Klippremier: Little Mix – Shout Out to My Ex
2016. október 22. 10:43
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
A dal kicsit unalamas és nekem kissé sablonos is; de a klip megnyerő.
2016. október 22. 11:02
Örülök hogy vannak olyanok akik még normális hangnemben eltudják mondani a negatív véleményüket anélkül hogy bárkit szidnának flegmáznának és feszültséget keltenének.Annyira látszik az írásotokból hogy milyen értelmi szinten vagytok de tényleg.
2016. október 22. 11:04
Csajos klipp lett, de a számot nem tartom olyan erősnek továbbra sem.
2016. október 22. 11:21
|
|
Selzleighade™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 4450 Csatolások: 138321 Azonosító: 155975 offline
|
Az egyik új kedvenc klipem a lányoktól
A számot még mindig imádom, a klip pedig nagyon ütősre sikeredett
Szerintem felesleges minden cikkbe beleírni Zaynt, mert úgyis csak az lesz, hogy a sok okostojás Zayn fanocska jön ócsárolni a lányokat és azokat, akik normális hangvételben próbálják védeni őket
Szerintem felesleges minden cikkbe beleírni Zaynt, mert úgyis csak az lesz, hogy a sok okostojás Zayn fanocska jön ócsárolni a lányokat és azokat, akik normális hangvételben próbálják védeni őket
2016. október 22. 16:09
|
|
nemérdekelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.28. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 255195 offline
|
Engem valamiért hihetetlenül idegesít a klip. Nem tudom pontosan ,hogy az elnagyolt mozdultok a felesleges riszák és picsa rázások vagy az idegesítő artikulálás teszi de nem tetszik. A szám egynek elmegy, nem fogja megváltani a világot de egész fülbemászó és élvezhető
2016. október 22. 18:00
|
|
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline
|
Szánalom tető foka level: Little Mix.
Persze már túl van rajta..Nem tudom ,de ez a Perrie úgy éli meg a szakítást (vagy a szakításokat) mint valami komolyan traumát. Pl: mintha valami pszichopata lemészárolta volna a családját..
Ideje ha túl tenné magát ezen ha folyton ezen jár az esze és kedves társaivsal továbbra is Zaynnek fognak beszólogatni ,akkor nem lesznek elorébb. Pláne ,hogy Zayn rég boldog Gigivel szal magasról sz*rik rájuk.
Persze már túl van rajta..Nem tudom ,de ez a Perrie úgy éli meg a szakítást (vagy a szakításokat) mint valami komolyan traumát. Pl: mintha valami pszichopata lemészárolta volna a családját..
Ideje ha túl tenné magát ezen ha folyton ezen jár az esze és kedves társaivsal továbbra is Zaynnek fognak beszólogatni ,akkor nem lesznek elorébb. Pláne ,hogy Zayn rég boldog Gigivel szal magasról sz*rik rájuk.
2016. október 22. 18:07
|
|
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline
|
Idézet (khalifa @ 2016.10.21. 22:22)
Már kezdem érteni Zayn miért dobta Perriet.
Ez az egész imázs esetleg farsangra 10 éveseknek elmegy. De, ha még mindig nem tudja feldolgozni a történteket menjen pszichológushoz.
Igazad van! Nagyon gyerekes ez az egész! Ráadásul már több mint egy éve történt.
Mondjuk Perrie már beszólt egy olyat ,ami kb. ugyan az a szint mint a "Nem tudtál kielégítenni" a Mónika Showból.
2016. október 22. 18:41
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Miss.Vicious, nem értek egyet, jegyesek voltak és éveken át egy pár, ezt egy év alatt nem lehet elfelejteni,főleg úgy ha Zayn felé a szerelme nem múlt el, csak Zayn szeretett bele másba, s Perievel egy sms-ben szakított. Azért megnézném te ezek után hogyan reagálnál
A szám pedig szerintem nagyon jó lett
2016. október 22. 19:11
|
|
Miss.Vicious |
|
Idézet (anzi7 @ 2016.10.22. 18:41)
Miss.Vicious, nem értek egyet, jegyesek voltak és éveken át egy pár, ezt egy év alatt nem lehet elfelejteni,főleg úgy ha Zayn felé a szerelme nem múlt el, csak Zayn szeretett bele másba, s Perievel egy sms-ben szakított. Azért megnézném te ezek után hogyan reagálnál
A szám pedig szerintem nagyon jó lett 
Ez igaz! Nem azzal nem értek egyet ,hogy ez fáj neki ,hanem azzal ,hogy beszólogatnak neki stb.. Így nem lehet túl lépni csak rosszabb lesz! És mit oldannak meg ezzel? Semmit.
Az ,hogy sms-ben szakított vele nem nagyon hiszem el. Hiszen szerette Perriet még tetkót is csinált róla!
+ Ahhoz ,hogy egy kapcsolat tonkre menjen két ember kell. Ha normális a kapcsolat rá nézne a pasik más csajra.
De az ,hogy mi tortént valójában azt se te se én nem tudjuk hiszen nem is ismerjuk oket nem is voltunk ott ,hogy tudjuk mi romlott el koztuk pontosan mi tortént stb..
A cikkeknek meg nem mindíd kell igazat adni mert a legtobbjuk hazugság. Ennyi erovel bárki azt mond ,amit ,akar és mi csak találgathatunk ,hogy igaz-e vagy sem aztán lehet azaz igazság ,amire azt mondjuk ,hogy hazugság!
Én csak annyit mondok ne szólogasson be neki azzal csinálhat jobbat pl: ami boldoggá teszi. Az ,hogy beszólogat csak eszébe jutassa a rossz emlékeket!
2016. október 22. 20:26
|
|
Csillámpóni56új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.12. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 224163 offline
|
Ok, én vagyok az egyetlen akinek Elle King- Exes and Ohs-ja jtu eszembe a klipröl???
2016. október 22. 21:14
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
volt idő mikor szerettem a lányokat, a legelső pár számuk szerintem még mindig baromi jó, pl a wings vagy a dna de ezt már az első fél perc után kikapcsoltam...nagyon gyerekes és sablonos témája van, 20 kiló smink van rajtuk és a dal sem fogott meg :/
2016. október 23. 10:58
|
|
Coreline» FETISH « |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.11. Hozzászólás: 2240 Csatolások: 0 Azonosító: 256979 offline
|
Nekem nagyon tetszik a klip,de zene téren hallottam már tőlük jobbat is..
Ráadásul ez a "járassuk le Zayn Maliket és a többi exeinekt"-dolog nekem nagyon nem tetszik..Kicsit olyan mintha a lányok kezdenének átmenni Taylor Swiftbe...
Ráadásul ez a "járassuk le Zayn Maliket és a többi exeinekt"-dolog nekem nagyon nem tetszik..Kicsit olyan mintha a lányok kezdenének átmenni Taylor Swiftbe...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: