5+1 álompasi, akiket könyvekben ismertünk meg
2016. október 22. 18:21
|
|
MesiHealy24új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.19. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 257232 offline
|
Innen Jace-t szeretem leginkább ♥♥
2016. október 22. 19:08
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Idézet (BLulu88 @ 2016.10.22. 18:14)
ciel: Attól még hogy te csak Peetát ismered nem kellene csak őt mondanod álompasinak sztem xD
Ki mondta, hogy csak őt ismerem? Gideont nem ismerem a listából egyedül, az összes többi könyvet olvastam. És öhm, minden jogom megvan hozzá, hogy EBBŐL a listából Peetát mondjam álompasinak.
2016. október 22. 19:36
Idézet (Finító @ 2016.10.22. 19:34)
Még jó hogy Will nem is az Akadémián tanul hanem az Intézetben...de se baj
Már egy korábbi kommentben is elnézést kértem a hibáért, nem olvastam a sorozatot, és én így találtam meg.
2016. október 22. 20:36
|
|
Amanda Parkervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.13. Hozzászólás: 342 Csatolások: 0 Azonosító: 183375 offline
|
Cortez és Gideon <3
2016. október 22. 21:06
|
|
Vilu459 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.30. Hozzászólás: 557 Csatolások: 0 Azonosító: 233969 offline
|
Cortez!!! <3 WOW, csupa nagy betűvel! :DDD
De a cikknek ez a része nem tetszik, úgy állítja be Cortezt, mintha valami nagyra törő, beképzelt srác lenne, Reni sem a gazdag szülei miatt szeretett bele... Plusz szerintem bizonyos értelemben nincsenek is szülei.
De a cikknek ez a része nem tetszik, úgy állítja be Cortezt, mintha valami nagyra törő, beképzelt srác lenne, Reni sem a gazdag szülei miatt szeretett bele... Plusz szerintem bizonyos értelemben nincsenek is szülei.
2016. október 22. 23:04
Ebből a felhozatalból 4 személyt (egyenlőre) nem ismerek.
Cortezt én sosem szerettem, egyszerűen nekem teljes mértékben unszimpatikus volt a karaktere és azokat a dolgokat amiket Renivel tett nem tudom lenyelni. Hol szereti,hol ne, hol beszélget vele, hol letolja. Oké kamasz meg gyerekes nem tudja kifejezni az érzéseit, de egyszerűen akkor is.
Peeta Mellarkot pedig abszolút idegesítő karakternek találtam. A trilógia nagy részében nem tudtam eldönteni, hogy akkor most ő a pasi vagy Katniss. Finncik Odair szerinte sokkal jobb pasi.
Cortezt én sosem szerettem, egyszerűen nekem teljes mértékben unszimpatikus volt a karaktere és azokat a dolgokat amiket Renivel tett nem tudom lenyelni. Hol szereti,hol ne, hol beszélget vele, hol letolja. Oké kamasz meg gyerekes nem tudja kifejezni az érzéseit, de egyszerűen akkor is.
Peeta Mellarkot pedig abszolút idegesítő karakternek találtam. A trilógia nagy részében nem tudtam eldönteni, hogy akkor most ő a pasi vagy Katniss. Finncik Odair szerinte sokkal jobb pasi.
2016. október 23. 10:01
|
|
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline
|
Az egy dolog, hogy Cortez diplomata szülők gyermeke, de ne állítsátok be úgy, mintha annyira pozitív lenne, mert a könyvben végig utálta őket, és nem akart tőlük függni.
2016. október 23. 19:05
|
|
DorinaddAlways |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.07. Hozzászólás: 1937 Csatolások: 0 Azonosító: 259598 offline
|
Cortezt nem bírtam. A Szent Johanna gimit elkezdtem olvasni de kb. az 1. résznek az egy negyedénél leraktam, mert Reni uncsi, Virág hülye, ráadásul ez a bizonyos Reni szídta a lovakat és a lovassportokat, és én a nagy lóimádó, ennél felhúztam magam. Ráadásul a gonosz szereplő, a Kinga, tök szimpi csaj és 100%-ban azonosulni tudtam vele.
2016. október 23. 19:08
|
|
DorinaddAlways |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.07. Hozzászólás: 1937 Csatolások: 0 Azonosító: 259598 offline
|
És hiányzik Michael Moscowitcz A neveletlen hercegnő naplójából.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.