Október 23-án, vasárnap került a képernyőkre a FOX sikersorozatának, a The Walking Dead 7. évadának első része.
A teljes cikkhez kattints ide!
Bemutatásra került a The Walking Dead folytatása
2016. október 24. 18:40
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
En pont 20 perce neztem meg es total sokk-ban voltam. Meg sirtam is!!!! Nagyon meglepett Glenn, mert 1rol volt szo! Plusz o vegig angyal volt es epp a gyermeket varta Maggie-vel ahhh
A comics-ban alapbol Glenn hal meg, de en nem szamitottam ra. Nagy fajdalom.
Abraham volt a legerosebb tippem, de mar nala is elkezdtem sirni :/
Iszonyatosan imadom a sorozatot, allati, es most nagyon nagyon sokkos allapotba raktak.
Azt hittem Rick-nek tenyleg lekell vagnia a sajat fia kezet! Izzadtam meg a kezem vegig az arcomnal volt.
Nem semmi! Nagyon varom mi lesz. Most tuti jon a megalazkodas stb, de tudom felerosodnek es vegen ok visznek mindent
Igy kell lennie.
A comics-ban alapbol Glenn hal meg, de en nem szamitottam ra. Nagy fajdalom.
Abraham volt a legerosebb tippem, de mar nala is elkezdtem sirni :/
Iszonyatosan imadom a sorozatot, allati, es most nagyon nagyon sokkos allapotba raktak.
Azt hittem Rick-nek tenyleg lekell vagnia a sajat fia kezet! Izzadtam meg a kezem vegig az arcomnal volt.
Nem semmi! Nagyon varom mi lesz. Most tuti jon a megalazkodas stb, de tudom felerosodnek es vegen ok visznek mindent
2016. október 24. 18:41
|
|
Kutyus123 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.03. Hozzászólás: 503 Csatolások: 0 Azonosító: 216300 offline
|
a 6.évad számomra borzalmas volt(legalábbis a másik fele)..Volt h egy egész részben csak furikáztak meg beszélgettek.Míg az első öt évadot nagyon szerettem,a kedvenc szereplőm Daryl volt a 6.évadban semmi érzelmet nem mutatott csak morgott vagy "odahorkantott" egyet.Ennek ellenére adtam egy esélyt és nem bántam meg..Mert hiába vesztettem el a kapcsolatot úgymond a karakterekkel pár jelenet bizony könnyet csalt a szemembe,főleg a visszaemlékezések..nem mondom h lenyűgözött,de kíváncsian várom a folytatást
2016. október 24. 18:42
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
MEGERTE FELKELNI HAJNALI FEL 4KOR! Brutál jo resz volt. Abrahamnel nagyon megkonnyebultem, hogy ezaz, nem Glenn, aztan puff, Glenn is. Kettot vesztettunk.
Nagyon szomoru es duhos vagyok. Carlnak hatalmas nagy respect, hogy ilyen bator, Ricket sajnalom
Nagyon szomoru es duhos vagyok. Carlnak hatalmas nagy respect, hogy ilyen bator, Ricket sajnalom
2016. október 24. 19:44
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Fent maradtam a premierig, muszáj volt megtudnom egyből, erre vártam már fél éve. Számítottam rá, hogy Abrahamot megölik, de Glennre nem gondoltam volna. Nagyon kemény volt, végig rázott a hideg, az eddigi legjobb epizód. Ütős évadnak nézünk elébe. Oscar-díjat Andrew Lincolnnak és Jeffrey Dean Morgannek!
2016. október 24. 20:17
|
|
Kuronekofanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.15. Hozzászólás: 208 Csatolások: 0 Azonosító: 227659 offline
|
Már nagyon vártam ,végig izgultam , már a tenyerem is izzadt,amikor Abrahamet megölte..nem számítottam rá,furcsa de kicsit megkönnybbültem .....erre , abban a pillanatban elkezdtem bőgni amint Glennt megölte és onnantól kezdve végig sírtam. Glenn volt a kedvencem és nagyon furcsa lesz nélküle...Mindenesetre izgalmas volt ,várom a kövit.
2016. október 24. 20:33
|
|
Cintia99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 0 Azonosító: 148309 offline
|
Pont most néztem végig az új epizódot. Bőgtem egy kiadósat, valamint számtalanszor elküldtem Negant szebb tájakra... Nagyon szerettem Glenn-t, bár nem ő a kedvencem, furcsa lesz nélküle. Ő is és Abraham is nagyon fognak hiányozni.
Annak viszont kifejezetten örülök, hogy Daryl viszonylag sértetlenül megúszta. Mivel most Negan elvitte magával, nagyon szorítok, hogy ne bántsa. De kit hülyítek, Neganről van szó... szóval csak reménykedni tudok, hogy nem fogja NAGYON bántani.
Annak viszont kifejezetten örülök, hogy Daryl viszonylag sértetlenül megúszta. Mivel most Negan elvitte magával, nagyon szorítok, hogy ne bántsa. De kit hülyítek, Neganről van szó... szóval csak reménykedni tudok, hogy nem fogja NAGYON bántani.
2016. október 24. 23:19
|
|
Csöppségvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.30. Hozzászólás: 470 Csatolások: 0 Azonosító: 214375 offline
|
Én Glenn-re nem számítottam, tudom hogy a képregény szerint is ő hal meg, és talán pont ezért nem számítottam rá. Hiányozni fog a sorozatból, hisz ő a kezdetektől ott volt.
Abraham-et nem kedveltem, de őt is sajnálom és rá sem gondoltam, hogx ő lesz Negan áldozata.
És Negan a legőrültebb gonosz akit valaha láttam, és Jeffrey Dean Morgan nagyon nagyot alakít.
És Negan a legőrültebb gonosz akit valaha láttam, és Jeffrey Dean Morgan nagyon nagyot alakít.
2016. október 25. 00:18
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Hajnalban néztem én is a premiert. Istenem olyan módon sokkolt, hogy még órákkal később is paff voltam. Igen, voltak benne hatásvadász dolgok, de anyám borogass... Negan egy okos pszichopata. Amiket mondott, és ahogy... Mégis leesett neki, hogy kinek kell a lecke, mennyi és milyen. Olyan módon brutális volt, főleg Glenn esete, hogy még most is csak kapkodom a levegőt. Hajnalban meg alig mertem lélegezni, úgy néztem a fejleményeket.
Megnéztem este szinkronosan is - természetesen az eredeti milliószor többet ér. Ezt emészteni kell sokáig. Nagyon sokáig. Pedig a java még hátra van, hisz ez csak "bemutatkozás" volt Negan részéről. Jön még a Királyság, és Ezekiel is.
Na azt várom még, de iszonyatosan.
Egyébként elméletileg Glenn búcsúzása megvolt. Gondoljatok a 6-ik évadra. Amit megúszott, az csodaszámba ment, aztán szinte már dicsőítették, hogy ő milyen f@szagyerek. Mégis féltem, hogy ő lesz akitől megszabadulnak. Na de így. Istenem, ez nagyon kegyetlen.
Egyébként elméletileg Glenn búcsúzása megvolt. Gondoljatok a 6-ik évadra. Amit megúszott, az csodaszámba ment, aztán szinte már dicsőítették, hogy ő milyen f@szagyerek. Mégis féltem, hogy ő lesz akitől megszabadulnak. Na de így. Istenem, ez nagyon kegyetlen.
2016. október 25. 07:14
tegnap néztem meg, de még mindig ki vagyok lelkileg, én valamiért éreztem, hogy Abraham és Glenn lesz az áldozata (miután kiderült, hogy két embert fog megölni), mindkettőjük halála fájdalmas volt, konkrétan zokogtam, a szívem szakadt meg.
már nagyon várom a következő részt!
2016. október 25. 07:26
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Glennben szinte teljesen biztos voltam. Sokan voltunk biztosak benne, ezért esett áldozatul Abraham is, és pontosan ezért esett ő először áldozatul. Biztos vagyok benne, hogy abban a pillanatban volt, aki megkönnyebbült, és volt, aki csalódott, hogy na, mégse merték meglépni a nagy dobást. Talán volt, aki ambivalens módon egyszerre mindkettőt érezte, mint én is. Aztán puff.... olyan hirtelen és olyan brutálisan a képünkbe lett vágva, hogy de, igenis meg merik lépni. És az a szemét húzás, hogy Negan már a legelején utal rá, hogy Rick legjobb barátját verte agyon. Aztán mégis Abrahamet látjuk meghalni, és nem értjük mi van itt. Az egész iszonyúan hatásvadász volt és iszonyúan gyomorforgató, de elérte a célját. Jeffrey Dean Morgan olyan szinten zseniális színész, hogy azt el se tudom mondani. Én imádom Jeffet, de Negantól forog a gyomrom, és valami szorít tőle a mellkasomban és undorodok tőle. Holott Jeff egy állati jó pasi, akinek remek humora van, egy igazi édes pofa. És nem látom Jeffet, csak Negant. El kell ismernem, minden olcsó, aljas húzás ellenére, mert ebben bővelkedett az epizód, a hatást nálam is elérte. Felkavart érzelmileg, felforgatta a gyomrom, és összeszorította a szívem. Felnőtt ember létemre, hirtelen nagyon örültem volna, ha lett volna nálam egy plüssmackó, amit megölelgethetek...
Számomra a készítők és a színészek teljesítették azt, amit elvártam tőlük. Bár azt meg kell mondanom, most nem várom a folytatást, mert még emésztem a premier epizódot.
2016. október 25. 08:31
|
|
I Love Paris |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.24. Hozzászólás: 600 Csatolások: 0 Azonosító: 164330 offline
|
Nem kellett volna találgatni, elég lett volna megnézni az imdb-t, ugyanis ők ketten nincsenek a stáblistán a 7/3 résztől. Gondolom a második részben még lesz velük pár flashback. Ezt le is írtam egy másik fórumban hetekkel ezelőtt. Le lettem hülyézve. Egyébként kíváncsi lennék, hogy eme irományok kinek szólnak? Aki látta, az egy betűvel sem lesz okosabb, aki nem látta még, az nem fogja elolvasni a spoiler miatt, aki meg nem követi a sorozatot, nos, az sem olvassa.
2016. október 25. 09:55
Mélységesen le vagyok sújtva. Felkészültem rá lelkileg, hogy Glenn meg fog halni, de reménykedtem abban, hogy ez esetben is el fognak térni a képregénytől. Abraham halálának sem örültem, a karakterét, a beszólásait, a lazaságát nagyon bírtam, amikor ő lett a kiválasztott, hangosan felkiáltottam (rajtam kívül mindenki aludt itthon
), hogy "nemáár", de amikor Negan Glennre is lesújtott, kitört belőlem a sírás.
Jeff pedig úgy ahogy van zseniális. Aki olyan hitelességgel képes megformálni egy pszichopatát, hogy a képernyőn keresztül retteg tőle az ember lánya, az több, mint tehetséges és elképesztő. Őszinte leszek, sosem néztem a Supernaturalt, de Negan szerepével engem megvett kilóra.
Megérte ez a néhány hónap várakozás, most tűkön ülve várom a folytatást és próbálom feldolgozni az első részben történteket.
Jeff pedig úgy ahogy van zseniális. Aki olyan hitelességgel képes megformálni egy pszichopatát, hogy a képernyőn keresztül retteg tőle az ember lánya, az több, mint tehetséges és elképesztő. Őszinte leszek, sosem néztem a Supernaturalt, de Negan szerepével engem megvett kilóra.
Megérte ez a néhány hónap várakozás, most tűkön ülve várom a folytatást és próbálom feldolgozni az első részben történteket.
2016. október 26. 11:06
|
|
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2163 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline
|
Nem hittem volna, hogy horror és thriller rajongóként (na meg Game of Thrones fanként) valaha is ennyire ledöbbenek egy TWD részen, de most az ütő megállt bennem (haha, too soon). Zseniális színészi játék, ilyen az igazi pszichés terror!
2016. október 27. 17:24
Régóta nem kaptunk olyan évadnyitót, mint a mostani. A rész egyszerűen tökéletes, végigizgultam mikor megmutatták, hogy kik halnak meg. Glennre számítottam, de Abraham... Hát ő tényleg meglpett. Nem gondoltam volna, hogy a készítők valaha is összehoznak még egy ennyire eseménydús részt, de sikerült nekik. Azonban attól félek, hogy a folytatás már nem lesz ilyen jó.
2016. október 30. 00:23
Nos, ez a cikk újra felkavarta bennem a többnapos emlékeket. Ezelőtt még SOHA (ezt külön ki kell emelni, igen) nem maradtam fent sorozat vagy film miatt hajnalig, mert úgy voltam vele, hogy majd megnézem. De ez a rész, amire hét hónapot vártam, amire hét hónapot vártunk, na ez nem érdemelt volna plusz 19 órát. Az egész rész alatt remegett a testem, konkrétan három takaróval is rázott a hideg, gyorsabban vert a szívem, és rendesen fel voltam zaklatva. Aztán elkezdődött az, amire több, mint fél évet vártam.
Abraham halála elég brutális volt, azt kell mondjam. Hiányozni fognak a beszólásai, az, hogy mindent hétköznapian lazán kezelt, de ami talán leginkább hiányozni fog, az a Sasha-val való kapcsolata. Már éppen jól alakult minden, a babáról beszéltek, aztán bumm.
Ám, amiről igazán beszélni akarok, az Glenn halála. Az első rész óta konkrétan kedvencem (igen, már a hangja rögtön azzá tette), Steven volt, és LESZ az a fickó, aki színt visz az életembe a humorával, a kedvességével, és meg kell mondjam, hogy csodálatos ember. Amikor Negan újra lesújtott, megállt bennem az ütő. Az addig is remegő lábam kocsonyává változva dobta le magáról a tabletet, a szemembe könnyek szöktek, de nem tudtam sírni, csak bambán felszedni az eszközt a padlóról, és némán végignézni a legcsodálatosabb férfi karakter halálát, akit sorozatban megalkothattak. Az utolsó szavai pedig a legikonikusabbakká fognak válni.
Ám mégis, aki miatt zokogtam, az Maggie (no meg Sasha). Senkije nincsen. Se édesapja, se húga, se férje. Talán magányosabb, mint bármikor volt. Össze van törve, annyira, mint még sosem. De Maggie egy *szépkáromkodás* erős nő, aki ennyi tragédia és brutalitás után felállt, és arra ösztönözte Rick-et, hogy vágjon vissza Negan ellen. És én őszintén remélem, hogy ez a pszichopata állat, nevezzük nevén: Negan, aki megannyi embernek okozott fájdalmat, nem Rick, nem Daryl, és nem azáltal a Maggie által fog meghalni, akit most ismerünk, hanem azáltal, aki részekkel később lesz: Maggie, mint Hilltop vezetője által, oldalán Sasha-val, akinek szintém hatalmas fájdalmat okozott. Őszintén remélem, hogy ők ketten fognak vele végezni.
Nyugodjatok békében, Abraham Ford és Glenn Rhee. Mint azt Chris Hardwick is mondta: örökké a családunk része lesztek. Köszönjük!
Abraham halála elég brutális volt, azt kell mondjam. Hiányozni fognak a beszólásai, az, hogy mindent hétköznapian lazán kezelt, de ami talán leginkább hiányozni fog, az a Sasha-val való kapcsolata. Már éppen jól alakult minden, a babáról beszéltek, aztán bumm.
Ám, amiről igazán beszélni akarok, az Glenn halála. Az első rész óta konkrétan kedvencem (igen, már a hangja rögtön azzá tette), Steven volt, és LESZ az a fickó, aki színt visz az életembe a humorával, a kedvességével, és meg kell mondjam, hogy csodálatos ember. Amikor Negan újra lesújtott, megállt bennem az ütő. Az addig is remegő lábam kocsonyává változva dobta le magáról a tabletet, a szemembe könnyek szöktek, de nem tudtam sírni, csak bambán felszedni az eszközt a padlóról, és némán végignézni a legcsodálatosabb férfi karakter halálát, akit sorozatban megalkothattak. Az utolsó szavai pedig a legikonikusabbakká fognak válni.
Ám mégis, aki miatt zokogtam, az Maggie (no meg Sasha). Senkije nincsen. Se édesapja, se húga, se férje. Talán magányosabb, mint bármikor volt. Össze van törve, annyira, mint még sosem. De Maggie egy *szépkáromkodás* erős nő, aki ennyi tragédia és brutalitás után felállt, és arra ösztönözte Rick-et, hogy vágjon vissza Negan ellen. És én őszintén remélem, hogy ez a pszichopata állat, nevezzük nevén: Negan, aki megannyi embernek okozott fájdalmat, nem Rick, nem Daryl, és nem azáltal a Maggie által fog meghalni, akit most ismerünk, hanem azáltal, aki részekkel később lesz: Maggie, mint Hilltop vezetője által, oldalán Sasha-val, akinek szintém hatalmas fájdalmat okozott. Őszintén remélem, hogy ők ketten fognak vele végezni.
Nyugodjatok békében, Abraham Ford és Glenn Rhee. Mint azt Chris Hardwick is mondta: örökké a családunk része lesztek. Köszönjük!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: