Az utóbbi időszakban rengeteg kritika érte a 19 éves színésznőt, őt azonban nem érdekli, mit gondolnak róla az emberek.
A teljes cikkhez kattints ide!
Bella Thorne: „Nem változok meg senki kedvéért”
2016. október 19. 12:08
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. október 19. 12:15
|
|
ninnalanyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.09. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 246183 offline
|
Szinte minden ex disney sztár valahogy túlzásba esik és próbál kitörni a kislányos énképből. Bella is ezen az úton jár, bár ő szerintem az elfogadható stílusban teszi és én imádom, ahogy van. Néha a tetkóitól rosszul vagyok, de ha neki ez tetszik, hát akkor varrasson még 600 - at magára ^^ A magamutogatás... hát - hát.. jó fogadjuk el, hogy ő ilyen. Csak ne menjen át Kim Kardashian módba!
2016. október 19. 14:08
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Érdekes, Zendaya normális maradt... Bella szerintem a kifejezetten jelentéktelen színésznői "munkái" mellett így próbálja magára felhívni a figyelmet, tudja ő is, hogy a noname horrorok és a Zs-kategóriás, gagyi amerikai filmekkel nem pörögne a neve eleget, elfelejtenék, szóval most próbál amolyan "mileysan" lázadni.
2016. október 19. 14:23
ezt kérlek szépen még mindig feltűnési viszketegségnek hívják drága Bella.
2016. október 19. 15:36
Idézet
Bella Thorne: „Nem változok meg senki kedvéért”
Jó, és? Senki sem kérdezte...
2016. október 19. 17:50
Látszik, hogy mennyire próbál kitörni a Disney sztár szerepből. Azonban ezt csak azzal tudja elérni, hogy magára hívja a figyelmet. Csak sajnos nem a tehetségével, hanem olyan dolgokkal, mint az új pasi, orrpiercing, nagyméretű tetoválás teszi meg. Zendaya ezzel szemben dolgozik és apró lépésekkel ugyan, de építgetni karrierjét.
2016. október 19. 17:53
Az angyalszárny tetkó nem volt igazi. Én amúgy bírom Bellát, és örülök, hogy nem akar megváltozni.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: