A magyar szépség nemrégiben meglepte rajongóit, ugyan is jól megszokott barna haját rózsaszín fürtökkel keverte.
A teljes cikkhez kattints ide!
Frizurát váltott Palvin Barbara
2016. október 22. 14:12
2016. október 22. 14:20
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Szeretem Barbit, de féltékeny soha nem voltam rá...máig... Nem hiszem el, hogy Neels Visserrel lógott, ahj
2016. október 22. 14:41
|
|
Sütikexddvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.25. Hozzászólás: 417 Csatolások: 0 Azonosító: 255101 offline
|
Nos nem ertem h miert valtott frizurat mikor ugyan olyan csak a vege halvany rozsaszin ami alig latszik nem mellesleg 2-3 eve ki ment a divatbol ahoz kepest h modell ezt tudnia kene...Meg nezznek egy olyan kepet amin nincs 2000kg vakolat es nincs agyon szerkesztve ....az utcan nok szazai szaladgalnak akik szebbek mint Barbi . ..10 ev mulva senki se fogja tudni a nevet mivel ki oregedik a szakmabol es hath a csaj nem egy Cindy Crawford ...... '-'
2016. október 22. 14:53
|
|
Honeythiefúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.24. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 259228 offline
|
Sütikexdd teljesen egyetértek veled
végre valaki.
2016. október 22. 15:04
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Miért ment volna ki a divatból? Sok emberen látni az omre stílust, és szerintem meg nagyon jól áll neki, mint minden eddig. Szerintem itt nem csak a szépség számít, hanem az, hogy ki hogy ért a dolgához. Vannak a foltos modellek, és ők is sikeresek(nem bántásból mondom). Szerintem akik ilyeneket írnak, csak irigykednek arra, amit ő elért, és amit ők SOHA NEM FOGNAK!!
2016. október 22. 15:18
|
|
Sütikexddvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.25. Hozzászólás: 417 Csatolások: 0 Azonosító: 255101 offline
|
Selena Gomez Fan 2 nem akarok vitaba keveredni tudom h a kommented nekem szolt DE tudom soha nem leszek olyan hires mint Barbi es nem vagyok irigy ra mert nekem nem szep Barbi es miert is lennek ra irigy ?! Tudod masnak onerobol kell mindent meg szerezznie neki meg csakaz olebe hult minden ezert nem birom mivel 2 dolog kel hogy valaki hires modell legyen sok penz es es befolyasos ismerosok...vagy nagyon szepnek lenni es magasnak sovanynak Barbira csak a sovany jellzot tudnam mondani mivel o 172 vagy 173 cm pontosan en sem tudom igy ha nem ismertek volna senkit aki beraktva volna modellnek nem lenne az mivel alacsony ...
2016. október 22. 15:45
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Jól áll neki, de én nem a rózsaszínt választottam volna..
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: