A Victoria's Secret-angyalnak nagyon fontos a baráti társasága, így teljes vállszélességgel kiáll annak minden egyes tagja mellett.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lily Aldridge megvédte Taylor Swift squadját
2016. október 19. 11:22
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. október 19. 14:41
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
Olyan szép ez a csaj!
Amúgy látszik is milyen összetartóak! Sokszor amikor együtt látom őket olyan mintha egy tök jó lánybanda lennének mármint az a fajta akik együtt énekelnek de ehelyett más utakat választottak de mégis összetartanak és kiállnak egymás mellett! Ilyenre még asszem nem volt példa a sztárok történelmében!
2016. október 19. 14:57
|
|
justanarianafanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.24. Hozzászólás: 443 Csatolások: 1 Azonosító: 257343 offline
|
Nekem csak az a fura, hogy mindegyik tag híres, szép és úgy viselkednek mintha Taylor udvarhölgye lenne. Rengetegen vannak, szinte egy általános iskolai osztálylétszámot is meghaladnak, lehet velem van a baj, de én ennyi baráttal nem tudnák egyszerre és ugyanannyit foglalkozni. Úgy gondolom, hogy csak a média felé nyomják ezt a nagy összetartás maszlagot, hiszen például csak csupán Selena állt ki Taylor mellett a Kim-es ügy alatt. Na meg engem nagyon zavarna, ha kimondottan valakiről elneveznék a baráti társaságom. Miért nem Selena squad? Vagy Lily Squad? Azért Taylor, mert véletlenül pont az albumának a megjelenésekor épültek ki ezek a nagyon szoros barátságok?
2016. október 19. 16:50
Az én szememben ők nem az igaz barátság fogalmát testesítik meg, szimplán csak a kameráknak szól ez az egész cukormázas maszlag. Nem tehetek róla, de nekem róluk mindig Regina George [Taylor] és "barátnői" [a squad többi tagja] jutnak az eszembe.
2016. október 19. 17:20
Érdekes, de akkor nem védték Taylort, amikor Kim Kardashian megosztotta azt a bizonyos videót. Selena volt az egyetlen, aki tényleg kiállt mellette, a többiek csak nézték a történéseket.
2016. november 03. 12:35
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Ez a társaság mitől olyan különleges, hogy külön nevet kapnak és róluk beszélnek? Más sztárok között is van barátság, nem értem.
A másik meg az, hogy miért "Taylor Swift squadja"? Ő a "frontember", vagy mi? Ez nekem úgy hangzik mintha valami amcsi gimis filmben lennének.
A másik meg az, hogy miért "Taylor Swift squadja"? Ő a "frontember", vagy mi? Ez nekem úgy hangzik mintha valami amcsi gimis filmben lennének.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: