Starity

Megjelent a Little Mix kislemeze: valóban Zaynről szól

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. október 17. 17:40 #21
- törölt felhasználó -    
úristen, szerintem nagyon jó lett, a lányok gyönyörűen énekelnek, mint mindig smileeee.gif
2016. október 17. 17:45 #22
- törölt felhasználó -    
Nagyon jó lett! smileeee.gif
2016. október 17. 17:46 #23
- törölt felhasználó -    
Valamiből kell ihletet nyerniük, ha ez az exek, akkor az lesz, emiatt nem kell lefújolni őket. Nekem tetszik.smileeee.gif
2016. október 17. 18:03 #24
Beckie
Beckie
⋅ tattoos ⋅ wine ⋅ rock&roll ⋅

StátuszA menyország szép hely, de a pokolban több az ismerős...
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2805
Csatolások: 343
Azonosító: 75146
Szerintem elég rossz maga a dal. De a szövegben nem találok semmi kifogásolni valót, ha Zaynről szól akkor szerintem akkor sincs baj vele, mert nem rágalmazzák, egyszerűen a tényeket rímbe foglalták. Ez pedig nem hiszem, hogy majd túlzottan szíven ütne bármilyen normálisabb srácot. Ettől függetlenül tényleg gagyi szám.
2016. október 17. 18:42 #25
Seli Stone
Seli Stone
új tag

Státuszb r o k e n h e a r t
Hozzászólás: 66
Csatolások: 0
Azonosító: 255421
Elég szar lett a szám....Mondjuk a Little Mix-nek a Black Magic óta volt is egy normális száma..Talán még a Hair de ennyi.
2016. október 17. 18:58 #26
- törölt felhasználó -    
Szeretem a Little Mixet, de ez a szám nem nyerte el a tetszésemet, és nem csak azért mert Zaynről szól, hanem az egész dal maga nem tetszik. A csajoknak ennél sokkal jobb számaik vannak.
2016. október 17. 19:00 #27
ninnalany
ninnalany
visszatérő vendég
Hozzászólás: 218
Azonosító: 246183
Én szeretem a csajokat, de ez a dal kritikán aluli. Nem is az a baj, amiről a dal szól, hanem maga a hangzása. A szöveg tényleg nem olyan, amire megsértődne az ember (pedig azt hittem, hogy alázó lesz, de szerencsére nem), de akkor sem jön be. Na majd a kövi. biggrin.gif
2016. október 17. 19:54 #28
Girl22
Girl22
visszatérő vendég

StátuszI forgive, but i never forget!
  Csoport: Megerősítés alatt
Hozzászólás: 213
Azonosító: 248119
Imádom a GRL Ugly Heart című dal de szerintem ez egyáltalán nem hasonlít rá!Csak azért mert ők nem futottak be nem kell másoktól lenyúlni a hírnevet!
2016. október 17. 20:45 #29
- törölt felhasználó -    
Szerintem nem lett rossz! smileeee.gif
2016. október 17. 21:41 #30
Selz
Selz
leighade™

Státusz" I'm still here bitches. And I know everything. -A "
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 4455
Csatolások: 138898
Azonosító: 155975
Még mindig imádom, ha az emberek úgy alkotnak véleményt, hogy azt sem tudják miről van szó. rolleyes.gif Szerintetek ezt az albumot most írták? Most dobták össze a napokba? Valószínű. Lehet, hogy egy év telt el mosthoz számítva, de ez a dal már hónapokkal ezelőtt kész volt. Ráadásul ezt a számot nem is ők írták! És nem csak a drágalátos Zaynről szólhat. Leigh is szakított a fiújával hónapokkal ezelőtt. És szerintem pont azért remek szám, mert tud vele azonosulni az ember. Ez egy ütős himnusz, ha az exed átvert stb. Végignyávogják. Legalább nekik van hangjuk és élőbe is el tudják énekelni smileeee.gif Lehet véleményt nyilvánítani egy bizonyos pontig. Elegem van, hogy mindenki lehordja őket egy szám miatt, holott minden albumukon van több inspiráló szám is. Valami, amit néhányotok kis kedvence nem tesz. Szóval ennyit erről. Szerintem nagyon jó lett, örülök, hogy ismét másabb oldalukat mutatják meg. Alig várom az albumot heart.gif
2016. október 18. 02:55 #31
bsz.andrea
bsz.andrea
visszatérő vendég
Hozzászólás: 230
Azonosító: 260145
Ha elolvasod a dalszöveget, kiderül, kiről szól. És mindegy mikor íródott, kicsinyes és primitív. Saját magát égeti ezzel a nyílvános hisztizéssel. Megértem, hogy sok dolog fájt neki, de egy kapcsolatnak akkor is vannak olyan részei, ami csak 2 emberre tartozik. Ő meg orász-világ előtt arról énekel, hogy nem tudott kielégülni az ágyban...közönséges. (Ezek után remélem nem fog majd sírni, hogy milyen nehéz sztárság, mert nincs magánélete.) Lehet, hogy Zyan egy bunkó, de a csaj semmivel sem különbb nála. Sőt...Ilyen stílussal csodálkozik, hogy ott hagyják? (Mindezt amúgy úgy írtam, hogy a little mixet alapjáraton szeretem, Zyan zenéitől meg a falat kaparom.)
2016. október 18. 10:53 #32
- törölt felhasználó -    
Szerintem meg egyáltalán nem kicsinyes és primitív. Miért ne lehetne arról dalt írni amit átélt az életéről...sokkal jobb mint valami maszlag semmitmondó számot kiadnának. Ebből is látszik hogy még nagyon gyerekesek és éretlenek vagytok.
2016. október 18. 11:44 #33
bsz.andrea
bsz.andrea
visszatérő vendég
Anélkül is lehet jó számot írni, hogy nyílvánosan dobálod a sz*rt másra és mindenki előtt lealázol egy konkrét személyt. De ha neked teszik az anyázás, akkor egészségedre. Azért ha a te szennyesedet teregetné ki az exed mindenki (szüleid, testvéreid, barátaid, munkatársaid és idegenek) előtt, úgy, hogy a te oldaladat nem ismerik teljesen, megnézném neked hogy esne.
2016. október 18. 12:05 #34
- törölt felhasználó -    
akiről írták megérdemli..mindenki amit ad azt kapja vissza az élettől...én nem úgy viselkedek egy kapcsolatban hogy szarrá tudnának alázni ergo nem lenne oka az exemnek hogy lehordjon..és nem hiszem hogy ez a dal annyira megbotránkoztató.. mert benn egy mondtam ami a kis lelki világotokat sérti...
2016. október 18. 13:33 #35
bsz.andrea
bsz.andrea
visszatérő vendég
Honnan tudod, hogy megérdemli, ott voltál? Az meg sem fordult a fejedben, hogy esetleg a csajnak is voltak durva húzásai, amik ide vezettek, hogy pont ő érdemelte meg, hogy ott hagyták? Minden éremnek két oldala van. De még ha nem is, akkor is ez a legjobb mentsége? Hogy a pasi görényebben viselkedik, mint ő? Attól, hogy valaki szemét, még nem kell lesüllyedni a szintjére. Nem tudom, téged hogy neveltek, de elég érdekes értékrended van, ha szerinted a magánéleti problémák legintimebb dolgait normális közönség előtt kitálalni. Szerintem ez egy szinten mozog azzal, amikor valaki az utcán áll neki veszekedni. A dalszöveget meg olvasd el és értelmezd újra, vannak benne durva részek.
2016. október 18. 14:59 #36
- törölt felhasználó -    
Elismerem, nem ez a legjobb számuk, de az előadásuk ismét hibátlan volt. Majd a következő jobban összejön. smileeee.gif
2016. október 18. 16:00 #37
- törölt felhasználó -    
Te annyira prűd vagy rohog.gif rohog.gif rohog.gif
2016. október 18. 17:33 #38
- törölt felhasználó -    
Szerintem a lányok ezúttal eléggé mellényúltak. unsure.gif
2016. október 18. 17:50 #39
Loreen.
Loreen.
jeed

Státusznow my heart feels nothing at all
Hozzászólás: 3628
Csatolások: 314
Azonosító: 254798
szerintem rohadtul nem nyúltak mellé, nekem nagyon tetszik az új szám, mondjuk melyik nem?
Nem értem, mit hordjátok le őket ennyire, amikor semmi rossz szándékuk nincs. NEM ŐK ÍRJÁK A DALSZÖVEGET!! ismétlem, ahogy előttem már páran. Na, és akkor meg mivan, ha esetleg ők írták volna? Nem lehet? Tilos vagy mi? Az nem zavar titeket, hogy van több ezer sőt több millió sztár, aki már kiadott egy csomó olyan számot ami valamelyik exéről szól..? Az így nem érdekel? Most ők, mert egyet kiadtak, ami mellékesen szerintem nagyon jóra sikeredett, akkor ők már gonoszak, és kis r*bancok? tényleg, már csak nevetni tudok ezen. Zayn meg amúgy megérdemelné a nagy lehordást ország-világ előtt, de ők rohadtul nem ezt tették, hogy lehordták. Könyörgöm, ez csak egy szám. Szólhat ez mondjuk Leigh-Anne exéről is, mivel ő is hónapokkal ezelőtt szakított párjával. De ennek a számnak nem az a lényege, hogy Zaynhez jusson el, hanem mindenkihez. Minden lányhoz, bíztatás képpen. Nekem pl nagyon sok önbizalmat ad ez a szám, úgy ahogy a többi LM szám is..Ja amúgy meg nem..nem az van, hogy ők újra felhozták ezt a témát, egy évvel később..Képzeljétek, egy számot nem egy nap kidolgozni sőt..
Jaj meg amúgy meg a koncerttel mi bajotok? hogy ők legalább nem playbackelnek, és még így is tökéletes a hangjuk? Hát, ez tényleg nagy csalódás..sad.gif lol
Amúgy meg nagyon örülök Perrienek, látszik, hogy már tényleg kipihente magát, és az is látszik, hogy mindent beleadott ebbe a koncertbe, és szerintem nagyon jóra sikeredett! Nagyon szeretem a lányokat, izgatottan várom a klippet is ami pénteken érkezik*-* awww:33
2016. október 18. 18:23 #40
Gureka10
Gureka10
queen of clubs

StátuszVengeance
Hozzászólás: 7395
Csatolások: 566
Azonosító: 193928
Úúú most kezdődik az, "alázzuk szét az exem" féle dalok? Ha annyira rossz Zayn, ahogyan írtad, akkor minek kezdtél el vele randizni? És msot még növeled az egóját azzal, hogy dalt írsz neki.. Hát ok. mellow.gif
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok