A Spice Girls egykori énekesnője bevallotta, hogy bár imádja a Little Mixet, úgy véli, túlságosan elszaladt a ló a lányokkal.
A teljes cikkhez kattints ide!
Mel C szerint a Little Mix egyre provokatívabb
2016. október 18. 10:04
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. október 18. 10:08
|
|
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline
|
Igaza van.
2016. október 18. 10:56
Az igaz.de nem hiszem hogy pont a little mix klipjét ne lehetne megmutatni a gyerekek.
2016. október 18. 13:38
Igaza van,a klipjeik és a fellépéseik is egyre provokatívabbak
2016. október 18. 14:46
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Ugyan a Little Mix klipjeit nem annyira ismerem,de másokét igen, és ők is hasonlítanak a leíráshoz és Mel véleményéhez. Viszont az, hogy nem mutatja meg az klippeket, fura. Akárhol megláthatja a kislány a kisfilmet. Ha étteremben esznek, és van ott tv, és ott ilyet játszanak, akkor meglátja. Nem lehet megóvni az ilyenektől, akármennyire is szeretné.
1 felhasználónak tetszik:
Voyager76
2016. október 18. 14:53
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Igaza van Mel C-nek, és ha valakire, rá lehet hallgatni lánybandát érintő kérdésekben.
Én is azt érzem, túl felszínesek lettek a lányok az utóbbi időben, minden klipjükben a külsőre helyezik a hangsúly, tollászkodnak... A fellépőruháikról nem is beszélve. Eredetibbek voltak, mikor nem tették ki minden testrészüket, hiszen nem ezzel akarnak híresek lenni, hanem a tehetségükkel, nem?
Én is azt érzem, túl felszínesek lettek a lányok az utóbbi időben, minden klipjükben a külsőre helyezik a hangsúly, tollászkodnak... A fellépőruháikról nem is beszélve. Eredetibbek voltak, mikor nem tették ki minden testrészüket, hiszen nem ezzel akarnak híresek lenni, hanem a tehetségükkel, nem?
2016. október 18. 15:04
Értem az aggodalmát, de pont nem a Little Mix az a lánybanda, akinek a klipjeitől féltenie kellene a gyerekét.
Az meg a másik, hogy a lányok felnőttek az X-faktor óta, értelemszerűen nem maradhatnak kislányosak (akkor az lenne a baj), szerintem bőven benne vannak az ízlésesen nőies kategóriában. ^^
Az meg a másik, hogy a lányok felnőttek az X-faktor óta, értelemszerűen nem maradhatnak kislányosak (akkor az lenne a baj), szerintem bőven benne vannak az ízlésesen nőies kategóriában. ^^
Voyager76
2016. október 18. 15:06
|
|
Bogiii5visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.16. Hozzászólás: 441 Csatolások: 2019 Azonosító: 244934 offline
|
Szerintem teljesen igaza van.Mindenki az 5H-t szólja le,meg szidja,de szerintem a LM-es lányok jobban rázzák magukat,és durvább táncot csinálnak...szóval:D
2016. október 18. 16:08
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Abszolút egyetértek. Anno én is pontosan azért kedveltem meg a csapatot, mert kicsit elütöttek a többi, magamutogató lánybandától.
Őszintén, nem hinném, hogy Mel C kijelentése bármit is változtatni fog a lányok magatartásán. Ha tucatok akarnak lenni, azok lesznek, de persze a remény hal meg utoljára.
Őszintén, nem hinném, hogy Mel C kijelentése bármit is változtatni fog a lányok magatartásán. Ha tucatok akarnak lenni, azok lesznek, de persze a remény hal meg utoljára.
2016. október 18. 17:56
|
|
Loreen.jeed |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.15. Hozzászólás: 3628 Csatolások: 314 Azonosító: 254798 offline
|
najóó
komolyan, pont a Little Mix klipjét vagy mondjuk koncertjét ne lehetne megmutatni egy gyereknek? Mert ők mit csinálnak? az ég adta világon semmi rosszat, azért ez már nevetséges. Nekik van hangjuk, nekik van stílusuk. Nekik minden megvan ami kell. Azért ne szabadna megmutatni mert jaj picit kilátszik a hasuk? Vagy azért mert van koreográfiájuk? Mit csináljanak, nép táncoljanak? Elnézést kérek, én imádom a Fifth Harmonyt, de szerintem ők sokkal jobban rázzák magukat ahhoz képest, hogy fiatalabbak. Tényleg szeretem őket, de azért álljunk már le:D Nincs egy olyan szám se aminek van koreográfiája és ne riszálnának ott vagy akármi..
Most komolyan a Little Mixre kell ezt mondani? Már elnézést 23-24-25 évesek, hadd döntsék már el, hogy mit akarnak:D balettozzanak, csak az ilyen kisebbek kedvéért vagy mi? Most ezen eléggé felhúztam magam. És igen is megvédem őket, nem csak azért mert ők az életem része, hanem ebbe most szerintem nincs igaza. A Fifth Harmony koreójai náluk 100x rosszabbak..
komolyan, pont a Little Mix klipjét vagy mondjuk koncertjét ne lehetne megmutatni egy gyereknek? Mert ők mit csinálnak? az ég adta világon semmi rosszat, azért ez már nevetséges. Nekik van hangjuk, nekik van stílusuk. Nekik minden megvan ami kell. Azért ne szabadna megmutatni mert jaj picit kilátszik a hasuk? Vagy azért mert van koreográfiájuk? Mit csináljanak, nép táncoljanak? Elnézést kérek, én imádom a Fifth Harmonyt, de szerintem ők sokkal jobban rázzák magukat ahhoz képest, hogy fiatalabbak. Tényleg szeretem őket, de azért álljunk már le:D Nincs egy olyan szám se aminek van koreográfiája és ne riszálnának ott vagy akármi..
Most komolyan a Little Mixre kell ezt mondani? Már elnézést 23-24-25 évesek, hadd döntsék már el, hogy mit akarnak:D balettozzanak, csak az ilyen kisebbek kedvéért vagy mi? Most ezen eléggé felhúztam magam. És igen is megvédem őket, nem csak azért mert ők az életem része, hanem ebbe most szerintem nincs igaza. A Fifth Harmony koreójai náluk 100x rosszabbak..
Voyager76
2016. október 18. 18:21
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Idézet (Loreen. @ 2016.10.18. 17:56)
najóó
Attól, mert épp a divatnak megfelelő ruháik vannak, még nincs stílusuk. Csak követik a divatot, mind minden más sztár, stílusuk nulla. Persze, értem a nézőpontod, hisz a kedvenceidet véded, de azért hidd el, csinálnak ők is olyanokat, amik nem való egy tizenévesnek. Ha csak egy koncert felvételre emlékszek vissza..először néztem meg tőlük valamit, elég is volt egy életre.
Ja és, szerintem ez a 5H vs. LM féle vita..mindkettő banda pont ugyanazt csinálja.. egyik majmolja a másikat.
jöhetnek az oltások
2016. október 18. 20:30
|
|
Loreen.jeed |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.15. Hozzászólás: 3628 Csatolások: 314 Azonosító: 254798 offline
|
Gureka10: én nem szeretem az 5H vs. LM vitákat, mert én mindkettőjüket szeretem.
Elfogadom a véleményed,én csak leírtam.
A stílust meg nem úgy értettem, de mindegy:)
Elfogadom a véleményed,én csak leírtam.
A stílust meg nem úgy értettem, de mindegy:)
2016. október 18. 22:15
|
|
Girl22visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 15.08.09. Hozzászólás: 213 Csatolások: 0 Azonosító: 248119 offline
|
"Maradjanak önmaguk"
Azok is maradtak csak felnőttek és kicsit érettebben néznek ki meg a dalaik is több érzelmet tartalmaznak....és a zenéjük már nem a 7-13 éves korosztálynak szól hanem nekünk tinédzsereknek!Ne azt mondja meg a Little Mixnek hogy milyen zenét játszon hanem hallgatasson mást a gyerekével!
Azok is maradtak csak felnőttek és kicsit érettebben néznek ki meg a dalaik is több érzelmet tartalmaznak....és a zenéjük már nem a 7-13 éves korosztálynak szól hanem nekünk tinédzsereknek!Ne azt mondja meg a Little Mixnek hogy milyen zenét játszon hanem hallgatasson mást a gyerekével!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.