Justin Bieber berágott a rajongóira
2016. október 25. 15:27
|
bsz.andreavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.10.04. Hozzászólás: 230 Csatolások: 0 Azonosító: 260145 offline
|
Biberke csak azt felejti el, hogy nem felebaráti szeretetből koncertezik, hanem azért mert kőkeményen megfizetik érte. Neki a szinpad a "munkahelye". Ebből a fizetésből veszi meg a luxus autóit, az álomnyaralásokat a barátaival, a medencés villáját, a méregdrága hoteleket, éttermi vacsorákat, márkás ruhákat stb...Ha mindezért cserébe neki problémát okoz az, hogy a közönség tombolni merészel a koncertjén, amiért egy vagyont kifizettek, akkor húzzon a fejére egy hajhálót és menjen el szakácsnak, ott nem lesz ilyen gondja.
1 felhasználónak tetszik:
mikaelah
2016. október 25. 15:29
|
|
Azt hittemúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.28. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 253514 offline
|
Nagyon nem bírom ezt a gyereket de igaza van! Én is rendkívül utálom ha csak úgy sikítoznak koncert alatt!
2016. október 25. 15:37
|
|
I Love Paris |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.24. Hozzászólás: 600 Csatolások: 0 Azonosító: 164330 offline
|
Senki nem mondta neki, hogy azért kiabálnak, hogy hagyja már abba a nyekergést?
2016. október 25. 16:18
|
|
Cintia99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 0 Azonosító: 148309 offline
|
Nagyon nem bírom Justint, de ebben valamennyire igaza van. A rajongók igazán megtisztelhetnék annyival, hogy legalább akkor befogják a szájukat, mikor úgymond "szépen" megkéri őket.
2016. október 25. 16:59
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Persze, igaza van, de nem tudom én hogy viselkednék ha egyszer életemben kijuthatnék a kedvencem koncertjére...lehet én sem tudnám megállni. ezzel minden énekesnek meg kell birkóznia, nem értem miért van így kiakadva....
2016. október 25. 19:52
Egyet tudok vele érteni. A fanok szerintem csendben is maradhattak volna..
2016. október 25. 19:54
Most sajnáljam meg? Jó, azt megértem, hogy néha már idegesítő a nagy zaj, de a többi énekes koncertjeit is végigsikítják a rajongók. Nem tud ellene mit tenni, ilyenek a koncertek. Jó lenne ha ilyen helyzetekben tudna felnőttesen viselkedni, ahelyett hogy elhagyja a színpadot.
2016. október 25. 20:46
|
|
VictoriaPolicevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.10. Hozzászólás: 142 Csatolások: 2 Azonosító: 250535 offline
|
Megértem.
Engem is felidegesítene az ilyen helyzet.
Engem is felidegesítene az ilyen helyzet.
2016. október 25. 21:15
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
Húha
Igaza van...mondjuk nem könnyű csendben állni ha ő van a színpadon pls
2016. október 25. 21:32
|
|
mikaelahvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.07. Hozzászólás: 312 Csatolások: 0 Azonosító: 257820 offline
|
Idézet (bsz.andrea @ 2016.10.25. 15:27)
Biberke csak azt felejti el, hogy nem felebaráti szeretetből koncertezik, hanem azért mert kőkeményen megfizetik érte. Neki a szinpad a "munkahelye". Ebből a fizetésből veszi meg a luxus autóit, az álomnyaralásokat a barátaival, a medencés villáját, a méregdrága hoteleket, éttermi vacsorákat, márkás ruhákat stb...Ha mindezért cserébe neki problémát okoz az, hogy a közönség tombolni merészel a koncertjén, amiért egy vagyont kifizettek, akkor húzzon a fejére egy hajhálót és menjen el szakácsnak, ott nem lesz ilyen gondja.
Na igen... Már nem azért mondom, de más előadók koncertjére tízszer többen mennek, mégis bírják. Meg ha amúgy is megszüntette a találkákat, az utcán sem lehet odamenni hozzá, a gondolom nem túl olcsó koncertje az egyetlen hely, ahol a rajongók találkozhatnak vele, akkor csodálkozik hogy visongatnak vagy mi?
2016. október 25. 22:47
|
|
BeckyGforevör |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.25. Hozzászólás: 501 Csatolások: 0 Azonosító: 258339 offline
|
Eddig mindig kedves volt a rajongóival, meglepte őket meg ilyenek és éppen ezért nem ártana ha kicsit az ő kérését is tiszteletben tartanák a tisztelt rajongók
2016. október 26. 14:04
|
|
Bekusúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.28. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 174409 offline
|
Nem értem miért nem tudnak a rajongok akik Beliebereknek nevezik magukat eleget tenni az imádottjuk kérésének.. És akkor ők nevezik magukat Beliebernek.. Tény hogy Justin is lehetne megértobb de öt is értsük meg hogy miért kérte ezt teljesen jogosan.
2016. október 26. 16:51
bsz.andrea és mikaelah, teljesen egyetértek. Ennyi erővel minden sztár elvárhatná a rajongóitól, hogy ne fejezzék ki az örömüket ilyen módon. Justinnak a koncert az koncert, van belőle rengeteg, amit végig csinál, viszont egy átlagos rajongó az életben talán, ha egyszer vagy kétszer találkozhat vele most már csak ilyesfajta keretek között. Lehetne megértőbb velük.
1 felhasználónak tetszik:
mikaelah
2016. október 26. 17:28
|
|
Moonwalker4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.12. Hozzászólás: 341 Csatolások: 0 Azonosító: 251568 offline
|
Akkor minek akart énekes lenni ha ezt nem bírja elviselni?
2016. október 26. 17:51
Mostanába semmi se tetszik Justinnak. Viszont a legnagyobb baja szerintem saját magával van.
2016. október 27. 18:55
Meg tudom érteni,bár szerintem inkább örülhetne, hogy ennyien szeretik.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.