A párizsi rablás után ismét színpadra állt Kanye West, ahol egykori barátjáról, Jay-Z-ről is panaszkodott.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kanye West és Jay-Z már nem barátok: kiöntötte a lelkét a színpadon a rapper
2016. október 22. 15:41
Szerintem az is közrejátszik ebben ,hogy Beyoncé és Kim nem nagyon bírják egymást.
2016. október 22. 15:59
|
|
Coreline» FETISH « |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.11. Hozzászólás: 2240 Csatolások: 0 Azonosító: 256979 offline
|
Hát Jay Z szerintem nem utálja Kanyet,vagyis legalábbis régebben nem utálta,hiszen nagyon sok kép,és közös számok is arról árulkodnak hogy ők ketten tényleg igazi barátok voltak..
És szerintem vannak még most is..
De mindenkinek meglehet a maga baja,biztos Jay is mostanság nagyon elfoglalt,ezért nincs ideje rá.
De mindenkinek meglehet a maga baja,biztos Jay is mostanság nagyon elfoglalt,ezért nincs ideje rá.
2016. október 22. 16:15
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Hát, nem tudom, hogy ennek a névtelen forrásnak mennyi igaza van.
2016. október 22. 16:25
Persze, mert Jay-Z nem lehet elfoglalt. Szánalmas ez a Kanye, csak nyafogni tud.
2016. október 22. 17:30
|
|
Forever208visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.06. Hozzászólás: 220 Csatolások: 0 Azonosító: 255450 offline
|
Szavy azert mert mind ket cikket ugyan az irta bar en se ertem mjnek van rajtunk
2016. október 22. 20:07
|
|
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline
|
Hmm Jay-z-nek a képen milyen sárgák a fogai.
2016. október 22. 20:11
Csatlakoznék szavy-hoz, én sem értem, miért van korona a fejükön.
Egyébként csak én tartom rosszul megfogalmazottnak azt a részt, hogy "nagyon megbántva lehet"?
A másik hozzáfűznivalóm pedig az utolsó mondattal kapcsolatos. Aucs? Halljuk, ahogy darabokra tört a szíve? Nem akarok kötekedni, de úgy tudtam, a cikkeknek objektívnek kell lenniük, és nálam ez már a szubjektivitás felé hajlik.
Egyébként csak én tartom rosszul megfogalmazottnak azt a részt, hogy "nagyon megbántva lehet"?
A másik hozzáfűznivalóm pedig az utolsó mondattal kapcsolatos. Aucs? Halljuk, ahogy darabokra tört a szíve? Nem akarok kötekedni, de úgy tudtam, a cikkeknek objektívnek kell lenniük, és nálam ez már a szubjektivitás felé hajlik.
2016. október 23. 00:23
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12633 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (szavy @ 2016.10.22. 16:00)
Engem csak az érdekelne, hogy miért van korona a fejükön? A Little Mixes csaj fején is van a másik cikkben. 
Ne kérdezz olyat, amire nincsen értelmes válasz vagy magyarázat.
Ezt a kényvesztet így a bulváron keresztül sem lehet elviselni, nemhogy személyesen. Sajnáltatja magát, hogy nem kérdezi meg tőle, hogy hogyan van a rablás után? Hát bazze, ha valakit meg lehetne erről kérdezni, az nem ő, hanem Kim.
2016. október 23. 09:45
Azért az túlzás, hogy ki nem állhatja Kanye-t szerintem, viszont ha a rablásról valakit meg lehetne kérdezni, az nem Ő, hanem Kim.
2016. október 23. 10:54
|
|
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline
|
Ez az egész olyan mintha szakítottak volna
2016. október 24. 09:24
|
|
I Love Paris |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.24. Hozzászólás: 600 Csatolások: 0 Azonosító: 164330 offline
|
Kanye egy kiállhatatlanul tenyérbemászó figura. Megalomán, közben meg hallgathatatlan dalokat készít, de mik ezek a kisovis rajzocskák meg koronák?
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!

0 felhasználónak tetszik: