A 22 éves énekest vasárnap, manchesteri fellépésén hozták ki a béketűrésből a rajongói.
A teljes cikkhez kattints ide!
Justin Bieber berágott a rajongóira
2016. október 25. 10:07
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. október 25. 10:20
|
|
SellyFan92visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.08. Hozzászólás: 269 Csatolások: 0 Azonosító: 257855 offline
|
Istenem ez a suta!!! Nemhogy örülne, hogy ennyien szeretik őt(bár még mindig nem értem miért) hanem felháborodik.... Mindegy is, nem húzom fel magam rajta.... Ennyit nem ér számomra ez a nyomorék..
2016. október 25. 10:22
Valamilyen szinten meg lehet őt érteni, hogy sokszor az idegeire megy az állandó hisztéria, ami körülveszi. Ha szólni akar hozzájuk, nem tisztelik annyival, hogy befogják és végighallgassák, ha nem intéz a rajongóihoz néhány szót, akkor meg hallgathatja, hogy mekkora tahó. Arra nem gondolnak a rajongók, ha nem úgy viselkednének sokszor, mint az őrültek, akkor talán Justin is máshogy állna hozzájuk?
2016. október 25. 10:34
|
|
Brandy♥Pizza♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.02. Hozzászólás: 5273 Csatolások: 379 Azonosító: 148501 offline
|
Justinak van itt igaza mert ez már eléggé dúrva hogy porbálna énekelni meg beszélni hozzájuk de olyan sikításokat lejtenek hogy szerencsétlen a hangját se halja az azért durva persze hogy le megy akkor a színpadról most mit tudna mást csinálni ha nem tudnak el halkulni
2016. október 25. 11:09
|
|
Vikikee4♡Angel-chan♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 1203 Csatolások: 0 Azonosító: 200960 offline
|
Justinnal értek egyet. Rohadt irritáló, amikor élveznéd a koncertet, de nem hallod mert körülötted mindenki visít. Ha arra kér a banda/énekes, akkor oké. Amúgy meg ne... Ezért nem éri meg nekem koncertekre járni
*Még mindig nem szeretem Justin Biebert*
*Még mindig nem szeretem Justin Biebert*
2016. október 25. 12:31
|
|
I Love Paris |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.24. Hozzászólás: 600 Csatolások: 0 Azonosító: 164330 offline
|
2016. október 25. 13:58
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Nem vagyok Bieber rajongó, de biztos idegesítő lehet, hogy próbált velük beszélni, és ők nem hagyták szóhoz jutni, viszont Justinnak se kéne ennyire feldühödnie, mert a végén elveszíti a rajongóit.
2016. október 25. 14:13
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
Most együtt kéne vele éreznem, vagy mi? Nézzétek, azt meg tudom érteni, hogy idegesíti őt, ha a rajongói két perc erejéig sem képesek hallgatni rá, ennek is egészen ki tud hozni a sodromból, ha valaki a fülembe ordibál. De lássuk be, ilyenek a koncertek, mégis mit vár a közönségétől, hogy síri csendben hallgassák végig a dalait, akkor meg azon lenne berágva, és amiatt kezdene el sápítozni, gondolom azt sem akarja senki. Egy kevés felnőttesebb viselkedést igazán illene már neki tanúsítani, mert tudtommal ő maga is felnőtt, ezt pedig rohadt szívesen hangoztatja is, most akkor felnőni akar, vagy nem? A saját koncertjén nem képes hidegvérrel kezelni a saját rajongóit, hanem helyette lemasírozik a színpadról, és teátrálisan eltűnik...
2016. október 25. 14:19
Egy rendes sztár (hamár annak nevezhető xdd) tudja kezelni a problémákat és az ilyesmiket. Nem lehet könnyű, de lássuk be... nehogymár ez legyen a Nagy Lehetetlen Feladat!
2016. október 25. 15:09
Bosszantó lehet, hogy nem tudták türtőztetni magukat, de ennyi idő után már hozzászokhatott volna a fanatikus tinip*csákhoz. Sosem értettem, hogy tudnak ennyire kikelni magukból az emberek amiatt, hogy ott áll a kedvenc. Ez tiszta dedó. Ugyanolyan ember, mint ők!
2016. október 25. 15:14
Hahaha, mindjárt megsajnálom. Csoda, hogy még vannak rajongói, kezelje már kicsit jobban az ilyen helyzeteket..
2016. október 25. 15:19
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
Sokan tényleg úgy tudnak sikítani egy sztár láttán mintha épp gyilkolnák őket szóval igen. Tényleg ijesztő és zavaró. Főleg amikor itt pl Justin koncerten van és szünet van. Na most ilyenkor ő ki szeretné pihenni a dolgokat és megint lábra állni. Ehhez csendre lenne szüksége de úgy nem tud hogyha közbe mindenki visítozik.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: