Thalia - Hola - November 2007
2007. november 23. 18:23
Idézet(szavy @ 2007. November 18. - 00:33)
[center][/center]
Nagyon szép a kislánya
2007. november 23. 18:30
|
|
Mia |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.04.23. Hozzászólás: 2575 Csatolások: 2322 Azonosító: 15188 offline
|
Szép? Hát ízlés dolga. Már nem azért, nem akarom én bántani a bébit, a maga módján aranyos, de azt hittem egy ilyen szép nõnek talán szebb babája lesz. Mindenesetre nagyon aranyosak a képek, köszi õket!
2007. november 23. 18:55
Idézet(Mia @ 2007. November 23. - 18:30)
Szép? Hát ízlés dolga. Már nem azért, nem akarom én bántani a bébit, a maga módján aranyos, de azt hittem egy ilyen szép nõnek talán szebb babája lesz. Mindenesetre nagyon aranyosak a képek, köszi õket! 
Na jó, de ne felejtsd el, hogy van egy apja is... egyébként meg az semmit nem jelent, hogy felnõtt korában szép egy nõ, ha látnál Thalíáról ugyanennyi idõsen képeket, akkor talán még csúnyább volt, mint ez a kislány (különben szinte ugyanúgy néznek ki)
2007. november 23. 19:16
|
|
Mia |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.04.23. Hozzászólás: 2575 Csatolások: 2322 Azonosító: 15188 offline
|
Idézet(ZTM @ 2007. November 23. - 18:55)
Na jó, de ne felejtsd el, hogy van egy apja is... egyébként meg az semmit nem jelent, hogy felnõtt korában szép egy nõ, ha látnál Thalíáról ugyanennyi idõsen képeket, akkor talán még csúnyább volt, mint ez a kislány (különben szinte ugyanúgy néznek ki) 
Igen, egyébként pont az volt az elsõ gondolatom, hogy a kislány egy az egyben úgy néz ki, mint az apja.
2007. november 24. 10:01
Idézet(Kata159 @ 2007. November 23. - 19:03)
egyetértek ZTM-mel. mellesleg ez a ház se semmi... kivi lennék, mennyi zsé van benne.
meg hát a fürdõjük már akkora mint máshol egy nappali vagy egy szoba....
meg hát a fürdõjük már akkora mint máshol egy nappali vagy egy szoba....
Megsúgom: 46 millió dollár
2007. november 24. 10:13
Idézet(Kata159 @ 2007. November 24. - 10:09)
na igen, az kb. 9 milliárd ft. az nem sok? hát kinek mi. nekik ott biztos nem.
azért jó dolga van ennek a Thaliának.
azért jó dolga van ennek a Thaliának.
Én azért szeretem, mert nem botrányhõs, hanem tényleg megérdemli, amije van (szerintem). Ezt a házat egyébként a 35. szülinapjára kapta a férjétõl, legalábbis ezt írták az újságok.
2007. november 24. 11:54
Idézet(Kata159 @ 2007. November 24. - 10:31)
te aztán mindent tudsz róla úgy látom. 
Egy ideig a hivatalos rajongói klub nemzetközi vezetõségi tagja voltam, meg a hivatalos weboldalán is dolgoztam (szerencsére már egyik sem vagyok, jóból is megárt a sok), nyáron beszéltem vele telefonon is
2007. november 24. 12:10
|
|
kisbabaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.11.27. Hozzászólás: 58 Csatolások: 14 Azonosító: 20780 offline
|
Sziasztok!
Szerintem csodálatos a baba, Thalía pedig pont ilyen életet érdemel.....hiszen õ egy angyal
.
Annak pedig külön örülök, h ezek a képek a saját házukban, és nem pedig mûteremben készültek. Szóljatok ha tévedek, de úgy gondolom, h a háttérben látszik a ház, ahol az Olvidame klipp készült
.
24000 BESOS
Szerintem csodálatos a baba, Thalía pedig pont ilyen életet érdemel.....hiszen õ egy angyal
Annak pedig külön örülök, h ezek a képek a saját házukban, és nem pedig mûteremben készültek. Szóljatok ha tévedek, de úgy gondolom, h a háttérben látszik a ház, ahol az Olvidame klipp készült
24000 BESOS
2007. november 24. 13:25
Idézet(kisbaba @ 2007. November 24. - 12:10)
Sziasztok!
.
.
24000 BESOS
24000 BESOS
Igen, ez a saját házuk, és az Olvídame is itt készült.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

1 felhasználónak tetszik: