8 híresség, aki súlyos betegséggel küzd
2016. október 21. 18:02
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Lori Bradbury, pedig én is ezt akartam írni: Jobbulást
Ez nem azt jelenti,hogy nem olvastam el a cikket (bár nem tudom az neked miért lenne baj) hanem csak azt,hogy szeretném és kívánom,hogy jobban legyen. nyilván a gyógyíthatatlan betegség nem fog elmúlni, de attól még a közérzete jobb lehet, esetleg a tünetek enyhülhetnek stb. ezzel csak azt szeretném kifejezni,remélem még javulni fog a helyzet. Persze ariana gra de nevében nem tudok szólni,inkább azért írom,hogy rólam ne feltételezz ilyesmiket
Egyébként a charlies dologgal egyetértek!
2016. október 21. 18:04
|
|
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline
|
Nagyon sajnálom őket
2016. október 21. 20:40
|
|
Sarah96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.05. Hozzászólás: 937 Csatolások: 0 Azonosító: 189178 offline
|
Ami ezek közül tényleg súlyos az a Charlie Sheen-féle HIV (bár megjegyzem, csak magának köszönheti), a Lupus és a Lyme-kór sem egy kellemes betegség, de nekem mégis Michael J. Fox-ért fáj nagyon a szívem. - Parkinsont megállapítani 30 évesen... még nagyon fiatal volt hozzá
A Kim Kardashian-féle pikkelysömörről pedig csak annyit, hogy nekem is van születésemtől kezdve az egész testemre kiterjedő, de a többi betegséghez képest nem nevezném súlyosnak. Oké, nem egy szép látvány, de azért nem kellene szerintem egy kalap alá venni ezekkel a tényleg súlyos betegségekkel.
1 felhasználónak tetszik:
Alison Lerman
2016. október 21. 22:55
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Szörnyű amit ezek a betegségek művelnek az emberekkel, nagyon sajnálom azokat akiknek szenvedniük kell tőlük és csak Jó létet tudok mindenkinek kívánni!
2016. október 22. 09:13
Látjátok? Ennyit ér a hírnév, ha nem vagy egészséges
2016. október 22. 12:40
|
|
csokiscsuszavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.22. Hozzászólás: 121 Csatolások: 0 Azonosító: 259158 offline
|
Tom Hanksnek ki tartás
és nem csak selena Gomez szenved Lupus ban
ilyen betegsége Michael Jacksonak is volt
és nem csak selena Gomez szenved Lupus ban
ilyen betegsége Michael Jacksonak is volt
2016. október 22. 12:45
|
|
Sophy the bohemian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.24. Hozzászólás: 607 Csatolások: 0 Azonosító: 259935 offline
|
Avril! :c <3
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.