A Keeping Up With The Kardashians sztárja ma ünnepli 36. születésnapját, ez alkalomból pedig elhoztunk néhány inspiráló, jókedvre derítő és megmosolyogtató idézetet tőle.
A teljes cikkhez kattints ide!
18 inspiráló idézet Kim Kardashiantól
2016. október 21. 14:28
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. október 21. 14:47
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Mindig ugyanazt fújja szegény...
Ő mennyire szerethető, ez az átkozott média tehet mindenről, főleg arról, hogy ennyien nem kedvelik. Minden bizonnyal ő semmit nem csinált rosszul, már-már úgy él, mint egy szent.
Ő mennyire szerethető, ez az átkozott média tehet mindenről, főleg arról, hogy ennyien nem kedvelik. Minden bizonnyal ő semmit nem csinált rosszul, már-már úgy él, mint egy szent.
2016. október 21. 15:50
|
|
prettyll18Infinity |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.13. Hozzászólás: 2077 Csatolások: 3163 Azonosító: 253165 offline
|
Idézet
9. Azt az üzenetet közvetítem, hogy légy önmagad, de mindig hozd ki belőle a legjobbat!
Persze, majd el is hiszem, azért ez az ő szájából nagyon röhejesen hangzik. Nem, soha nem fogom ezt a nőt kedvelni.
2016. október 21. 17:34
Mamám.... az első néhányat még úgy oké, elolvastam. De a "keményen dolgozom" után azonnal kinyomtam, mert ez a nőszemély egy kész csődtömeg, attól függetlenül hogy ki van nyalv.... festve a körme.
2016. október 21. 18:15
|
|
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline
|
Amit az apujával kapcsolatban mondott az aranyos volt,de van egy-két dolog ami elég viccesen hangzik az ő szájából
2016. október 21. 19:12
|
|
Madney Katyoncéúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.04. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 253723 offline
|
Boldog Születésnapot Kim!
Kim nagyon jó érzékkel rendelkezik az üzleteléshez és médiához. Ő ebben tehetséges. Nagyon sokan (itt is ) utálják. Nem értem. Lehet első benyomásod és ezt tiszteletben is tartom, de amíg nem ismered meg szemtől szembe addig nem mondd hogy utálod. Valószínű akik utálják azok egyátalán nem ismerik Kimet. Én se ismerem teljesen sőt. De én tudok róla annyit hogy meg állapítsam ő egy jó ember. Most nem akarok világot váltani ezzel,de amíg nem ismered ne mondd hogy utálod. És ha meg is ismered és akkor se szimpatikus akkor meg miért kell minden 2. róla szóló cikkhez odaírni hogy utálod? A véleményed tartsd meg magadnak, mert valószínű neked se esik jól ha a te kedvenced leszólják.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: