Készen állsz egy különleges utazásra a szörnyetegek világába? Hallgasd meg a TWICE újdonságát és kezdődjék a kirándulás!
A teljes cikkhez kattints ide!
Megjelent a TWICE halloweeni újdonsága
2016. október 24. 04:46
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
2016. október 24. 07:08
Hát ez nagyon jó lett
Az első dal ahol Sana hangja tetszik. Dahyun meg abban a nyuszi cuccban nagyon aranyos xD Nayeon tökéletes,mint mindig. Jól áll neki ez a rövidebb haj. Chaeyoung meg igazán kaphatna több szöveget
2016. október 24. 12:18
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Nekem a dal első hallásra nem nyerte el a tetszésemet, nem olyan fülbemászó, mint a Cheer Up vagy a Like ooh ahh. Viszont a klip nagyon klassz, tetszik, hogy itt is mindenki kapott egy külön szerepet, és mindenki fókuszba kerül. Nayeon részei a kedvenceim, de Sanának pl baromi jól áll ez a badass karakter.
2016. október 24. 13:38
|
|
Toffifyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.27. Hozzászólás: 416 Csatolások: 0 Azonosító: 254314 offline
|
Áhh...oda vagyok érte meg vissza!Imádom, akárcsak ezt az őszt.Az összes kedvencem combackkelt és mindenki tökéletes dalokkal, klippekkel, koncepciókkal tért vissza.Büszke vagyok ismét a lányokra, gyönyörűek, ügyesek és tehetségesek.
(Előre láthatóan nagy kedvencem lesz a "Next Page"
)
2016. október 24. 14:04
Még a Like ooh ahh idején szerettem őket. Aztán a Cheer up-ot is a sokadik hallgatás után valahogy elviseltem. De ez...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: