Nekem a fő kedvencem a felsoroltak közül Katy és Hermione. A "kimaradtakból" pedig nagyon szeretem Penryn-t az Angelfall-ból, Dez-t az Érintésből, Allison-t A halhatatlanság szabályaiból, Yelena-t a Méregtanból és Cara-t az Aliented-ből ^^
Íme az 5+1 legnépszerűbb főhősnő a könyvekben
2016. október 23. 16:38
Fú, nagyon féltem, hogy bekerül az élvonalba Bella az Alkonyatból meg Tessa a Pokoli szerkezetekből
Szerencsére alaptalan volt
Nekem a fő kedvencem a felsoroltak közül Katy és Hermione. A "kimaradtakból" pedig nagyon szeretem Penryn-t az Angelfall-ból, Dez-t az Érintésből, Allison-t A halhatatlanság szabályaiból, Yelena-t a Méregtanból és Cara-t az Aliented-ből ^^
2016. október 24. 16:48
Jó cikk lett.
Nekem Hermione a nagy kedvenc, de Katniss-t is szeretem, megérdemlik a dobogó felső fokait.
2016. október 24. 22:09
Én valahogy nem vagyok főhősnő párti. Női karakterek terén inkább a mellékszereplők szoktak szimpatikusabbak lenni.
A cikk megint csak felderített, hisz könyvek témakör jöhet minden mennyiségben
A cikk megint csak felderített, hisz könyvek témakör jöhet minden mennyiségben
2016. november 02. 07:07
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Lehetek őszinte?
Egyiket se ismerem:D
(Max Hermione)
Egyiket se ismerem:D
(Max Hermione)
2016. november 02. 18:40
Idézet (Eviii27 @ 2016.11.02. 18:28)
Katy és Clary mit keres itt? :"D
Népszerűek.
2016. november 02. 21:42
|
|
BeatlesFan9új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.06. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 253794 offline
|
Hermione
2017. augusztus 23. 10:40
|
|
BeatlesFan9új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.06. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 253794 offline
|
Hermione és Arya
(Egyébként az George R. R. Martin: A tűz és jég dala sorozat, nem pedig Trónok harca, mert az csak az első része a könyvsorozatnak
)
(Egyébként az George R. R. Martin: A tűz és jég dala sorozat, nem pedig Trónok harca, mert az csak az első része a könyvsorozatnak
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.

0 felhasználónak tetszik: