Trónfosztást végzett a Little Mix új kislemeze, a Shout Out To My Ex: kiütötte James Arthurt az első helyről.
A teljes cikkhez kattints ide!
Első helyen debütált a Little Mix
2016. október 22. 16:18
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Nem rossz szám.
2016. október 22. 16:43
Gureka10,teljesen igazad van.Nagyobb érdek lenne ha nem egy ember meggyalázásával érték volna el ezt.
2016. október 22. 16:43
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Sikerült. Nagyon örülök nekik. A szám es a klip is tökéletes lett.
(Ohmm, az idiota kommentek elkerülése végett, nem csak Zaynike az egyetlen ex pasi.. Nem kell pont őt kiemelni)
(Ohmm, az idiota kommentek elkerülése végett, nem csak Zaynike az egyetlen ex pasi.. Nem kell pont őt kiemelni)
2016. október 22. 16:58
Gureka10 nehogy már még Zaynt kezdjük el sajnálni... Egy bunkó paraszt volt és nagyon is megérdemli hogy "meggyalázzák". Amúgy meg elmondták hogy nem csak Zaynről szól hanem az összes exről, és egyébként meg Zayn is írt számot Perrieről úgyhogy nem értem miért kell ezzel jönni hogy a lányok gyalázzák meg zaynt...
2016. október 22. 17:54
Arianator_R,érdekes módon Zayn kussba tudott maradni,egyik számát se reklámozta úgy hogy hello srácok,ezzel a számmal az exemnek vágok vissza(Már ha így is lenne,mivel Zayn SOHA nem mondta hogy bármelyik száma is Perrieről szólna,az hogy a mixereknek ez a véleménye nagyon sajnálatos).Szánalmas,hogy csak ezzel tudják eladni magukat,a sárdobálással,1 éve abból élnek hogy egy embert aláznák és Perrieke sajnáltatja magát(Igen,Zayn meg a One Directiont piszkálja,de a fiúkra soha nem szól egy rossz szót sem,csak a managmentre van/volt kiakadva.)De egy kapcsolatba két ember kell,nem hiszem hogy az egész szakítás Zayn miatt volt,arra érdekes módon semelyik mixer nem gondol hogy Perrie esetleg valami olyat csinált amivel kiakasztotta Zaynt? #zquad
2016. október 22. 18:24
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Idézet (arianator_R @ 2016.10.22. 16:58)
Gureka10 nehogy már még Zaynt kezdjük el sajnálni... Egy bunkó par*szt volt és nagyon is megérdemli hogy "meggyalázzák". Amúgy meg elmondták hogy nem csak Zaynről szól hanem az összes exről, és egyébként meg Zayn is írt számot Perrieről úgyhogy nem értem miért kell ezzel jönni hogy a lányok gyalázzák meg zaynt...
Látom, te is, és a másik felhasználó is, pont a leglényegtelenebb információt sikerült kiszednetek a mondandómból.. ehhez is csak gratulálni tudok. Remélem egyszer csak megértitek majd, h nem azzal van a baj, hogy Zayn az, hanem maga az, hogy ezt a nagy sikert egy dallal érték el, ahol a volt exüket gyalázzák meg. Akiket elvileg szerettek. Én sose beszélek így a volt barátomról, pedig megtehetném.
2016. október 22. 18:33
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Szerintem remek dal de nem hiszem,hogy ez a dal csak Zaynről szólna, és ezt a lányok is közölték már...nyilván róla is szól,hiszen ő is egy ex, a többi között, ezt semmi értelme nem lenne tagadni
2016. október 22. 19:17
Unom már ezeket a nagy zayn fanokat akik kb max 16 évesek. unalmasok vagytok már minden cikk alá ugyan azt tudjátok csak írni...és annyira belegondoljátok a dolgokat szerintem...már nem azért de ha megcsalnak és ilyen aljas módon szakítanának velem hát kösz nem tudnék szeretettel gondolni az adott személyre.
2016. október 22. 19:25
|
|
Loreen.jeed |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.15. Hozzászólás: 3628 Csatolások: 314 Azonosító: 254798 offline
|
MEGÉRDEMLIIK TELJES MÉRTÉKBEN.
Igazából, más már nem mondok mert rohadtul elegem van ebből a gyerekes Zaynes témából, mert mindig ha valami cikket felraknak az LMről akkor tuti min.1-2 komment Zaynről fog szólni..Már rohadt unalmas, és szánalmas ez szerintem.
Igazából, más már nem mondok mert rohadtul elegem van ebből a gyerekes Zaynes témából, mert mindig ha valami cikket felraknak az LMről akkor tuti min.1-2 komment Zaynről fog szólni..Már rohadt unalmas, és szánalmas ez szerintem.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: