Starity

Lee Jun Ki szomorú, hogy rosszul teljesít az új sorozata

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. október 23. 13:17 #1
- törölt felhasználó -    
A dél-koreai színész-énekes nem rég a Singles magazinnak adott interjúban mesélt karrierjéről és jelenleg futó sorozatáról.
A teljes cikkhez kattints ide!
2016. október 23. 13:43 #2
- törölt felhasználó -    
Tény, hogy Koreában gyengén teljesít, de a környező országokban már rég túllépte az egymilliárdnyi nézőszámot.
2016. október 23. 13:48 #3
Lakreen.
Lakreen.
ELF o(≧∀≦)o

StátuszI guess the more you get to know about love, you only become worse. - Tablo
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1782
Csatolások: 132
Azonosító: 145693
Az egy dolog, hogy Koreában nem annyira népszerű sorozat, viszont Kínában, az USA-ban, és szerintem itt is jelenleg a legnézettebb koreai sorozat.
Tökéletes választás minden színész a szerepére, a történet is fenomenális. Számomra is kedvenc lett a most futóak közül.
Nincs oka szomorúnak lennie Junkinak. smileeee.gif
2016. október 23. 13:55 #4
Elody
Elody
Einzelgänger
Hozzászólás: 9489
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
én ugyan nem tudom, mi a helyzet koreában, de nemzetközüleg nagyon nagyon népszerű ez a dráma, főleg baekhyun miatt ugye, és exo rajongó márpedig rengeteg van. más kérdés, hogy ezzel a koreai színészek valóban kitörölhetik a s.ggüket úgymond, elvégre az illegálisan, nem ázsiai fanok által való letöltések nem sok pénzt hoznak a konyhára és a hype addig úgysem jut el, márcsak a nyelvbeli különbségek miatt sem :/

én még nem kezdtem bele, rengeteg a spoiler és kb az egész tartalmát tudom már, de ha sok szabadidőm lesz lehet belenézek.
2016. október 23. 14:19 #5
ciel
ciel
Carat
Hozzászólás: 2897
Csatolások: 0
Azonosító: 163123
Sajnálom, hogy Dél-Korea átaludja ezt a sorozatot, mert egyébként nagyon jó.
2016. október 23. 15:09 #6
- törölt felhasználó -    
Szegénykémnek évek óta nem sikerült olyan sorozatban szerepet vállalnia, ami a top nézett sorozatok közé emelte volna...
A nézettség mindig elég lutri sajnos, ezúttal a KBS2 a Moonlight Drawn by Clouds-al megcsinálta a szerencséjét és az SBS-től halott ötlet volt egy napra és idősávba tennie... Sajnos az nem megoldás, hogy bele teszünk pár idolt, mert az nem biztos, hogy jó végkimenetelhez vezet a magas nézettség még nem biztos, hogy egyenesen arányos a tartalommal. sleep.gif
Én már akkor nagyon vártam a sorozatot, amikor kiderült, hogy az IU - Lee Jun Ki - Kang Ha Neul hármas szerepet vállalt és kb májustól teljesen lázban tartott és alig vártam. Pont emiatt ez volt az első sorozatom, amit ha kisebb csúszásokkal, de a magyar fordításokkal együtt követek és nem bántam meg. Egy csodálatos sorozat, aranyos történettel és briliáns alakítással a színészek oldaláról.
Engem nem érdekel a nézettségi mutató, mert az úgy is csak az aktuális agyonsztárolt delikvensek vagy egy idolokkal teli nyomott, de nulla háttértartalommal rendelkező sorozatok kapják meg...
Csak azt sajnálom, hogy Jun Ki egy picit biztos magát is felelőssé teszi, mert ő a vezető színész, de remélem inkább hisz a kritikusoknak, akik megérdemelten dícsérik az alakítását.
Aztán remélem 2017-ben nem csak a Kaptárban láthatom őt, hanem talál egy elfogadható szövegkönyvet és újra megcsillogtatja csodálatos tehetségét.
heart.gif Lee Jun Ki heart.gif
2016. október 23. 16:05 #7
Lianda
Lianda
♥♥ chingu ♥♥

Státusz✿"세상은 거울과 같다. 네가 침을 뱉고 욕을 하면, 세상도 그대로 침을 뱉고 욕을 퍼붓는다."✿
Hozzászólás: 1472
Csatolások: 373
Azonosító: 233579
Én nem tudom mi a helyzet koreában de ide haza biztos sok rajongója van a sorozatnak. Csak azt sajnálom hogy Lee Jun-Gi egy picit biztos magát is felelőssé teszi mert ő a vezető színész de remélem inkább hisz a kritikusoknak akik megérdemelten dicsérik az alakítását. smileeee.gif
<3 Lee Jun-Gi <3
2016. október 23. 17:26 #8
- törölt felhasználó -    
Sajnálom, szegény. sad.gif
2016. október 23. 22:27 #9
LYDIA.LoVe.
LYDIA.LoVe.
új tag

Státuszi don't wanna be like that--
Hozzászólás: 99
Azonosító: 243382
Phf..mérgelődni sincs erőm, de mindegy. Életemben nem láttam jobb sorozatot szóval nagyon nagyon sajnálom, amiért (az elmondottak szerint) koreában nem úgy kezelik, ahogy azt kellene.sad.gif
2016. október 24. 19:53 #10
AnnaZriinyi
AnnaZriinyi
underworld shooter♦

StátuszAbsque pugna non est victoria.«
Hozzászólás: 1951
Csatolások: 16
Azonosító: 239228
Én is sajnálom őt. Nem kéne így magára vennie és nem kéne magát hibáztatnia, mivel jól alakít.
2016. október 24. 21:17 #11
Hana-chanxX
Hana-chanxX
.ɪᴅσʟ ♕

Státuszʏσᴜ cᴀɴ’ᴛ sᴛσᴘ ᴍᴇ ʟσvin’ ᴍʏsᴇʟғ
Hozzászólás: 3402
Csatolások: 265
Azonosító: 239786
Sajnos nem mondok el nagy újdonságot azzal, hogy a sorozatokat (sőt, nem csak azokat) nem mindig igazságosan ítélik meg. Mármint valami azért lesz csak népszerű, mert telepakolják hírességekkel, de maga a sztori zokni. :\ Azért sajnálom, mert sokan megérdemelnék az elismerést, mivel tényleg felmutatnak valamit.
2016. október 27. 11:27 #12
KimChanHyun6
KimChanHyun6
új tag

StátuszK-POP Rajongó.
Hozzászólás: 83
Csatolások: 2
Azonosító: 260542
Sajnálom mert nagyon tetszik.
2017. július 16. 11:22 #13
JOLCSI
JOLCSI
új tag
Hozzászólás: 1
Azonosító: 265472
Én egyenesen IMÁDOM Lee Jun Kit, az összes filmjét és sorozatát láttam, és mindben imádtam. Ez a sorozat a leszebbek egyike, amit valaha láttam. A dalbetétek pedig annyira szépek, olyan meghatóak, hogy oh...! Én az utolsó rész után is még 3 napig sírtam, annyira szíven ütött! Felesleges szomorkodnia, és a magát hibáztatni, szerintem ebben a sorozatban volt talán a legjobb!!!
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok