Befejeződött a Pretty Little Liars utolsó évadának forgatása
2016. október 27. 18:04
Istenem legszivesebben szétsírnám magam.. annyira jó ez a sorozat . ! És olyan cukik hogy ilyen jóbarátok a szereplők♡`○*.*♡ !
2016. október 27. 19:22
Engem az bosszant a legjobban, hogy Marlene a másik sorozat miatt elcsúsztatta a premiert áprilisig.
2016. október 27. 19:41
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Közeljövőben beleszeretnék nézni ebbe a sorozatba:)
2016. október 27. 21:49
|
|
eszter200224új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.21. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 237563 offline
|
Jaj úgy fog hiányozni a sorozat, Hanna aranyköpései, még A is!
❤❤
2016. október 28. 18:18
Hihetetlen, hogy ennyi volt, de sajnos ideje is volt. Remélem a 7B lesz az eddigi legjobb.
2016. október 29. 14:36
|
|
Selzleighade™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 4450 Csatolások: 138321 Azonosító: 155975 offline
|
Már napok óta csak a visszaemlékezős, búcsúzkodós posztokat látom mindenhol. Annyira rossz belegondolni, hogy vége. 7 év az rengeteg idő. Sajnos nem a legelejétől nézem, de azért több ideje, 4 éve. A sok képtől látva a sírás kerülget, és ha belegondolok, hogy már csak 10 rész..
Örök kedvenc marad
2016. október 30. 16:28
|
|
Brigike0109visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 479 Csatolások: 0 Azonosító: 202486 offline
|
Már napok óta csak ezeket látom mindenhol.. SnapChat, Instagram, Facebook, és még Youtuben on is
(
nagyon szeretem ezeket az embereket, és tényleg köszönöm, hogy megmutattátok milyen ha vannak olyan barátaid akikre mindig számíthatsz <3
És őszintén szólva, néha még meg is ijedek, amikor Ismeretlen számról hívan, vagy SMS-t küldenek
Tudom őrültség, de én ezekkel a személyekkel nőttem fel, és folytak a könnyeim még most is amikor már van harmadjára olvasom ezeket a képeket
Örök szerelem lesz A PLL <3
nagyon szeretem ezeket az embereket, és tényleg köszönöm, hogy megmutattátok milyen ha vannak olyan barátaid akikre mindig számíthatsz <3
És őszintén szólva, néha még meg is ijedek, amikor Ismeretlen számról hívan, vagy SMS-t küldenek
Tudom őrültség, de én ezekkel a személyekkel nőttem fel, és folytak a könnyeim még most is amikor már van harmadjára olvasom ezeket a képeket
Örök szerelem lesz A PLL <3
2016. november 01. 11:35
|
|
domcarey5új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.10.31. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 260606 offline
|
Hát idáig jutottunk...Nem akarom,hogy vége legyen,kedvenc sorozatom egy nyár alatt néztem végig 6 évadot jolvan már júniusba elkezdtem és hajnali 2-ig is néztem aztán elaludtam felkeltem 9kor aztán megint néztem...Annyira jó volt,hogy nem tudtam letenni a telefont..mindig abba reménykedtem,hogy lesz 8.évad is de nem lett
(((.....De mindig emlékezni fogok rá..ÉS AKKOR IS VISSZA FOGOM NÉZNI A RÉSZEKET,ÉS MINDIG EMLÉKEZNI FOGOK RÁ
))...
2016. november 05. 20:56
|
|
Helga27Queen of Nothing |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.11. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 5 Azonosító: 244743 offline
|
Hiányozni fog ez a sorozat..engem teljesen megváltoztatott.Alig hiszem el hogy vége.Tudtam hogy egyszer vége de nem hittem volna hogy ilyen hamar.
Remélem találkozom még a szereplőkkel egyéb filmekben.És csak sok sikert tudok kívánni az egész szereplőgárdának a további élethez a filmiparban.
2016. november 15. 11:25
Az egyik legcsodálatosabb dolog az életemben.
Sose unom meg, és még én se tudom, hogy hányszor fogom újrakezdeni..
örrökéésmégutánaispll<3
Sose unom meg, és még én se tudom, hogy hányszor fogom újrakezdeni..
örrökéésmégutánaispll<3
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: