kell tovább elviselniük egymás társaságát. A rosszabb az, amikor egy rokon házastársával nem jön ki az ember. Az meg megint jobb, hogy kínos csend áll be két ember között, minthogy képmutató módon jópofizzanak.
2016. október 28. 13:45
Gondoltam, hogy csak a kamerák előtt barátnők. Nem úgy tűnt, hogy jó kapcsolatot ápolnak egymással, elég ránézni a közös képeikre.
2016. október 28. 14:19
|
|
NóraMészáros |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.10. Hozzászólás: 546 Csatolások: 41 Azonosító: 208863 offline
|
Szerintem is látszott a képeken,hogy nem igazán legjobb barátnők
2016. október 28. 14:28
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
Hát tényleg nem nagy barátság lehetett az amikor csak a férjeik miatt kezdtek ők is összejárni! De valljuk be ki tudja milyen rossz hatással lett volna Kim Beyoncéra...
2016. október 28. 15:29
Habár Kim mindig annyira tartotta magát mint Beyoncé , sosem érhet a nyomába hisz Beyoncé valamiben tehetséges Kimmel ellentétben aki csak a magamutogatáshoz ért.
Amugy meg a fotókon is látszott,hogy épp csak elviselik egymást
Amugy meg a fotókon is látszott,hogy épp csak elviselik egymást
2016. október 28. 17:31
Az se biztos,hogy Kim odavan Beyonceért,a címből és a cikkből eléggé az jött le hogy Beyoncéra nyomul Kim
2016. október 28. 18:15
A fotókról valóban nem az jött le, hogy világraszóló barátnők.
2016. október 29. 13:27
Ugyan nem kedvelem Beyoncé zenéjét, de azt elismerem, hogy csaknem 20 éve a pályán van és ez idő alatt sokat tett le arra a bizonyos asztalra. Kim pedig kicsoda??? Egy magamutogató reality-sztár, aki másokon próbál meg felkapaszkodni. Írtó szánalmas, megértem Beyoncét, hogy nem szívleli.
2016. október 29. 14:24
|
|
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline
|
Hát akkor ne kedvelje
Erre mit lehet mondani ?
2016. október 30. 13:05
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Sajnos ilyen baráti kapcsolatok is vannak a valóságban...
Én igazából a kicsiket sajnálom csak
Én igazából a kicsiket sajnálom csak
2016. október 30. 13:06
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Juresz | Tegnap, 13:27
Ugyan nem kedvelem Beyoncé zenéjét, de azt elismerem, hogy csaknem 20 éve a pályán van és ez idő alatt sokat tett le arra a bizonyos asztalra. Kim pedig kicsoda??? Egy magamutogató reality-sztár, aki másokon próbál meg felkapaszkodni. Írtó szánalmas, megértem Beyoncét, hogy nem szívleli.
Teljes mértékben egyetértek
Teljes mértékben egyetértek
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: