Klippremier: Little Mix – Shout Out to My Ex
2016. október 21. 18:23
Abbey Wolf,semmi bizonyíték nincs rá,hogy Zayn bármelyik dala is Perrieről szólna,ő nem reklámozta ilyennekkel.Egyébként Zayn nem a One Directionos fiúknak szól be,hanem a managementnek.One Directionnak lehet vége,lehet nem,de honnan veszed hogy a Little Mix-szel nem ugyanez lesz?
2016. október 21. 19:03
Zita Krajner azért a She don’t love me és az It's you azért elég gyanús..
2016. október 21. 19:09
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Mi kommentek ezek már megint??
szeretem amikor valaki okoskodik. Értem rád Forever208: nem áll jól a flegma stílusod. Fogadd el , te is, hogy nem mindenki szereti Zayni Malikot;) ezvan.
2016. október 21. 19:12
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Ohh. És egy kérdés. Hany évesek vagytok , hogy a "kaki" szót használjátok ?grat. asszem ezen meghaltam. Omg
1 felhasználónak tetszik:
mikaelah
2016. október 21. 19:12
|
|
Seli Stoneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.04. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 255421 offline
|
Csak szerintem hasonlít a díszlet a One Direction Steal My Girl klippjének díszletére?
2016. október 21. 19:19
Emlékszem, múltkor Twitteren trend volt a #ShoutOutToMyEx, egy csomóan meg nem hitték el, hogy nem a volt párjukkal kell ordibálniuk.
2016. október 21. 20:15
Nekem egy kicsit unalmas a klipp, de nagyon szépek a lányok. ♡
2016. október 21. 20:24
|
|
snoppy04új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.07. Hozzászólás: 90 Csatolások: 0 Azonosító: 255473 offline
|
A pillowtalk meg a tobbi hol szol perrikerol? Ha meg rola szol akkor se reklamozza de a little mix zaynel reklamozza a szar szamat de igy is ugyis rossz! Nem irok ekezettel mert nektek nem tetszik
2016. október 21. 20:33
Foxgirl,szerintem is elég gyanús számok,csak annyi hogy ő nem Perrievel reklámozta
2016. október 21. 22:17
|
Szilvimoncsiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.22. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 251805 offline
|
Én személy szerint nagyon szeretem ezeket a lányokat. Szimpatikusak, összetartóak, jó zenét játszanak. Viszont az eléggé számalmas, hogy Zaynnel reklamozzák magukat.
2016. október 21. 22:22
Már kezdem érteni Zayn miért dobta Perriet.
Ez az egész imázs esetleg farsangra 10 éveseknek elmegy. De, ha még mindig nem tudja feldolgozni a történteket menjen pszichológushoz.
2016. október 21. 23:27
|
|
Phannievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.28. Hozzászólás: 468 Csatolások: 31 Azonosító: 141911 offline
|
Ugy imadom amikor a par honapja csatlakozott 1D fanok nem birjak felfogni h nem mindenki van egyazonos velemenyen veluk...#nemfogomneznihogymitvalaszolszkarerolkodni
2016. október 21. 23:28
|
|
sneziivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.24. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 244154 offline
|
Nem tetszik a zene, de a klipp egész jó.
Hogy én is belefolyjak a vitába, szerintem a lányok részéről ez a húzás ugyanolyan aljas, vagy nem aljas, mint Zayn részéről a banda elárulása. (értem itt a kulisszatitkokra)
Ti azt kérdezitek: "Miért írnak a lányok még mindig erről, mikor már régen vége?"
Én pedig azt, hogy: Zayn miért beszél még mindig a bandáról, mikor már régen kilépett?.
Félreértés ne essék nem vagyok Little Mix fan, szóval teljesen párttalan vagyok. Csupán azért írtam ezt le, mert szerintem igazságtalan, hogy bántjátok őket, mikor Zayn is ugyanúgy 1000 évvel ezelőtti dolgokat tárogat fel.
Hogy én is belefolyjak a vitába, szerintem a lányok részéről ez a húzás ugyanolyan aljas, vagy nem aljas, mint Zayn részéről a banda elárulása. (értem itt a kulisszatitkokra)
Ti azt kérdezitek: "Miért írnak a lányok még mindig erről, mikor már régen vége?"
Én pedig azt, hogy: Zayn miért beszél még mindig a bandáról, mikor már régen kilépett?.
Félreértés ne essék nem vagyok Little Mix fan, szóval teljesen párttalan vagyok. Csupán azért írtam ezt le, mert szerintem igazságtalan, hogy bántjátok őket, mikor Zayn is ugyanúgy 1000 évvel ezelőtti dolgokat tárogat fel.
2016. október 22. 08:17
A zene semmi extra, a klip meg szokásosan olyan "Little Mixes". Kellemes, egyszeri nézhető/hallgatható élmény, többször már unalmas lenne (nekem a dal a vége felé az is lett).
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.